| | |
30.01.2020 20:59 -
Re: Za jakých podmínek se vystřelí AIRBAG
|
3256849
|
|
JoPo
|
Město: Blava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 36 |
|
|
Vymenil som iba pásy, vôbec som o "počítači nafukovacích vakov a pyrotechnických pásov"-čo som a teraz vyčítal z literatúry nič nevedel. Neviem kde je, kde sa dá kúpi, ako vyzerá-kto mi poradí?
PS: to je čo za jednotka, keď sa raz pouije a je na výmenu.
Vymenil som iba pásy, vôbec som o "počítači nafukovacích vakov a pyrotechnických pásov"-čo som a teraz vyčítal z literatúry nič nevedel. Neviem kde je, kde sa dá kúpi, ako vyzerá-kto mi poradí?
PS: to je čo za jednotka, keď sa raz pouije a je na výmenu.
|
|
31.01.2020 12:21 -
|
3256888
|
|
eisy811
|
Město: , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 809 |
|
|
U inej francuzskej znacky ma ta nova RJ airbagov stala cca 300. Prevazila totiz istota, nad nejakym pokusom opravy. Docela som sa bal, ze co ak oprava neni korektna a v pripade nehody to nebude fungovat tak, ako by malo.
Cena tej RJ do C5?
Zavolaj do autorizaku, hned vies
U inej francuzskej znacky ma ta nova RJ airbagov stala cca 300. Prevazila totiz istota, nad nejakym pokusom opravy. Docela som sa bal, ze co ak oprava neni korektna a v pripade nehody to nebude fungovat tak, ako by malo.
Cena tej RJ do C5?
Zavolaj do autorizaku, hned vies
|
|
31.01.2020 21:28 -
|
3256898
|
|
JoPo
|
Město: Blava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 36 |
|
|
Môete mi niekto poradi, kde sa nachádza RJ airbagov-potrebujem jej číslo, asi si ju dám reaktivova, len ju musím najskôr nájs.
Môete mi niekto poradi, kde sa nachádza RJ airbagov-potrebujem jej číslo, asi si ju dám reaktivova, len ju musím najskôr nájs.
|
|
01.02.2020 07:27 -
|
3256902
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
jednotka je pod stredovym tunelem nebo mezi radici pakou a rucni brzdou (mezi sedadly)
jednotka je pod stredovym tunelem nebo mezi radici pakou a rucni brzdou (mezi sedadly)
|
|
01.02.2020 11:00 -
|
3256920
|
|
eisy811
|
Město: , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 809 |
|
|
autodiag napsal(a):
neridit se cenou nejakeho pepy z garaze...
Ked vies o problematike, tak potom by bolo dobre napisat aj to velke B.
Preco nenapises, ze nie vsetky RJ idu reaktivovat? Preco nenapises, ze niektore Dumpy idu iba online upravit, respektive, ze sam v podstate nevies co tam davas, kedze nalievas subor, ktory upravila 3tia osoba?
Zrovna tak pajkovanie chrobaka na tej doske
100% istota? Neviem, nemyslim ze tomu tak je.
Ked vies o problematike, tak potom by bolo dobre napisat aj to velke B.
Preco nenapises, ze nie vsetky RJ idu reaktivovat? Preco nenapises, ze niektore Dumpy idu iba online upravit, respektive, ze sam v podstate nevies co tam davas, kedze nalievas subor, ktory upravila 3tia osoba?
Zrovna tak pajkovanie chrobaka na tej doske
|
|
01.02.2020 13:01 -
|
3256930
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
eisy811 napsal(a): Ked vies o problematike, tak potom by bolo dobre napisat aj to velke B.
omlovam se, ale nevim co je velke B
eisy811 napsal(a): Preco nenapises, ze nie vsetky RJ idu reaktivovat? Preco nenapises, ze niektore Dumpy idu iba online upravit, respektive, ze sam v podstate nevies co tam davas, kedze nalievas subor, ktory upravila 3tia osoba?
a proc bych lhal ? zatim jsem nedelal jednotku ktera by nesla opravit a v realu vim co tam zapisuju a kam
nevim jake informace mas ty, ale ja nepotrebuju nic delat online ani nepotrebuju 2 ani 3 osobu,proc taky
jak jsem psal mozna u vas nejakej pepa z garaze to tak dela,to pak chapu tvou obavu
eisy811 napsal(a): Zrovna tak pajkovanie chrobaka na tej doske
ja jsi taky chrobak ,vid
pokud mas vybaveni nevidim duvod problem v pajeni ..nevis, ne vse se paji tak jak si myslis ..vetsinou zustava vse na deste ..takze ano 100% jistota a ve vetsine pripadu nepoznas zasah do jednotky
pokud to ale u vas "paji" trafopajkou tak se muze stat ze uz neni co a kam pajet...
jak jsem take napsal jr to nekolikrat vyzkousene...dokonce u jdou aut i 2x ....
vyzkouset si to muzes i sam na stole,stacti jen vedet jak...
modernich jednotek novych aut jde dnes uz take reaktivovat jednotku po narazu diagnostikou v omezenem poctu mazani crash dat...v podstate to same se dela i se starsime dlouhou radu let ,jen rucne
ja jsi taky chrobak ,vid ;) :)
pokud mas vybaveni nevidim duvod problem v pajeni :D ..nevis, ne vse se paji tak jak si myslis ;) ..vetsinou zustava vse na deste ..takze ano 100% jistota a ve vetsine pripadu nepoznas zasah do jednotky
pokud to ale u vas "paji" trafopajkou tak se muze stat ze uz neni co a kam pajet...
jak jsem take napsal jr to nekolikrat vyzkousene...dokonce u jdou aut i 2x :D ....
vyzkouset si to muzes i sam na stole,stacti jen vedet jak...
modernich jednotek novych aut jde dnes uz take reaktivovat jednotku po narazu diagnostikou v omezenem poctu mazani crash dat...v podstate to same se dela i se starsime dlouhou radu let ,jen rucne
|
|
01.02.2020 19:04 -
|
3256946
|
|
jruze
|
|
|
Já koupil od toho co beru poměrně hodně dílů přístrojovku + vechny pytle+ pásy a jednotku tuím do trojky(na X7) - to je myslím luxusní cena.
