22.07.2020 09:36 -
Demontá automatické převodovky
|
3277780
|
|
freedom
|
Město: Staré Hodějovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 24 |
|
|
Zdravím, máte prosím někdo zkuenost s demontáí automatu? Teď mě to čeká a nerad bych něco pokazil.
Děkuji za odpovědi.
Zdravím, máte prosím někdo zkuenost s demontáí automatu? Teď mě to čeká a nerad bych něco pokazil.
Děkuji za odpovědi.
|
|
05.08.2020 18:37 -
Re: Demontá automatické převodovky
|
3279194
|
|
jumep
|
|
|
skusenosti dost, ale to skutocne nie je robota bez zakladnej znalosti toho co robim a vybavenia (prevodovka vazi cca 100kg)
skusenosti dost, ale to skutocne nie je robota bez zakladnej znalosti toho co robim a vybavenia (prevodovka vazi cca 100kg)
|
|
17.08.2020 16:13 -
|
3280446
|
|
freedom
|
Město: Staré Hodějovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 24 |
|
|
Toho jsem si vědom, nicméně budu to dělat na dílně se zkueným mechanikem, take by to mělo být v pořádku. Jde mi o to , zda tam nejsou nějaké záludnosti, které by nám to znesnadnili.
Toho jsem si vědom, nicméně budu to dělat na dílně se zkueným mechanikem, take by to mělo být v pořádku. Jde mi o to , zda tam nejsou nějaké záludnosti, které by nám to znesnadnili.
|
|
17.08.2020 17:45 -
|
3280453
|
|
jumep
|
|
|
nezabudnut povolit najprv menic a potom povolovat zavesenu prevodovku, inak nic take
nezabudnut povolit najprv menic a potom povolovat zavesenu prevodovku, inak nic take
|
|
22.09.2020 13:42 -
|
3284319
|
|
freedom
|
|
|
Take převodovka vymontovaná a zpátky nandaná bez potíí (akorát toho vyndavání okolo , jinak byla na repasi u pana Patočky a musím říct e za cca poloviční cenu je to propastný rozdíl - ani nevím , e v autě nějaká převodovka je. Take pokud máte monost převodovku doma vyndat a dovézt mu ji (bohuel nemá kapacity na vyndávání) mohu jen a jen doporučit - kdy jsem měnil spojku na mazdě 6 tak mě to vylo drá ne tato repase (po 260 000km).....
Take převodovka vymontovaná a zpátky nandaná bez potíí (akorát toho vyndavání okolo :-)), jinak byla na repasi u pana Patočky a musím říct e za cca poloviční cenu je to propastný rozdíl - ani nevím , e v autě nějaká převodovka je. Take pokud máte monost převodovku doma vyndat a dovézt mu ji (bohuel nemá kapacity na vyndávání) mohu jen a jen doporučit - kdy jsem měnil spojku na mazdě 6 tak mě to vylo drá ne tato repase (po 260 000km).....
|
|
| |