| | |
27.05.2021 22:19 -
Engine immobiliser fault a economy mode status
|
3311407
|
|
Pablos
|
Město: Vedrovice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Ahoj,
před několika dny mi v noci začal houkat alarm před domem. Vypnutí klíčem nelo tak jsem otevřel kufr a odpojil baterku. Před odpojením baterie bylo slyet bzučení motorku ostřikovače. Ráno jsem si vimnul e vude na zemi byla vystříkaná voda do ostřikovačů. Auto hlásilo engine immobiliser fault, spoustu dalích hláek a upadlo do economy mode active. Po nastudování zdejích diskuzí jsem usoudil e je v háji baterka a zakoupil novou. Nedaří se mi spárovat klíč a nejspí kvůli tomu economy módu mi palubka zhasne behem jedné minuty. Dokonce ani kaplička u nekomunikuje. Vechny pojistky včetně maxipojistek jsem proel a nic. Můe to být vadné BSM v motorové části? Máte nějaký nápad jak v economy módu s nespárovaným klíčem nastartovat? Nebo by se nael někdo z okolí jihu Brna s diagnostikou?
Ahoj,
před několika dny mi v noci začal houkat alarm před domem. Vypnutí klíčem nelo tak jsem otevřel kufr a odpojil baterku. Před odpojením baterie bylo slyet bzučení motorku ostřikovače. Ráno jsem si vimnul e vude na zemi byla vystříkaná voda do ostřikovačů. Auto hlásilo engine immobiliser fault, spoustu dalích hláek a upadlo do economy mode active. Po nastudování zdejích diskuzí jsem usoudil e je v háji baterka a zakoupil novou. Nedaří se mi spárovat klíč a nejspí kvůli tomu economy módu mi palubka zhasne behem jedné minuty. Dokonce ani kaplička u nekomunikuje. Vechny pojistky včetně maxipojistek jsem proel a nic. Můe to být vadné BSM v motorové části? Máte nějaký nápad jak v economy módu s nespárovaným klíčem nastartovat? Nebo by se nael někdo z okolí jihu Brna s diagnostikou?
|
|
29.05.2021 18:30 -
Re: Engine immobiliser fault a economy mode status
|
3311662
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
dej nabitou baterii,nech si otevrenou kapotu,otevri dvere,nech je otevrene,dej klicek do druhe polohy a nech to tak cca 3 minuty,pak klicek vypni a nastartuj
dej nabitou baterii,nech si otevrenou kapotu,otevri dvere,nech je otevrene,dej klicek do druhe polohy a nech to tak cca 3 minuty,pak klicek vypni a nastartuj ;)
|
|
30.05.2021 12:23 -
|
3311750
|
|
Pablos
|
|
|
Tento postup bohuel nefunguje. Zkusil jsem několikrát (i 4 nebo 5 minut počkat), startér točí ale auto nechytne. Vimnul jsem si e během toho 3mintutového čekání po zapnutí klíčku ta palubka vdy po cca 1 minutě komplet zhasne.
Tento postup bohuel nefunguje. Zkusil jsem několikrát (i 4 nebo 5 minut počkat), startér točí ale auto nechytne. Vimnul jsem si e během toho 3mintutového čekání po zapnutí klíčku ta palubka vdy po cca 1 minutě komplet zhasne.:nevim
|
|
30.05.2021 12:26 -
|
3311751
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
v pripade ze se starter toci je immo validni,problem hledej jinde
v pripade ze se starter toci je immo validni,problem hledej jinde
|
|
30.05.2021 14:11 -
|
3311754
|
|
Pablos
|
|
|
Napriklad?
Napriklad?
|
|
30.05.2021 14:13 -
|
3311755
|
|
autodiag
|
|
|
vystriky,rail cerpadlo,podavaci cerpadlo,nafta,filtr,BSM,kabelaz nebo cokoli dalsiho
diagnostika
vystriky,rail cerpadlo,podavaci cerpadlo,nafta,filtr,BSM,kabelaz nebo cokoli dalsiho
diagnostika
|
|
30.05.2021 16:02 -
|
3311758
|
|
Pablos
|
|
|
Díky moc za tipy.
Nael by se někdo na tomto fóru z okolí Moravského Krumlova?
Díky moc za tipy.
Nael by se někdo na tomto fóru z okolí Moravského Krumlova?
|
|
10.06.2021 13:41 -
|
3312885
|
|
Pablos
|
|
|
Abych toto vlákno uzavřel - sehnal jsem jiné BSM-B5 a po výměně vechno lape.
Díky moc Autodiagovi za postup spárování klíče a za nasměrování k BSM.
Abych toto vlákno uzavřel - sehnal jsem jiné BSM-B5 a po výměně vechno lape.
Díky moc Autodiagovi za postup spárování klíče a za nasměrování k BSM.
|
|
10.06.2021 18:14 -
|
3312887
|
|
autodiag
|
|
|
nemas zac
:palec nemas zac
|
|
| |
|
|