| | |
03.07.2021 14:06 -
Re: Jaké mám autorádio? Jaké jsou monosti?
|
3315499
|
|
Pevan
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 17 |
|
|
Tak to jsem nechtěl slyet. Take mám vlastně nejhorí monou kombinaci, naprd rádio, které pořádně nejede, navigaci na 2 věci, BT k tomu za rozumnou cenu nepřipojím a ani se to nedá vyměnit. To je pomalu na sjezd ze skály.
Tak to jsem nechtěl slyet. Take mám vlastně nejhorí monou kombinaci, naprd rádio, které pořádně nejede, navigaci na 2 věci, BT k tomu za rozumnou cenu nepřipojím a ani se to nedá vyměnit. To je pomalu na sjezd ze skály.
|
|
04.07.2021 10:21 -
|
3315529
|
|
svmn
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 28 |
|
|
Pevan napsal(a): Tak to jsem nechtěl slyet. Take mám vlastně nejhorí monou kombinaci, naprd rádio, které pořádně nejede, navigaci na 2 věci, BT k tomu za rozumnou cenu nepřipojím a ani se to nedá vyměnit. To je pomalu na sjezd ze skály.
ma to aux? potom tento bt bude hrat .link.
za 20eur
ma to aux? potom tento bt bude hrat https://www.alza.sk/fiio-btr-cierny-d5569971.htm
za 20eur
|
|
04.07.2021 10:32 -
|
3315533
|
|
Pevan
|
|
|
Nemá. Ale pročetl jsem si několik francouzských diskusí a tento problém tam intenzivně řeili také, protoe RT3 s monochromatickým displejem, co stojí 12 litrů a odchází celkem pravidelně, protoe je mizerně vyroben, se tam vyskytuje evidentně v míře větí, ne zde. A překvapivě řeení nali, za zlomek ceny a údajně plně funkční. Mám objednáno několik komponent, a a přijdou, o výsledek se podělím.
Nemá. Ale pročetl jsem si několik francouzských diskusí a tento problém tam intenzivně řeili také, protoe RT3 s monochromatickým displejem, co stojí 12 litrů a odchází celkem pravidelně, protoe je mizerně vyroben, se tam vyskytuje evidentně v míře větí, ne zde. A překvapivě řeení nali, za zlomek ceny a údajně plně funkční. Mám objednáno několik komponent, a a přijdou, o výsledek se podělím.
|
|
04.07.2021 10:48 -
|
3315534
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
To bluetooth...
Jsou jetě nějaké jiné monosti?
Líbilo by se mi něco jako USB.
Mám v loketní opěrce ten USB vstup.
Kdyby byla nějaká "krabička" co by přijímala signál bluetooth z telefonu a posílala ho do rádia tím USB vstupem bylo by to super! Tahle výe zmíněná krabička za 20 euro z Alza se musí nabíjet. V tom USB je proud ne? Jako v kastlíku mám taky audio a video vstup ale není tam zdroj proudu. Hlídat nabíjení krabičky je na prd! To u rovnou můu mít ten kabel do telefonu.
Prostě by se mi líbilo poslouchat hudbu bezdrátově...
Momentálně mám právě z kastlíku nataený kabel do telefonu. Připojit jen bluetooth a hrát by bylo super.
Ale teď mě dolo e to je asi stejně problém , nebo telefon se mi připojuje bluetooth k rádiu na telefonování.
Take asi nebude umět být připojen k rádiu na volání a ke "krabičce" na hudbu.
Nebo se pletu?
A jetě jeden dotaz, to USB v loketní opěrce, zkouel jsem do něj dát kabel a nabíjet telefon. Nejdřív to lo.
Tak jsem začal tahat kabel z loketní opěrky zasunutý pod středový tunel dopředu k mému čínskému dráku telefonu s bezdrátovým nabíjením.(Protoe mě tve to mít napojené na zapalovač pod rádiem - dalí kabely co jsou vidět) kdy jsem to tam dotáhl tak to najednou nefungovalo
Přitom před tím to na zkouku lo...