Já koupil od toho co beru poměrně hodně dílů přístrojovku + vechny pytle+ pásy a jednotku tuím do trojky(na X7) - to je myslím luxusní cena.:palec
|
|
01.02.2020 20:43 -
|
3256957
|
|
eisy811
|
|
|
autodiag napsal(a):
zatim jsem nedelal jednotku ktera by nesla opravit a v realu vim co tam zapisuju a kam
nevim jake informace mas ty, ale ja nepotrebuju nic delat online ani nepotrebuju 2 ani 3 osobu,proc taky
Neviem preco mas potrebu niekoho urazat
Sam by si mohol dobre vediet, ze ten co vie robit RJ, tak ma aj vybavenie a nebude tam nieco pajkovat tebou spominanou trafopajkou a nebude to robit Pepo z nejakej garaze.
Tuto RJ teda vies urobit sam?
.link.
Neviem preco mas potrebu niekoho urazat
Sam by si mohol dobre vediet, ze ten co vie robit RJ, tak ma aj vybavenie a nebude tam nieco pajkovat tebou spominanou trafopajkou a nebude to robit Pepo z nejakej garaze.
Tuto RJ teda vies urobit sam?
http://www.imageworld.sk/images/ixo1g6ao72u96sdi3om.jpg
|
|
02.02.2020 07:59 -
|
3256992
|
|
autodiag
|
|
|
eisy811 napsal(a): Neviem preco mas potrebu niekoho urazat
prosim ,ze jsem tak smelej,koho a cim ze jsem urazil ??
eisy811 napsal(a): Sam by si mohol dobre vediet, ze ten co vie robit RJ, tak ma aj vybavenie a nebude tam nieco pajkovat tebou spominanou trafopajkou a nebude to robit Pepo z nejakej garaze.
myslis ?...ja nesdilim tvuj nazor...ma zkusenost je uplne jina
eisy811 napsal(a): Tuto RJ teda vies urobit sam?
.link.
ano tuhle jsem delal nekolikrat,je to tusim 3 scenic..je v nem obycejna SPI seep 95xxx
ano tuhle jsem delal nekolikrat,je to tusim 3 scenic..je v nem obycejna SPI seep 95xxx
|
|
02.02.2020 08:19 -
|
3256995
|
|
jruze
|
|
|
autodiag napsal(a): ano tuhle jsem delal nekolikrat,je to tusim 3 scenic..je v nem obycejna SPI seep 95xxx
A nechce X7 jednotku (KO spolujezdec palubka,kolení,volant,L.stropák,L. sedačka, oba předpínače)? dával jsem jinou OK
Je rozdíl mezi X7 a C5 II ? ty tu budu mít dvě a to rozeberu.
A nechce X7 jednotku (KO spolujezdec palubka,kolení,volant,L.stropák,L. sedačka, oba předpínače)? dával jsem jinou OK
Je rozdíl mezi X7 a C5 II ? ty tu budu mít dvě a to rozeberu.
|
|
02.02.2020 08:46 -
|
3256997
|
|
autodiag
|
|
|
me to na nic nebude Jardo,vzhledem k tomu ze v cele prudukci C5 je cc 80 typu jednotek,bylo by to velka nahoda kdyby nekdo potreboval zrovna tuhle..ale poslat ji muzes
rozdil generacne velky jednotek je hodne resp davali se Autoliv nebo Temic,HW je to vetsinou stejne (v ramci dane generace) ale SW jsou velke rozdily
me to na nic nebude Jardo,vzhledem k tomu ze v cele prudukci C5 je cc 80 typu jednotek,bylo by to velka nahoda kdyby nekdo potreboval zrovna tuhle..ale poslat ji muzes
rozdil generacne velky jednotek je hodne resp davali se Autoliv nebo Temic,HW je to vetsinou stejne (v ramci dane generace) ale SW jsou velke rozdily
|
|
05.02.2020 19:23 -
Re: Airbagy
|
3257631
|
|
JoPo
|
|
|
autodiag napsal(a): jednotka je pod stredovym tunelem nebo mezi radici pakou a rucni brzdou (mezi sedadly)
Tak RJ je reaktivovaná, netreba ís u ani na diagnostiku, hláka zhasla, vetko funguje.
Tak RJ je reaktivovaná, netreba ís u ani na diagnostiku, hláka zhasla, vetko funguje.
|
|
18.07.2021 21:03 -
Re: Airbagy
|
3316658
|
|
gurney
|
Město: Třebíč, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 43 |
|
|
Ahoj, nevíte prosím jak demontovat airbag v sedačce?
Ahoj, nevíte prosím jak demontovat airbag v sedačce?
|
|
| |
|
|