| | |
03.12.2012 19:52 -
Re: Odhlučnění
|
2527792
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
Tak skus, či to pomôe, ak hej, prídem si kúpi
Tak skus, či to pomôe, ak hej, prídem si kúpi :-)
|
|
20.02.2017 10:23 -
|
3041890
|
|
tommy.bos
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Měl bych troku hloupou otázku... Proč se vůbec odhlučňují auta? Je to jenom trend, .link. nebo to má hlubí význam?
Měl bych troku hloupou otázku... :-d Proč se vůbec odhlučňují auta? Je to jenom trend, http://#, nebo to má hlubí význam? ;-)
|
|
20.02.2017 14:11 -
|
3042102
|
|
nVi
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) | Počet příspěvků: 111 |
|
|
Já myslím e je to tím e se čím dál víc automobilky v rámci úspor s... na nějaký odhlučňování.
Take pokud jsi člověk pořídí levnějí vozítko tak jsi myslím e není jiná cesta ne ho odhlučnit dodatečně.
To můj názor.
Já myslím e je to tím e se čím dál víc automobilky v rámci úspor s... na nějaký odhlučňování.
Take pokud jsi člověk pořídí levnějí vozítko tak jsi myslím e není jiná cesta ne ho odhlučnit dodatečně.
To můj názor.
|
|
16.07.2020 16:27 -
|
3277045
|
|
Pagvelius
|
|
|
Ahoj. Zajímalo by mě, jestli máte dané odhlučnění na předních podbězích. U mojí C5 II je toti jen na jednom plastovém dílu pravého podběhu, jinak nejspí nikde dál není. Tak bych rád jen věděl, jestli je to dodělávané předchozím majitelem, nebo to tak má být z výroby, a tím pádem mi u levého podběhu odhlučnění chybí.
Ahoj. Zajímalo by mě, jestli máte dané odhlučnění na předních podbězích. U mojí C5 II je toti jen na jednom plastovém dílu pravého podběhu, jinak nejspí nikde dál není. Tak bych rád jen věděl, jestli je to dodělávané předchozím majitelem, nebo to tak má být z výroby, a tím pádem mi u levého podběhu odhlučnění chybí.
|
|
16.07.2020 22:23 -
|
3277053
|
|
Pagvelius
|
|
|
Děkuju za informaci, to mi přijde teda divný. Zrovna od kol (asi jako jediného) je v autě nejvíc hluku, zatímco benzínový motor není skoro slyet, tak proč je tam jen u jednoho kola a jetě jen na půlce odhlučnění. Kvůli hluku od kol jsem právě přemýlel nad odhlučněním podběhů a jestli tam dát něco takového .link.
Děkuju za informaci, to mi přijde teda divný. Zrovna od kol (asi jako jediného) je v autě nejvíc hluku, zatímco benzínový motor není skoro slyet, tak proč je tam jen u jednoho kola a jetě jen na půlce odhlučnění. Kvůli hluku od kol jsem právě přemýlel nad odhlučněním podběhů a jestli tam dát něco takového https://www.ahifi.cz/odhlucneni-podbehu/.
|
|
17.07.2020 08:55 -
|
3277065
|
|
NMC
|
|
|
Já jsem si nechal odhlučnit víko motoru tady:
.link.
Podběhy dělají také.
Já jsem si nechal odhlučnit víko motoru tady:
https://www.ahifi.cz/konfigurator-odhlucneni/#/
Podběhy dělají také.
|
|
17.07.2020 09:56 -
|
3277072
|
|
Pagvelius
|
|
|
NMC napsal(a): Já jsem si nechal odhlučnit víko motoru tady:
.link.
Podběhy dělají také.
Ta konfigurace je dobrá, dík, ale o půlku levněji mě to vyjde, kdy si to udělám sám, navíc Brno je pro mě dost daleko. Akorát ty plastové podběhy jsou tam dost volně, aby to nebylo moc zatíené.
Ta konfigurace je dobrá, dík, ale o půlku levněji mě to vyjde, kdy si to udělám sám, navíc Brno je pro mě dost daleko. Akorát ty plastové podběhy jsou tam dost volně, aby to nebylo moc zatíené.
|
|
01.09.2020 09:20 -
|
3282298
|
|
paktor1
|
Město: Frymburk, Auto: Citroën Xantia 1.6i X,Sensation Kat. (65kW) | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Dobrej. Přemýlím o tom, e bych si sám zkusil odhlučnit dveře Jsem v tom ale laik a úplně se nevyznám v tom materiálu. Dostal jsem doporučení sem .link. tak se chci zeptat Vás jakej vybrat. Jestli se vyplatí ten set nebo po jednom. Díky
Dobrej. Přemýlím o tom, e bych si sám zkusil odhlučnit dveře :D Jsem v tom ale laik a úplně se nevyznám v tom materiálu. Dostal jsem doporučení sem https://# tak se chci zeptat Vás jakej vybrat. Jestli se vyplatí ten set nebo po jednom. Díky
|
|
01.09.2020 10:43 -
|
3282304
|
|
NMC
|
|
|
Zkus mrknout sem:
.link.
Zkus mrknout sem:
https://www.ahifi.cz/clanky/detail/jak-spravne-odhlucnit-dvere.htm
|
|
27.11.2020 19:45 -
|
3292692
|
|
Hanz 397
|
|
|
captainkru napsal(a): Odhlučovaní je duleite proto, aby byla komfortní jizda. Tady je navod jak a proč: .link.
A pak ti odejde stahovačka, nebo zámek a tu výměnu si faaaaakt uije... 🤣🤣
Hele, dělal jsem si vytlumení dveří kvůli zvuku muziky, za podstatně jiné ceny, asi ne tak kvalitně (i kdy, kdo ví), funguje to a hlavně, pokud potřebuju k něčemu ve dveřích, tak se k tomu dostanu úplně stejně, jako kdyby tam nic nebylo. Take asi tak...
A pak ti odejde stahovačka, nebo zámek a tu výměnu si faaaaakt uije... 🤣🤣
Hele, dělal jsem si vytlumení dveří kvůli zvuku muziky, za podstatně jiné ceny, asi ne tak kvalitně (i kdy, kdo ví), funguje to a hlavně, pokud potřebuju k něčemu ve dveřích, tak se k tomu dostanu úplně stejně, jako kdyby tam nic nebylo. Take asi tak...
|
|
| |
|
|