Jak je to s tím proudem v tom USB?
Kde nejlépe vzít proud na ten drák telefonu a aby tam el stále? Protoe teď z toho zapalovače kdy vypnu klíček tak se u drák neotevře...Klidně bych zajel někam k elektrikářům ale nerad bych aby mi tu elektriku nějak "rozjebali"
To bluetooth...
Líbilo by se mi něco jako USB.
Mám v loketní opěrce ten USB vstup.
Kdyby byla nějaká "krabička" co by přijímala signál bluetooth z telefonu a posílala ho do rádia tím USB vstupem bylo by to super! Tahle výe zmíněná krabička za 20 euro z Alza se musí nabíjet. V tom USB je proud ne? Jako v kastlíku mám taky audio a video vstup ale není tam zdroj proudu. Hlídat nabíjení krabičky je na prd! To u rovnou můu mít ten kabel do telefonu.
Prostě by se mi líbilo poslouchat hudbu bezdrátově...
Momentálně mám právě z kastlíku nataený kabel do telefonu. Připojit jen bluetooth a hrát by bylo super.
Ale teď mě dolo e to je asi stejně problém , nebo telefon se mi připojuje bluetooth k rádiu na telefonování.
Take asi nebude umět být připojen k rádiu na volání a ke "krabičce" na hudbu. :-((((
Nebo se pletu?
A jetě jeden dotaz, to USB v loketní opěrce, zkouel jsem do něj dát kabel a nabíjet telefon. Nejdřív to lo.
Tak jsem začal tahat kabel z loketní opěrky zasunutý pod středový tunel dopředu k mému čínskému dráku telefonu s bezdrátovým nabíjením.(Protoe mě tve to mít napojené na zapalovač pod rádiem - dalí kabely co jsou vidět) kdy jsem to tam dotáhl tak to najednou nefungovalo :-o
Přitom před tím to na zkouku lo...:nevim
Jak je to s tím proudem v tom USB?
Kde nejlépe vzít proud na ten drák telefonu a aby tam el stále? Protoe teď z toho zapalovače kdy vypnu klíček tak se u drák neotevře...Klidně bych zajel někam k elektrikářům ale nerad bych aby mi tu elektriku nějak "rozjebali"
|
|
04.07.2021 11:17 -
|
3315536
|
|
Pevan
|
|
|
Pokud se telefon připojuje k rádiu, měl by umět i přehrávat hudbu, v tom případě krabička netřeba.
Kabel k USB: Jak je dlouhý? Jaká je to značka? Číňan dovede vyrobit USB kablík, kde je mědi asi tolik, co v průměrném lidském těle. Tam pak stačí ohnout o něco víc, ten vláseček se zlomí a najednou to nefunguje. Kvalitní USB kablík taky nestojí 20 korun. I na Ali se dají koupit kvalitní, ale stojí o poznání více. Pár takových mám a dají v klidu 3A bez znatelného ohřevu. Větina toho, co si lidé objednávají, je sice hezké, ale nikoli funkční. Jako takový základ, co by měl bez problémů fungovat, jsou ty Alza USB kabely, oni si je nechávají dělat v Číně, ale evidentně si hlídají alespoň trochu kvalitu provedení.
Pokud se telefon připojuje k rádiu, měl by umět i přehrávat hudbu, v tom případě krabička netřeba.
Kabel k USB: Jak je dlouhý? Jaká je to značka? Číňan dovede vyrobit USB kablík, kde je mědi asi tolik, co v průměrném lidském těle. Tam pak stačí ohnout o něco víc, ten vláseček se zlomí a najednou to nefunguje. Kvalitní USB kablík taky nestojí 20 korun. I na Ali se dají koupit kvalitní, ale stojí o poznání více. Pár takových mám a dají v klidu 3A bez znatelného ohřevu. Větina toho, co si lidé objednávají, je sice hezké, ale nikoli funkční. Jako takový základ, co by měl bez problémů fungovat, jsou ty Alza USB kabely, oni si je nechávají dělat v Číně, ale evidentně si hlídají alespoň trochu kvalitu provedení.
|
|
04.07.2021 12:54 -
|
3315537
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Bohuel. Přeceda mi psal e stream hudby zvládá a RT6.
