| | |
18.08.2017 17:43 -
Re: Brzdové destičky přední, jakou značku nakupujete?
|
3089637
|
|
jruze
|
|
|
Dej si tam zimermany za dvaapůl tácu (orygo - né nějaké přebaly) a věř e je nespálí a e vydrí i brzdy ze 200 - na skoro 0 a kotouče také a nejlépe děrované.
Dej si tam zimermany za dvaapůl tácu (orygo - né nějaké přebaly) a věř e je nespálí a e vydrí i brzdy ze 200 - na skoro 0 ;-) a kotouče také a nejlépe děrované.
|
|
21.02.2018 00:55 -
|
3133241
|
|
Vybramo
|
Město: Kosice, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0 V6 HDi | Počet příspěvků: 26 |
|
|
Pozeram ze je to celkom stary thread.
Som cerstvy majitel c5 3.0 HDI a chcelo by to v blizkej buducnosti vymenit dosky a mozno aj kotuce ...
Na xantiu a c4 VTS som stale daval makke dosky a obe auta brzdili tak ze som si musel davat pozor aby do mna nenabural niekto odzadu
Ake dosky by boli najhodnesie na tu C5?
Pozeram ze je to celkom stary thread.
Som cerstvy majitel c5 3.0 HDI a chcelo by to v blizkej buducnosti vymenit dosky a mozno aj kotuce :) ...
Na xantiu a c4 VTS som stale daval makke dosky a obe auta brzdili tak ze som si musel davat pozor aby do mna nenabural niekto odzadu :-)))):-)))):-))))
Ake dosky by boli najhodnesie na tu C5?
|
|
21.02.2018 10:59 -
|
3133263
|
|
jumep
|
|
|
ja tam davam trw
ja tam davam trw
|
|
09.06.2021 09:19 -
|
3312798
|
|
JoPo
|
Město: Blava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 36 |
|
|
Nazdar, idem meni predné platničky, pre istotu mám otázky:
- brzdový piest treba zatláča priamo, alebo do závitu
- ak do závitu, tak pravý, alebo žavý závit
Prípravok mám. Ďakujem.
Nazdar, idem meni predné platničky, pre istotu mám otázky:
- brzdový piest treba zatláča priamo, alebo do závitu
- ak do závitu, tak pravý, alebo žavý závit
Prípravok mám. Ďakujem.
|
|
09.06.2021 19:24 -
|
3312829
|
|
jruze
|
|
|
Váleky se zatáčejí a jsou tam pravo a na druhém levotočivé , destičky mi teď připadají dobré od bosche.
Váleky se zatáčejí a jsou tam pravo a na druhém levotočivé , destičky mi teď připadají dobré od bosche.
|
|
09.06.2021 21:24 -
|
3312838
|
|
eisy811
|
Město: , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 809 |
|
|
Na X7 sa predne valceky musia zatacat?
Bol som v tom, ze sa zatacaju valceky, koli rucnej brzde, kde je valcek vysuvany cez stredovy zavit, no to na prednej naprave neni.
Ale je pravda, ze lahsie ide jemne s nim tocit a zatlacat
Bosch som mal a OK.
Akurat nechapem, preco nekupit sadu kotucov aj s platnickami co su k nim urcene
Spekulovat s kotucmi a platnickami mi pride nemastne, neslane, potom sa mnozia diskusie o tom, ze su problemy s piskanim, nerovnomernym opotrebenim, zapekanim materialu na kotucoch atd...
Na X7 sa predne valceky musia zatacat?
Bol som v tom, ze sa zatacaju valceky, koli rucnej brzde, kde je valcek vysuvany cez stredovy zavit, no to na prednej naprave neni.
Bosch som mal a OK.
Spekulovat s kotucmi a platnickami mi pride nemastne, neslane, potom sa mnozia diskusie o tom, ze su problemy s piskanim, nerovnomernym opotrebenim, zapekanim materialu na kotucoch atd...
|
|
10.06.2021 08:58 -
|
3312846
|
|
jruze
|
|
|
eisy811 napsal(a): Na X7 sa predne valceky musia zatacat?
Bosch som mal a OK.
Omlouvám se - přehlédl jsem e X7 tam se opravdu nemusí zatáčet
Omlouvám se - přehlédl jsem e X7 tam se opravdu nemusí zatáčet :palec
|
|
| |
|
|