| | |
12.06.2013 14:19 -
zvuky z pod palubky
|
2588742
|
|
vrato
|
Město: Preov, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 10 |
|
|
Zdravím vechny
nemá prosím Vás někdo skuenost se zvuky z pod palubky (?) prostě z předu které zní jako kdy se vaří voda v chladiči? Kontrola kapalin-nic, klíma to asi není , delá to s i bez klímy. Je to nepravidelné , začne to po nahození motoru (studený i teplý) vechno ale funguje , kontrola s běícím motorem -nic , někdy to zmizí za chvíly někdy po delí době . Proste takové nepravidelné syčení. C5/ 2005 / Diesel/ 1,6
Díky za nápady
vrato
Zdravím vechny
nemá prosím Vás někdo skuenost se zvuky z pod palubky (?) prostě z předu které zní jako kdy se vaří voda v chladiči? Kontrola kapalin-nic, klíma to asi není , delá to s i bez klímy. Je to nepravidelné , začne to po nahození motoru (studený i teplý) vechno ale funguje , kontrola s běícím motorem -nic , někdy to zmizí za chvíly někdy po delí době . Proste takové nepravidelné syčení. C5/ 2005 / Diesel/ 1,6
Díky za nápady
vrato
|
|
12.06.2013 16:20 -
Re: zvuky z pod palubky
|
2588746
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Mě napadá jen větráček čidla teploty interiéru. Ten je pod palubkou. Nemůe nějajk chrastit?
Mě napadá jen větráček čidla teploty interiéru. Ten je pod palubkou. Nemůe nějajk chrastit?
|
|
12.06.2013 19:01 -
|
2588806
|
|
mravcek1
|
|
|
ties mam podobny problem ked volantom netocim a je v klude tak pocut sycanie ale ked snim trosicku pohnem tak to prestane a opat ked ho pusim tak to sycities neviem cim to je
ties mam podobny problem ked volantom netocim a je v klude tak pocut sycanie ale ked snim trosicku pohnem tak to prestane a opat ked ho pusim tak to syci:-(ties neviem cim to je:-(
|
|
12.06.2013 19:23 -
|
2588825
|
|
Hanz 397
|
|
|
4 mravcek1: Myslím,e má jiný"problém"...
Koukni sem: .link.
4 mravcek1: Myslím,e má jiný"problém"...
Koukni sem: http://www.c5club.cz/diskuze/hydraulika-rizeni-brzdy/1805700-piskanie-sycanie-serva/#.UbiuPOc9LI4
|
|
17.06.2013 12:53 -
|
2590211
|
|
vrato
|
|
|
Zdravím vetkých
díky za informace a nápady, ete jsem se nedostal k pátrání, jen jsem vyloučil e to reaguje na pohyb volantem .
Skusím strčit hlavu pod palubku a vystopovat od kud to jde , eventuálne ofotím a ozvu se.
vrato
Zdravím vetkých
díky za informace a nápady, ete jsem se nedostal k pátrání, jen jsem vyloučil e to reaguje na pohyb volantem .
Skusím strčit hlavu pod palubku a vystopovat od kud to jde , eventuálne ofotím a ozvu se.
vrato
|
|
17.06.2013 13:17 -
|
2590223
|
|
vrato
|
|
|
Ahoj najk
to má pravdu , jen člověk je tvor líný a spoléhá na C5 kových guru kteří to auto mají přečtené.
vrato
Ahoj najk
to má pravdu , jen člověk je tvor líný a spoléhá na C5 kových guru kteří to auto mají přečtené.
vrato
|
|
27.06.2013 10:08 -
|
2593371
|
|
vrato
|
|
|
Zdravím vechny
rád by jsem Vás informoval o výsledku odstraňování zvuků z pod palubky. Nakonec jsem to řeil návevou v C-servisu , protoe jsem měl pocit e jedna zóna klimy nejde správně. Zjistili nesprávnou činnost ventilátoru chladiče motoru, a netesnost telesa chladiče. Po výměně spomínaných dílů , pročitení a naplnení klimy zatím ve funguje OK.
vrato
Zdravím vechny
rád by jsem Vás informoval o výsledku odstraňování zvuků z pod palubky. Nakonec jsem to řeil návevou v C-servisu , protoe jsem měl pocit e jedna zóna klimy nejde správně. Zjistili nesprávnou činnost ventilátoru chladiče motoru, a netesnost telesa chladiče. Po výměně spomínaných dílů , pročitení a naplnení klimy zatím ve funguje OK.
vrato
|
|
15.05.2021 23:13 -
Drnčení uvnitř palubky x7
|
3310302
|
|
myneur
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 310 |
|
|
Začalo mi něco drnčit uvnitř palubky, kdy je motor mírně v otáčkách (v záběru i při plachtění cajk, jenom v mírném záběru to drnční).
Pod displejem navigace nic, je to hloub.
Napadá mě kouknout se pod středový výdech (foto): jak se do toho dá dostat? Stačí jenom zabrat něčim tupym? Jak je to přichycené?
Nebo má někdo přímo zkuenosti, co to můe být?
Díky.
Začalo mi něco drnčit uvnitř palubky, kdy je motor mírně v otáčkách (v záběru i při plachtění cajk, jenom v mírném záběru to drnční).
Pod displejem navigace nic, je to hloub.
Napadá mě kouknout se pod středový výdech (foto): jak se do toho dá dostat? Stačí jenom zabrat něčim tupym? Jak je to přichycené?
Nebo má někdo přímo zkuenosti, co to můe být?
Díky.
Přílohy: DSC_0031.JPG ( 2678849b ) - výdech |
|
| |
|
|