| | |
07.11.2018 09:32 -
Servis - Středočeský kraj
|
3189780
|
|
hanyys
|
Město: Boseň, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) Tourer | Počet příspěvků: 17 |
|
|
Zdravím vechny, můete někdo doporučit servisaka ve Středočeském kraji?
Klidně od lípy,Liberce, Jičína a po Benátky, Prahu.
U nás blízko mladé Boleslavi vichni dělají jen skodovky.
Díky za tip.
Zdravím vechny, můete někdo doporučit servisaka ve Středočeském kraji?
Klidně od lípy,Liberce, Jičína a po Benátky, Prahu.
U nás blízko mladé Boleslavi vichni dělají jen skodovky.
Díky za tip.
|
|
07.11.2018 12:31 -
Re: Servis - Středočeský kraj
|
3189796
|
|
halford1
|
|
|
Rada je jednoduchá Radonice a Jarda Růička,nikoho lepího nenajdete a mas to kousek. Teď to vypadá jako reklama
Rada je jednoduchá Radonice a Jarda Růička,nikoho lepího nenajdete a mas to kousek. Teď to vypadá jako reklama:-):-)
|
|
07.11.2018 15:20 -
|
3189805
|
|
luboal
|
Město: Innsbruck, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 51 |
|
|
No,nevim.....ze by se lepsi (nebo aspon stejny ) nenasel????
Ale kdyz neni jina moznost...?
Tezke!
Ja uz tam urcite nepojedu!
Celkem rychle odbyty a vysledny Efekt null.
Ale odborne znalosti urcite ma...je jen otazka zda pro kazdeho.
No,nevim.....ze by se lepsi (nebo aspon stejny ) nenasel????
Ale kdyz neni jina moznost...?
Tezke!
Ja uz tam urcite nepojedu!
Celkem rychle odbyty a vysledny Efekt null.
Ale odborne znalosti urcite ma...je jen otazka zda pro kazdeho.
|
|
07.11.2018 15:26 -
|
3189806
|
|
halford1
|
|
|
Já byl vdy velice spokojenej.
Já byl vdy velice spokojenej. :nevim
|
|
07.11.2018 15:30 -
|
3189807
|
|
luboal
|
Město: Innsbruck, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 51 |
|
|
Verim,nic proti tomu.
Jak rikam,jiste je odbornik.
Verim,nic proti tomu.
|
|
07.11.2018 18:09 -
|
3189825
|
|
jruze
|
|
|
luboal napsal(a): Verim,nic proti tomu.
Tak zaprvé - nedělal jsem to já,bylo domluveno s kolegou e je to potřeba doladit, na počkání se to nedá a mimoto to bylo při odjezdu v pohodě a po informaci e se závada vrátila kolega trval na tom e to tu potřebuje mít aby to mohl doladit a to u se nestalo= neměl monost to řeit aby to bylo OK. A bylo by dobré vdy napsat celou pravdu jak o průběhu tak ke konkrétní osobě.( a také e to byla ta jediná moná varianta napočkání)
Nemám rád kdy si o mne někdo otírá hubu neprávem - snad má takovou úroveň aby si napsal celou pravdu nebo? - myslím e hodně lidí zde i jinde ví e elektronické ,,úpravy" já osobně nedělám a nikdy jsem nedělal
Ale je mi to na jednu stranu jedno
Tak zaprvé - nedělal jsem to já,bylo domluveno s kolegou e je to potřeba doladit, na počkání se to nedá a mimoto to bylo při odjezdu v pohodě a po informaci e se závada vrátila kolega trval na tom e to tu potřebuje mít aby to mohl doladit a to u se nestalo= neměl monost to řeit aby to bylo OK. A bylo by dobré vdy napsat celou pravdu jak o průběhu tak ke konkrétní osobě.( a také e to byla ta jediná moná varianta napočkání)
Nemám rád kdy si o mne někdo otírá hubu neprávem - snad má takovou úroveň aby si napsal celou pravdu;-) nebo? - myslím e hodně lidí zde i jinde ví e elektronické ,,úpravy" já osobně nedělám a nikdy jsem nedělal;-)
Ale je mi to na jednu stranu jedno:-p
|
|
20.02.2019 17:31 -
|
3208493
|
|
Sisi
|
Město: Nesvačily, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 10 |
|
|
Můete doporučit někoho na opravu v okolí Berouna..Beroun, Hořovice, Dobřichovice, Černoice apod.? Případně i v Praze? Někdo kdo doopravdy umí a neokube?
Můete doporučit někoho na opravu v okolí Berouna..Beroun, Hořovice, Dobřichovice, Černoice apod.? Případně i v Praze? Někdo kdo doopravdy umí a neokube?
|
|
20.02.2019 20:06 -
|
3208527
|
|
Ivan.pr
|
Město: Jihlava, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 168 |
|
|
JRuze - o příspěvek výe najde kontakt
JRuze - o příspěvek výe najde kontakt
|
|
21.12.2019 15:27 -
Re: Servis o Vanocich - tece LDS
|
3252129
|
|
glondrej
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 27 |
|
|
Ahoj, funguje nekdo ted a nebo mezi svatky?
Nekde mi naraz vzadu zacala unikat LDS (viz nedobre foto), tak bych rad, kdyby se na to mohl nekdo podivat - ceka mne pres svatky hodne jezdeni... Diky!
Ahoj, funguje nekdo ted a nebo mezi svatky?
Nekde mi naraz vzadu zacala unikat LDS (viz nedobre foto), tak bych rad, kdyby se na to mohl nekdo podivat - ceka mne pres svatky hodne jezdeni... Diky!
Přílohy: IMG_20191215_224505891.jpg ( 855636b ) - Unik LDS |
|
21.12.2019 20:05 -
|
3252167
|
|
glondrej
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 27 |
|
|
Nelezl jsem pod to, jen jsem tam strcil ruku s mobilem Prijde mi, ze to tece po te cerne trubkohadici, ale jisty si nejsem.
Nelezl jsem pod to, jen jsem tam strcil ruku s mobilem:) Prijde mi, ze to tece po te cerne trubkohadici, ale jisty si nejsem.
|
|
03.02.2021 17:21 -
|
3299460
|
|
Cougar7
|
Město: Příbram, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X Break | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Zdravím vechny. Nemáte někdo, pěkně prosím , doporučení na dobrého mechanika v okolí Příbrami, na výměnu rozvodů? Auto případně dokáu dovézt, jen bez něj nemohu být dlouho. Moc děkuji.
Zdravím vechny. Nemáte někdo, pěkně prosím ;-) , doporučení na dobrého mechanika v okolí Příbrami, na výměnu rozvodů? Auto případně dokáu dovézt, jen bez něj nemohu být dlouho. Moc děkuji.
|
|
| |
|
|