07.01.2018 21:35 -
Re: Samovolné vypnutí a reset rádia / C5 III - RNEG MyWay
|
3123069
|
|
janys
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 55 |
|
|
autodiag napsal(a): taky se staci podivat do S.M.A.R.T HDD a v 99.99% je tam teplota kolem 110c
Pokud by restart způsobovalo přehřátí, tak HDD by se chvíli chladil a teprve potom by rádio opětovně naběhlo - myslím si teda...
Není to spí pokozený HDD?
Pokud by restart způsobovalo přehřátí, tak HDD by se chvíli chladil a teprve potom by rádio opětovně naběhlo - myslím si teda...
Není to spí pokozený HDD?
|
|
07.01.2018 21:58 -
|
3123078
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
tady nejde az tak uplne o to co a kde je prehrate (navic NG4 urcite SMART necte) ale o to ze vnitrni teplota prekroci nastavenou mez a restart..ve vypnutem stavu neumi cekat na ochlazeni a nasledne se zapnout,to by jsme chtelo moc
tady paradoxne nehreje nejvic HDD jako u RT4 ale CPU deska spolu se zdrojovou a HDD uz jen "dohriva"
NG4 je dost paskvil navigace,pripomina mi ty android praseciny, co se prodavaji v cine a nasledne o 200% navysene u nas
tady nejde az tak uplne o to co a kde je prehrate (navic NG4 urcite SMART necte) ale o to ze vnitrni teplota prekroci nastavenou mez a restart..ve vypnutem stavu neumi cekat na ochlazeni a nasledne se zapnout,to by jsme chtelo moc :)
tady paradoxne nehreje nejvic HDD jako u RT4 ale CPU deska spolu se zdrojovou a HDD uz jen "dohriva"
NG4 je dost paskvil navigace,pripomina mi ty android praseciny, co se prodavaji v cine a nasledne o 200% navysene u nas
|
|
14.01.2018 23:13 -
|
3124598
|
|
janys
|
|
|
Tak jsem vyndal HDD a radio se resetuje úplně stejně, jako předtím. Take jak píe autodiag, chyba zřejmě přehřívání procesoru a pokud mám zapnutou navi, tak HDD jetě víc dohřívá. Pak ty intervaly resetů jsou o poznání kratí.
Tak nevím, co by pomohlo. Dá se dodělat chlazení procesoru? Nějakým kouskem hliníku? Nevím, jak to tam vypadá...
Tak jsem vyndal HDD a radio se resetuje úplně stejně, jako předtím. Take jak píe autodiag, chyba zřejmě přehřívání procesoru a pokud mám zapnutou navi, tak HDD jetě víc dohřívá. Pak ty intervaly resetů jsou o poznání kratí.
Tak nevím, co by pomohlo. Dá se dodělat chlazení procesoru? Nějakým kouskem hliníku? Nevím, jak to tam vypadá...
|
|
15.01.2018 08:35 -
|
3124606
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
nejde o prehrati CPU ale spi o prehrati kompletu a bud to bude overtemp nebo bude na nektere desce studenak...jdou tam 3 a vsechny topi...chlazeni skoro 0
kousek hliniku/hladic tam uz je
pokazde kdyz mi dosla NG4 na servis byl problem jinde
nejde o prehrati CPU ale spi o prehrati kompletu a bud to bude overtemp nebo bude na nektere desce studenak...jdou tam 3 a vsechny topi...chlazeni skoro 0
|
|
16.01.2018 10:58 -
|
3124821
|
|
janys
|
|
|
autodiag napsal(a): nejde o prehrati CPU ale spi o prehrati kompletu a bud to bude overtemp nebo bude na nektere desce studenak...jdou tam 3 a vsechny topi...chlazeni skoro 0
Díky moc za informace!
Díky moc za informace!
|
|
|
ragadozo
|
Město: Zeliezovce, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 16V THP 158k Tourer | Počet příspěvků: 27 |
|
|
Dobry denam taky memsi problem na mojom citroene c5 tourer mam radio RNEG a ide kedy sa mu chce nekedy ide niekedy nejde ani displej sa nerozsvieti moze byt zla BSI jednotka a ked ano tak pri vymene bude treba aj diagnostika alebo len vymenit kus za kus pravda ze za original
akujem
Dobry denam taky memsi problem na mojom citroene c5 tourer mam radio RNEG a ide kedy sa mu chce nekedy ide niekedy nejde ani displej sa nerozsvieti moze byt zla BSI jednotka a ked ano tak pri vymene bude treba aj diagnostika alebo len vymenit kus za kus pravda ze za original
akujem
|
|
|
autodiag
|
|
|
s nema BSI nic spolecneho. NG4 je KO
s nema BSI nic spolecneho. NG4 je KO
|
|
25.02.2021 20:30 -
|
3301686
|
|
ragadozo
|
Město: Zeliezovce, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 16V THP 158k Tourer | Počet příspěvků: 27 |
|
|
caute mal som radio v mojej c5 tourer rv 2010 RNEG My Way ale islo do vecnych lovist tak som zohnal druhe vsetko funguje ako ma len stale pipa na mojom bol napis na spodku predneho panela RBEG 4 a na druhom RNEG 3 neviete my poradit co stim pipanim dakujem
caute mal som radio v mojej c5 tourer rv 2010 RNEG My Way ale islo do vecnych lovist tak som zohnal druhe vsetko funguje ako ma len stale pipa na mojom bol napis na spodku predneho panela RBEG 4 a na druhom RNEG 3 neviete my poradit co stim pipanim dakujem
|
|
26.02.2021 12:20 -
|
3301734
|
|
autodiag
|
|
|
diagnostikou zapsat VIN
to stare nefunkcni bych si vzal za nejaky mrzky peniz ..
diagnostikou zapsat VIN
to stare nefunkcni bych si vzal za nejaky mrzky peniz ..
|
|
| |