| | |
28.04.2017 16:58 -
Re: jak na vymenu prednich kotoucu a desek???
|
3063069
|
|
michal
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 249 |
|
|
co pouiváte za tuk na brzdy "kontaktní plochu mezi podkladním plechem destičky a písty třmenu lehce namate
speciálním tukem při zachování předpisů výrobce"
ádný měděný sprej a nic takového pouivat nechci.
mohu pouit třeba toto .link.
Děkuji
co pouiváte za tuk na brzdy "kontaktní plochu mezi podkladním plechem destičky a písty třmenu lehce namate
speciálním tukem při zachování předpisů výrobce"
ádný měděný sprej a nic takového pouivat nechci.
mohu pouit třeba toto http://www.citroeny.eu/technicke-spreje-a-kapaliny/bosch-superfit-mazivo-na-montaz-brzd-100ml.html
Děkuji
|
|
28.04.2017 21:57 -
|
3063166
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Můe.
Můe.
|
|
28.04.2017 22:32 -
|
3063194
|
|
michal
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 249 |
|
|
Je potřeba závity na roubech pro upevnění brzdice ďavate lepidlo na závity nebo to dáváte bez lepidla?
Je potřeba závity na roubech pro upevnění brzdice ďavate lepidlo na závity nebo to dáváte bez lepidla?
|
|
28.04.2017 22:39 -
|
3063197
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Já jsem nikdy ádné lepidlo nepouíval a ádný problém nikdy nenastal.
Já jsem nikdy ádné lepidlo nepouíval a ádný problém nikdy nenastal. ;-)
|
|
29.04.2017 01:29 -
|
3063248
|
|
jumep
|
|
|
malo by sa tam pouzivat, ale na zadu je to original riesene uplne inac a sialene, vpredu je aj poznat ze tam to lepidlo bolo
malo by sa tam pouzivat, ale na zadu je to original riesene uplne inac a sialene, vpredu je aj poznat ze tam to lepidlo bolo
|
|
29.04.2017 07:41 -
|
3063272
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Nikdo tady nepsal o zalejvání ( mazání ) lepidlem celého třmenu.
Kdy koupí nové rouby, ty na sobě ten záviák mají, mám dojem, e se píe po odroubování pouít nové rouby, jak jsem psal, záviák jsem nikdy nepouil a ádný problém, jinak kdy ho pouije na závit, nic nevylepí, ale ani nepokazí.
Nikdo tady nepsal o zalejvání ( mazání ) lepidlem celého třmenu. :-o
Kdy koupí nové rouby, ty na sobě ten záviák mají, mám dojem, e se píe po odroubování pouít nové rouby, jak jsem psal, záviák jsem nikdy nepouil a ádný problém, jinak kdy ho pouije na závit, nic nevylepí, ale ani nepokazí. ;-)
|
|
29.04.2017 23:35 -
|
3063431
|
|
63zdenda
|
|
|
Dobrý, já psal o předních třmenech, kdy koupí nové rouby na něj, záviák tam je, tuím modrej, on ten záviák se prodává i samostatně, v obchodě říkaly, e jsou různé tvrdosti a barvy, jen aby tam někdo nedal nějaký elezobeton, to by mohl být potom problém.
Dobrý, já psal o předních třmenech, kdy koupí nové rouby na něj, záviák tam je, tuím modrej, on ten záviák se prodává i samostatně, v obchodě říkaly, e jsou různé tvrdosti a barvy, jen aby tam někdo nedal nějaký elezobeton, to by mohl být potom problém. ;-) :-d
|
|
22.05.2017 14:26 -
|
3067829
|
|
kutnohorak
|
Město: Kutná Hora, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 88 |
|
|
měl by někdo radu, čím namazat, nebo nemazat píst předních brzd, aby el lehčeji zatočit?Dík za kadou dobrou radu, jde to opravdu fest. U XA jsem takový odpor neřeil.
měl by někdo radu, čím namazat, nebo nemazat píst předních brzd, aby el lehčeji zatočit?Dík za kadou dobrou radu, jde to opravdu fest. U XA jsem takový odpor neřeil.
|
|
21.09.2020 14:42 -
|
3284186
|
|
venaval
|
Město: elezná Ruda, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 49 |
|
|
Taky se chystám na výměnu,a jestli budete mít připomínky či souhlasné slova chvály,co jsem zde pochytil.
Take auto dám do nejvyí polohy,vypnu,zapnu klíč odbrzdim ruční brzdu,vypnu.odsroubuju víčko lds pro sichr...?
pak u klasické postup výměny brzd.můe být?
Taky se chystám na výměnu,a jestli budete mít připomínky či souhlasné slova chvály,co jsem zde pochytil.
Take auto dám do nejvyí polohy,vypnu,zapnu klíč odbrzdim ruční brzdu,vypnu.odsroubuju víčko lds pro sichr...?
pak u klasické postup výměny brzd.můe být?
|
|
| |
|
|