| | |
23.11.2011 10:06 -
Re: Vypnutí informačních hláek obecně!
|
2426906
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
to mi je jasné prečo to je, tve ma ale to e sa to nedá vypnú. V meste nejazdím a ak aj by som iel, tak predsa mám tlačítko. Prečo to ale tí aborúti nedali na jeden okruh?
to mi je jasné prečo to je, tve ma ale to e sa to nedá vypnú. V meste nejazdím a ak aj by som iel, tak predsa mám tlačítko. Prečo to ale tí aborúti nedali na jeden okruh?
|
|
23.11.2011 10:18 -
|
2426908
|
|
jumep
|
|
|
zamykanie kufra mala uz aj C5 1, vo verzii kde nebolo zamykanie po rozjazde
je to dane elektronickym zamkom kufra, BSI vypne napajanie a hotovo
otvorit a zabuchnut dvere ti musi stacit, nejako sa nepocita s tym zeby niekto okrem vodica siel do kufra
je to dane elektronickym zamkom kufra, BSI vypne napajanie a hotovo
otvorit a zabuchnut dvere ti musi stacit, nejako sa nepocita s tym zeby niekto okrem vodica siel do kufra
|
|
23.11.2011 10:42 -
|
2426910
|
|
miskod
|
|
|
ahaaaa...Tak preto vratnikovi kontrolujucemu kufor pri vyjazde z firmy ho neslo otvorit...A ja som myslel, ze je neschopny...
ahaaaa...Tak preto vratnikovi kontrolujucemu kufor pri vyjazde z firmy ho neslo otvorit...A ja som myslel, ze je neschopny...:-)
|
|
23.11.2011 11:37 -
|
2426918
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
jumep napsal(a): zamykanie kufra mala uz aj C5 1, vo verzii kde nebolo zamykanie po rozjazde
jak to poznám, na Diag? rozjedu se a nic se nezamyká, ani kufr neslyím e by cvaknul.
jak to poznám, na Diag? rozjedu se a nic se nezamyká, ani kufr neslyím e by cvaknul.
|
|
23.11.2011 11:49 -
|
2426920
|
|
miskod
|
|
|
Je to elektronicky zamok. Na otvorenie kufra stlacas elektronicky spinac a nie mechanicky zamok....nic tam nemusi cvakat. Jednoducho auto ignoruje stlacenie spinaca.
Je to elektronicky zamok. Na otvorenie kufra stlacas elektronicky spinac a nie mechanicky zamok....nic tam nemusi cvakat. Jednoducho auto ignoruje stlacenie spinaca.
|
|
23.11.2011 19:08 -
|
2427023
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
amirinda - automaticke zamykanie pri rozjazde aktivujes tak ze podrzis dlhsie stlacene tlacitko zamykania auta na stredovom panely az pokial nezaznie gong. ale niektore to nepodporuju. ani mne to nejde napr.
amirinda - automaticke zamykanie pri rozjazde aktivujes tak ze podrzis dlhsie stlacene tlacitko zamykania auta na stredovom panely az pokial nezaznie gong. ale niektore to nepodporuju. ani mne to nejde napr.
|
|
23.11.2011 19:10 -
|
2427024
|
|
jumep
|
|
|
1. musi sa to pri c5 1 povolit v diagnostike
2. mam dojem ze to je mozne az od novej BSI, v 2003 bola zmenena BSI
1. musi sa to pri c5 1 povolit v diagnostike
2. mam dojem ze to je mozne az od novej BSI, v 2003 bola zmenena BSI
|
|
07.07.2012 14:47 -
|
2490538
|
|
del42sa
|
Město: Praha, Auto: | Počet příspěvků: 441 |
|
|
lo by vypnout ty otravné hláky, e cestující na zadních sedadlen nemají zapnuté pásy ? tato hláka mi po upgrade na FW 8.20 vyskakuje pořád i kdy vzadu vůbec nikdo nesedí
lo by vypnout ty otravné hláky, e cestující na zadních sedadlen nemají zapnuté pásy ? tato hláka mi po upgrade na FW 8.20 vyskakuje pořád i kdy vzadu vůbec nikdo nesedí :nevim
|
|
07.07.2012 16:08 -
|
2490551
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
cez diag by to malo ist vypnut
cez diag by to malo ist vypnut
|
|
07.07.2012 16:08 -
|
2490552
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Kdy u chce radu, nebylo by od věci si vyplnit údaje o autě.
Přeci jen model z r.2001 není úplně stejný jako auto prodané před týdnem v autosalónu.
Jinak obecně kontrola vybraných zadních (i předních) pásů jde vypnout diagnostikou.
Kdy u chce radu, nebylo by od věci si vyplnit údaje o autě.