Tohle NG umí jen telefon.
Koukal jsem na Aliexpress a něco existuje jene píou C5 2014-17 a já mám 2011....
Kabel asi 1.5 -2 m dlouhý, je myslím Alza Power a ve II.C5 normálně funguje...
Ta dvojková C5 je proti X7 fakt dokonalé auto ...
RT4 sice nezvládla ani bluetooth telefonování ale jinak je ve na lepí úrovni. Na obrazovce jsou údaje o spotřebě, ve středovém tunelu je zásuvka s 12 V pod stálým napětím, do popelníku na konci tunelu se vejde kafe, sedačky netlačí. Ach jo proč ve co se vylepuje se ve finále z..rví
Bohuel. Přeceda mi psal e stream hudby zvládá a RT6.
Tohle NG umí jen telefon.:-((((
Koukal jsem na Aliexpress a něco existuje jene píou C5 2014-17 a já mám 2011....
Kabel asi 1.5 -2 m dlouhý, je myslím Alza Power a ve II.C5 normálně funguje...
Ta dvojková C5 je proti X7 fakt dokonalé auto ...
RT4 sice nezvládla ani bluetooth telefonování ale jinak je ve na lepí úrovni. Na obrazovce jsou údaje o spotřebě, ve středovém tunelu je zásuvka s 12 V pod stálým napětím, do popelníku na konci tunelu se vejde kafe, sedačky netlačí. Ach jo proč ve co se vylepuje se ve finále z..rví :-((((
|
|
04.07.2021 16:10 -
|
3315540
|
|
jruze
|
|
|
V kaslíku jsou vývody a ve středovém tunelu zdířka na fleku - muzice vůbec nerozumím ale to nestačí ?
V kaslíku jsou vývody a ve středovém tunelu zdířka na fleku - muzice vůbec nerozumím ale to nestačí ?
|
|
04.07.2021 16:21 -
|
3315543
|
|
HELLMUT
|
|
|
No chtěl jsem poutět bez kabelů jako v 21 století
Kdy u jsme u toho, v loketní opěrka je USB vstup.
V návodu na auto je namalováno e tam je USB a nad tím 3.5 díra na sluchátkový konektor. Jene já tam mám jen to USB! ádná 3.5 díra tam není.Blbec jsem si el koupit kabel a pak zjistil e není kam zapojit... Take jsem el pro dalí 3.5 -2x cinch a zapojil do kastlíku do toho video vstupu. Je moné vyměnit jen tu zásuvku za dvojitou v té loketní opěrce ? Tím myslím jako jestli to je propojené e kdybych jen nacvakl( nebo nevím jak je to připojené na rozvod v autě) jestli ty "dráty " pojmou i signál z toho 3.5 konektoru?
Tím bych to asi vyřeil. Dal bych tam ten adaptér Bluetooth. Proud by si bral z USB a hudbu by posílal do toho 3.5 konektoru. Ve by bylo zavřené v té opěrce, nic by nikde nepřekáelo...
No chtěl jsem poutět bez kabelů jako v 21 století :-))))
V návodu na auto je namalováno e tam je USB a nad tím 3.5 díra na sluchátkový konektor. Jene já tam mám jen to USB! ádná 3.5 díra tam není.Blbec jsem si el koupit kabel a pak zjistil e není kam zapojit... Take jsem el pro dalí 3.5 -2x cinch a zapojil do kastlíku do toho video vstupu. Je moné vyměnit jen tu zásuvku za dvojitou v té loketní opěrce ? Tím myslím jako jestli to je propojené e kdybych jen nacvakl( nebo nevím jak je to připojené na rozvod v autě) jestli ty "dráty " pojmou i signál z toho 3.5 konektoru?
