29.08.2021 17:31 -
Re: Doplňky do interiéru / C5 III
|
3320726
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
HELLMUT napsal(a): Je za tu dobu nějaký pokrok v dràcích nápojů? To co jsem viděl v diskuzi montá pod radio tam pod to mé asi není kam dát není tam ádný místo.
Objednal jsem v Aliexpress 4 dráky a ádný nepasuje .
Jen ten co jsem objednal omylem se dá pouít . Je to drák na madlo dětského kočárku
Ale přijde mi to jako pěst na oko ...
Mám ho nasazený a utaený tím roubem za hranu palubní desky u obrazovky navigace. Drí a funguje ale je to hnus... a musí se dát pozor aby ten utahovací roub ( je to otočné o 360 take ten utahovací roub mám zvrchu asi milimetr od displeje, dát ho zespodu bohuel nejde) netlačil na displej a nezničil ho
Dva typy do mříky větrání co mi přili jsou na prd, nebo je to moc ikmo a musel by být nápoj ne plný jinak to vyteče. Do dveří mezi okno a dveře mi taky nádrí / nebo blbě...
A teď mám objednaný pátý na tyčku hlavové opěrky e bych dal nápoj za opěrku spolujezdce a sahal si pro něj zezadu sedadla...
Alespoň no nebudu mít na očích aby mě pohled na něj rozčiloval...
Uz nejakou dobu pouzivam toto .link.
neni to sice super cool, ale je to prostorne a celkem prakticke. Kdyz jezdis sam, tak neni zadny problem. Pokud sedi nekdo na sedacce, tak to dle "velikosti" spolujezdce otocim opacne a jede se, nijak moc to neprekazi. V horsim pripade se to proste vynda a nekam na chvili odlozi.
Nekomu se to sice libi tnemusi, ale me me se to docela osvedcilo
Uz nejakou dobu pouzivam toto https://www.aliexpress.com/item/1005003165835355.html
neni to sice super cool, ale je to prostorne a celkem prakticke. Kdyz jezdis sam, tak neni zadny problem. Pokud sedi nekdo na sedacce, tak to dle "velikosti" spolujezdce otocim opacne a jede se, nijak moc to neprekazi. V horsim pripade se to proste vynda a nekam na chvili odlozi.
Nekomu se to sice libi tnemusi, ale me me se to docela osvedcilo :palec
|
|
29.08.2021 17:58 -
|
3320727
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
No , o tom jsem přemýlel ale nedokáu si představit jak se to tam u toho " naeho" typu sedaček a středového tunelu vejde.
A bude mít někdy čas a náladu poli fotku jak to v tom autě vypadá.
Já teď zjistil e ty dráky do mříky větrání co jsem koupil v Číně a kvůli sklonu mříky tam nejsou pouít, by mohli po drobné úpravě jít zasunout do té kvíry mezi palubku a rádio. Inspirace Carlíkem a jeho výrobkem z 3D tiskárny...
Ale stejně je mi z toho smutno , kdy stačilo tak málo aby udělali stejný popelník na konci tunelu jako ve dvojkové C5 .
To je úplně parádní drák mé kadodenní ranní kávy ve sklenici IKEA.
Přitom v té X7 je taky vzadu výklopný popelník s zásuvkou zapalovače , stačilo to jen udělat trochu jinak a taky by se tam kafe dalo strčit.
Misto toho vymyslí loketní opěrku - paneboe to byl fakt Krétén!
No , o tom jsem přemýlel ale nedokáu si představit jak se to tam u toho " naeho" typu sedaček a středového tunelu vejde.
A bude mít někdy čas a náladu poli fotku jak to v tom autě vypadá.
Já teď zjistil e ty dráky do mříky větrání co jsem koupil v Číně a kvůli sklonu mříky tam nejsou pouít, by mohli po drobné úpravě jít zasunout do té kvíry mezi palubku a rádio. Inspirace Carlíkem a jeho výrobkem z 3D tiskárny...
Ale stejně je mi z toho smutno , kdy stačilo tak málo aby udělali stejný popelník na konci tunelu jako ve dvojkové C5 .
To je úplně parádní drák mé kadodenní ranní kávy ve sklenici IKEA.
Přitom v té X7 je taky vzadu výklopný popelník s zásuvkou zapalovače , stačilo to jen udělat trochu jinak a taky by se tam kafe dalo strčit.
Misto toho vymyslí loketní opěrku - paneboe to byl fakt Krétén!
|
|
30.08.2021 17:52 -
|
3320823
|
|
Carlík
|
Město: Prostějov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 256 |
|
|
Drzak s odkazu od Alxe mam taky, chvili jsem ho vozil, ale me nevyhoboval, skoncil prisroubovany v dilne na odkladani lahvacu.
Hellmut zapomel jsem to vyfotit, kdyztak se zitra pripomen pres SZ. Jinak to neni muj vyrobek stahl jsem to na netu.
Drzak s odkazu od Alxe mam taky, chvili jsem ho vozil, ale me nevyhoboval, skoncil prisroubovany v dilne na odkladani lahvacu. :-d
Hellmut zapomel jsem to vyfotit, kdyztak se zitra pripomen pres SZ. Jinak to neni muj vyrobek stahl jsem to na netu.
|
|
30.08.2021 18:19 -
|
3320824
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
No, mě přijde taky e to tam musí překáet, co konec konců Alx píe e jezdí větinou sám. U nás to auto větinou jezdí ve dvou...
Ale já to asi ani tisknout nebudu. Jen musím vymyslet nějaký jiné plastové kolíčky na drák do mříky.
Ono to půjde nastrčit nad to rádio stejně jako " tvůj "drák" Ony u i ty původní se tam dají strčit jen je chci mít pro jistotu delí... Chci tam mít jen drák na jedno pití. Jsme zvyklí e kdo neřídí nemá drák
No, mě přijde taky e to tam musí překáet, co konec konců Alx píe e jezdí větinou sám. U nás to auto větinou jezdí ve dvou...
Ale já to asi ani tisknout nebudu. Jen musím vymyslet nějaký jiné plastové kolíčky na drák do mříky.
Ono to půjde nastrčit nad to rádio stejně jako " tvůj "drák" Ony u i ty původní se tam dají strčit jen je chci mít pro jistotu delí... Chci tam mít jen drák na jedno pití. Jsme zvyklí e kdo neřídí nemá drák :-))))
|
|
03.09.2021 17:42 -
|
3321056
|
|
Carlík
|
Město: Prostějov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 256 |
|
|
Konecne jsem to nafotil.
Konecne jsem to nafotil.
Přílohy: 20210903_095004.jpg ( 3093149b ) - 20210903_094957.jpg ( 3501379b ) - 20210903_094950.jpg ( 2636452b ) - 20210903_094936.jpg ( 2553307b ) - |
|
03.09.2021 18:16 -
|
3321068
|
|
HELLMUT
|
|
|
:palec
|
|
| |