Přeci jen model z r.2001 není úplně stejný jako auto prodané před týdnem v autosalónu.
Jinak obecně kontrola vybraných zadních (i předních) pásů jde vypnout diagnostikou.
|
|
04.04.2013 17:00 -
|
2563255
|
|
beendy
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 33 |
|
|
Ahoj,psal jsem tento dotaz bohuel do jiného vlákna,chci se zeptat jestli je moné vypnout hláky o stavu vozidla,mě to kromě oleje nepíe nic i kdy jsem neměl vodu v nádrce chladiče, počítač mi po dlouhém stisku menu píe, Emergenci services deactivated a Mobility services deactivated, nevíte jestli to tak má být? Dík
Ahoj,psal jsem tento dotaz bohuel do jiného vlákna,chci se zeptat jestli je moné vypnout hláky o stavu vozidla,mě to kromě oleje nepíe nic i kdy jsem neměl vodu v nádrce chladiče, počítač mi po dlouhém stisku menu píe, Emergenci services deactivated a Mobility services deactivated, nevíte jestli to tak má být? Dík
|
|
01.05.2013 18:02 -
|
2574324
|
|
jumep
|
|
|
C5 3 nema standartne hladinomer v chladeni, preto to tuto hlasku nebude pisat (pocita sa s tym ze servis to pravidelne kontroluje)
dane dve hlasky su v navigacii ze nemas nastavene tiesnove volania atd.
C5 3 nema standartne hladinomer v chladeni, preto to tuto hlasku nebude pisat (pocita sa s tym ze servis to pravidelne kontroluje)
dane dve hlasky su v navigacii ze nemas nastavene tiesnove volania atd.
|
|
05.02.2014 12:20 -
|
2664975
|
|
Hagrid_cZ
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 43 |
|
|
Ahoj, nikde jsem tu nenael zda se dá nějaký způsobem vypnout hláka "Risk of ice"? Předpokládám, e nejsem jediný koho to tve.
Ahoj, nikde jsem tu nenael zda se dá nějaký způsobem vypnout hláka "Risk of ice"? Předpokládám, e nejsem jediný koho to tve.
|
|
05.02.2014 12:30 -
|
2664981
|
|
jumep
|
|
|
bohuzial neda, to je dane programom
bohuzial neda, to je dane programom
|
|
28.01.2016 21:20 -
|
2912161
|
|
Maty114
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 26 |
|
|
najk napsal(a): řidičova sedačka nemá zátěové čídlo, spolujezdec má v sedáku čidlo, zadní sedačky čidla nemají, jinak u mně v profilu je nějaké foto o tom, vzadu, kdy si sedne a nezapne, tak ti nic nepíská, kdy si ale sedne, připoutá se a za jízdy odpoutá, tak pískáááá , jinak nejspíe zkontrolovat dráty po sedákem a konektory - viz foto
Presne tak mi reaguje moje C5. Jenom jeste kdyz nikdo nesedi v zadu, pise mi to neco v tom smyslu, ze zadne ze zadnich sedadel je pripoutano. A docela to otravuje, kdyz v zadu nikdo nesedi, coz je bezny, tak to sviti po kazdem startu nekolik desitek sekund......
Ja jsem se moc nikdy nepoutal, tk je pro mne C5 prokletim........
Maty
Presne tak mi reaguje moje C5. Jenom jeste kdyz nikdo nesedi v zadu, pise mi to neco v tom smyslu, ze zadne ze zadnich sedadel je pripoutano. A docela to otravuje, kdyz v zadu nikdo nesedi, coz je bezny, tak to sviti po kazdem startu nekolik desitek sekund......
Ja jsem se moc nikdy nepoutal, tk je pro mne C5 prokletim........
Maty
|
|
10.12.2020 19:31 -
|
3293890
|
|
vilda82
|
Město: Dubí, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 12 |
|
|
Zdravím. Nesvítí mi kontrolka na připoutání bezpečnostních pásů, která je uprostřed palubní desky.
Pochopil jsem správně, e se tato funkce dá aktivovat/deaktivovat pouze přes diagnostiku?
Zdravím. Nesvítí mi kontrolka na připoutání bezpečnostních pásů, která je uprostřed palubní desky.
Pochopil jsem správně, e se tato funkce dá aktivovat/deaktivovat pouze přes diagnostiku?
|
|
10.12.2020 19:42 -
|
3293913
|
|
jumep
|
|
|
ano, len diagnostikou alebo este moze byt prepojeny konektor ze je pas zapnuty stale
ano, len diagnostikou alebo este moze byt prepojeny konektor ze je pas zapnuty stale
|
|
| |
|
|