23.09.2009 16:13 -
Demontá ventilátoru
|
1106315
|
|
vladacv
|
Město: Chomutov, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Lidi mám problem s ventilatorem na topení a klimu. Ji jsem si přečetl asi ve co tuje ,ale nikde jsem nenael radu na demontá samotného ventilátoru. Můe někdo poradit jak nato?
Lidi mám problem s ventilatorem na topení a klimu. Ji jsem si přečetl asi ve co tuje ,ale nikde jsem nenael radu na demontá samotného ventilátoru. Můe někdo poradit jak nato? :nevim
|
|
23.09.2009 16:34 -
Re: Demontá ventilátoru
|
1106319
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
nooo zasunes se pod volant ,udelas vpravo hled a to uprostred je ventilator...s tim se otoci a vysune ven..jen ta posledni operace je tak trochu jezek v peci ..muzes povolit i tyc rizeni potom to jde lepe...
nooo zasunes se pod volant ,udelas vpravo hled a to uprostred je ventilator...s tim se otoci a vysune ven..jen ta posledni operace je tak trochu jezek v peci :-d ..muzes povolit i tyc rizeni potom to jde lepe...
|
|
23.09.2009 17:05 -
|
1106324
|
|
vladacv
|
|
|
OK jdu nato. Nevěděl jsem co stím kde je to jsem nael ale nějak jsem nevěděl jak s ním ven.
OK jdu nato. Nevěděl jsem co stím kde je to jsem nael ale nějak jsem nevěděl jak s ním ven.:palec
|
|
23.09.2009 17:10 -
|
1106325
|
|
jumep
|
|
|
ak to nenajdes, este jak dojdem domov nafotim tie zarazky atd. ak ti to pomoze
edit: tu su slubene fotky
.link.
ak to nenajdes, este jak dojdem domov nafotim tie zarazky atd. ak ti to pomoze
edit: tu su slubene fotky
http://www.jumep.com/c5/motor-klima/
|
|
23.09.2009 19:16 -
|
1106358
|
|
vladacv
|
|
|
tak a je venku. díky moc za fotky, takto venku to vypadá moc hezky ale pod tou palubkou hrůza. Ventilátor byl trochu tuí tak jsem ho promazal a točí se dobře akorát v autě ne. Take zítra příjde na řadu nový tranzistor, doufám e to pomůe. Divné natom je e včera stačilo hnout s konektorem na motoru a běelo to a dnes u neběí....tak doufám e to zítra rozchodím.
tak a je venku. díky moc za fotky, takto venku to vypadá moc hezky ale pod tou palubkou hrůza. Ventilátor byl trochu tuí tak jsem ho promazal a točí se dobře akorát v autě ne. Take zítra příjde na řadu nový tranzistor, doufám e to pomůe. Divné natom je e včera stačilo hnout s konektorem na motoru a běelo to a dnes u neběí....tak doufám e to zítra rozchodím.
|
|
26.09.2009 23:38 -
|
1106499
|
|
číslo 5
|
|
|
tak jsem se dnes po dlouhém odkládání pustil do pískacího ventilátoru. Jeka z klece jsem po pár minutách dostal ven. Ventilátor byl pěkně zatuhlý,ale čistý. Po pár kapkách oleje se začal točit o dost lépe. Po namontování funguje a nepíská. Díky moc za fotky pomohly.
tak jsem se dnes po dlouhém odkládání pustil do pískacího ventilátoru. Jeka z klece jsem po pár minutách dostal ven. Ventilátor byl pěkně zatuhlý,ale čistý. Po pár kapkách oleje se začal točit o dost lépe. Po namontování funguje a nepíská:-d. Díky moc za fotky:palec pomohly.
|
|
17.12.2009 16:15 -
|
1429424
|
|
lukeso
|
Město: Jeviněves, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 30 |
|
|
Dneska jsem demontoval ventilator,pripojil ho na jiny zdroj a bezi,zkontroloval jsem veskere pojistky,vsechny v poradku a ventilator nebezi.Umite nekdo poradit co s tim nebo o jakou se jedna zavadu?
Dneska jsem demontoval ventilator,pripojil ho na jiny zdroj a bezi,zkontroloval jsem veskere pojistky,vsechny v poradku a ventilator nebezi.Umite nekdo poradit co s tim nebo o jakou se jedna zavadu?
|
|
17.12.2009 18:35 -
|
1429425
|
|
jumep
|
|
|
no najskor regulator nejde
bud je v nom zly tranzistor alebo studenak ....
edit: ak tomu neveris, pozicaj si od niekoho druhy a skus ho ....
no najskor regulator nejde
bud je v nom zly tranzistor alebo studenak ....
edit: ak tomu neveris, pozicaj si od niekoho druhy a skus ho ....
|
|
19.12.2009 11:08 -
|
1429536
|
|
Beda
|
Město: Havlíčkúv Brod, Auto: Citroën C5 I 2.0HPi Exclusive | Počet příspěvků: 1 |
|
|
A zkontroloval jsi i tu pojistku v motorovem prostoru
A zkontroloval jsi i tu pojistku v motorovem prostoru
|
|
19.12.2009 22:26 -
|
1429566
|
|
Mecho
|
|
|
poli mi vin vozidla a ja ti na email poslu technologicky postup na demonta + monta ventilatoru + email at ti to muzu poslat
poli mi vin vozidla a ja ti na email poslu technologicky postup na demonta + monta ventilatoru + email at ti to muzu poslat:palec
|
|
08.01.2021 12:26 -
|
3296380
|
|
jenkii
|
Město: Chomutov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Zdravím potřeboval bych poradit Dneska jsem vyndal skříňku u spolujezdce Ale dal jsem regulátor ventilátoru Prý by se tam měl nacházet nevím který to je Jsou dvě nějaké krabičky v jedné je motůrek a ozubené kola a v druhé jsou připojený tři kabely nějaký titěný spoj ale nevím do čeho zasáhnout prosím poraďte nebo polete foto na můj email jatermit369@gmail.com Děkuji moc za pomoc protoe nemůu v této zimě jezdit mlí se mi okna
Zdravím potřeboval bych poradit Dneska jsem vyndal skříňku u spolujezdce Ale dal jsem regulátor ventilátoru Prý by se tam měl nacházet nevím který to je Jsou dvě nějaké krabičky v jedné je motůrek a ozubené kola a v druhé jsou připojený tři kabely nějaký titěný spoj ale nevím do čeho zasáhnout prosím poraďte nebo polete foto na můj email jatermit369@gmail.com Děkuji moc za pomoc protoe nemůu v této zimě jezdit mlí se mi okna
|
|
08.01.2021 18:09 -
|
3296404
|
|
Franc121
|
|
|
Ventilátor je z druhé strany, to znamená od řidiče. Vý ve vláknu je popis a fotky jak ho vytáhnout.
Ventilátor je z druhé strany, to znamená od řidiče. Vý ve vláknu je popis a fotky jak ho vytáhnout.
|
|
| |