Tím bych to asi vyřeil. Dal bych tam ten adaptér Bluetooth. Proud by si bral z USB a hudbu by posílal do toho 3.5 konektoru. Ve by bylo zavřené v té opěrce, nic by nikde nepřekáelo...
|
|
04.07.2021 16:26 -
|
3315544
|
|
HELLMUT
|
|
|
.link.
Třeba tohle do toho USB a kablík propojit nad tím do 3.5 díry...
https://bonky.cz/p/bluetooth-prijimac-s-audio-konektorem-35-mm/?attribute_pa_varianta=barva-cerna&gclid=CjwKCAjwuIWHBhBDEiwACXQYsehogyfQWSe6lER8Q_1f3qwhk2uH_0iI0rLWoahIqUwzsVItb9td0RoCgEAQAvD_BwE
Třeba tohle do toho USB a kablík propojit nad tím do 3.5 díry...
|
|
04.07.2021 16:28 -
|
3315545
|
|
jruze
|
|
|
HELLMUT napsal(a): No chtěl jsem poutět bez kabelů jako v 21 století
Tohle je spí dotaz na autodiaga
Tohle je spí dotaz na autodiaga :nevim
|
|
26.07.2021 06:10 -
|
3317178
|
|
Shakal007
|
Město: Prostějov, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 60 |
|
|
Ja ted zkusil objednat z Polska tohleto, pripojuje se to rovnou na kostku autoradia.
.link.
Uvidime co a jak to bude nebo nebude delat
Ja ted zkusil objednat z Polska tohleto, pripojuje se to rovnou na kostku autoradia.
https://allegro.pl/oferta/adapter-modul-bluetooth-aux-do-rt3-rt4-rt6-rneg-10410750387
|
|
10.08.2021 20:01 -
|
3318641
|
|
venaval
|
Město: elezná Ruda, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 49 |
|
|
HELLMUT napsal(a): To bluetooth...
"
Nevím co má za rádio já mám bluetooth tímto přes AUX,jde i telefonovat.
.link.
A návod na zapojení,v úvodu videa má ukázku různých variant těhle bluetooth adaptérů
.link.
Nevím co má za rádio já mám bluetooth tímto přes AUX,jde i telefonovat.
https://m.aliexpress.com/item/33002489555.html?spm=a2g0n.detail.0.0.7daa7c6b6B3tjN&gps-id=storeRecommendH5&scm=1007.18500.187585.0&scm_id=1007.18500.187585.0&scm-url=1007.18500.187585.0&pvid=3aaaed41-3d99-4a6a-90d7-a0387a58df1b&_t=gps-id%3AstoreRecommendH5%2Cscm-url%3A1007.18500.187585.0%2Cpvid%3A3aaaed41-3d99-4a6a-90d7-a0387a58df1b%2Ctpp_buckets%3A668%230%23210046%2317_668%23888%233325%2314_668%232846%238114%231999_668%232717%237561%23316__668%233374%2315176%23667&browser_id=301d851b17fc4440afbf1c137246b934&aff_trace_key=&aff_platform=msite&m_page_id=hbjsf85zkm4cavis17721d43a3bd3c9f1295492999&gclid=&_imgsrc_=ae01.alicdn.com%2Fkf%2FHeee7883336e14ad9bead9f12c89c7028k.jpg_640x640Q90.jpg_.webp
A návod na zapojení,v úvodu videa má ukázku různých variant těhle bluetooth adaptérů
https://m.youtube.com/watch?v=iUBiWArMB44
Přílohy: received_1605908516275722.jpeg ( 74359b ) - Moje rádio |
|
12.08.2021 19:40 -
|
3318871
|
|
Cassie007
|
Město: Načeradec, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 23 |
|
|
Shakal007 napsal(a): Ja ted zkusil objednat z Polska tohleto, pripojuje se to rovnou na kostku autoradia.
.link.
Tak jak to funguje?
Tak jak to funguje?
|
|
| |
|
|