09.04.2012 07:35 -
Pískání motoru při podřazení
|
2467646
|
|
Sindy
|
Město: Nová Role, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 192 |
|
|
Zdravím vechny,
měl jsem vdy benzínová auta, a teď mám C5 diesel.
Při podřazení a poklesu otáček slyím pískání jakoby turbo motoru, je to normální ??
Hned po podřazení ne a jak klesnou otáčky.
Díky
Jetě doplním, e kdy vyřadím, tak to hned přestane.
Moná je to normální, netuím, jen je to zvuk který moje stará Xantie nedělala.
Zdravím vechny,
měl jsem vdy benzínová auta, a teď mám C5 diesel.
Při podřazení a poklesu otáček slyím pískání jakoby turbo motoru, je to normální ??
Hned po podřazení ne a jak klesnou otáčky.
Díky
Jetě doplním, e kdy vyřadím, tak to hned přestane.
Moná je to normální, netuím, jen je to zvuk který moje stará Xantie nedělala.
|
|
09.04.2012 11:36 -
Re: Pískání motoru při podřazení
|
2467862
|
|
jumep
|
|
|
podla toho co pises sa to nejako identifikovat neda, ake piskanie, z ktorej casti?
podla toho co pises sa to nejako identifikovat neda, ake piskanie, z ktorej casti?
|
|
09.04.2012 11:50 -
|
2467867
|
|
Sindy
|
Město: Nová Role, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 192 |
|
|
Je to takové to klasické tlakové pískání motoru při podřazení, jen mi přijde divné e se objevuje a při niích otáčkách, kdy u je kvalt jakoby podtočený.Pravděpodobně o nic nejde, jen je to něco na co nejsem zvyklý.
Je to takové to klasické tlakové pískání motoru při podřazení, jen mi přijde divné e se objevuje a při niích otáčkách, kdy u je kvalt jakoby podtočený.Pravděpodobně o nic nejde, jen je to něco na co nejsem zvyklý.
|
|
01.09.2020 11:00 -
|
3282312
|
|
meznpe
|
Město: BRNO, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Ahoj, vyřeil si nějak? Nebo je to vlastnost? Pořídil jsem ojetou C5 a mám stejnou zkuenost. Dělá to hlavně při přeřazení na 6ku při otáčkách kolem 1500. Při podřazení na 5, nebo při vyích otáčkách (hučení-pískání) zmizí.
Ahoj, vyřeil si nějak? Nebo je to vlastnost? :nevim Pořídil jsem ojetou C5 a mám stejnou zkuenost. Dělá to hlavně při přeřazení na 6ku při otáčkách kolem 1500. Při podřazení na 5, nebo při vyích otáčkách (hučení-pískání) zmizí.
|
|
| |