| | |
04.03.2016 13:55 -
Mechanismus aretace otevřených dveří / C5 III
|
2925306
|
|
vik_33
|
Město: Ústí nad Labem, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 85 |
|
|
Nevíte někdo, co se dá dělat s nefunkčním omezovačem dveří? Je to nějak opravitelné nebo je nutná výměna? Nefunguje mi omezovač u levých předních dveří U větiny aut jsou jen táhla "s boulema", ale tady jsou nějaké krabičky Ostatní dveře se při otevírání posluně zastaví v první poloze, ale ty u řidiče letí a na doraz
Nevíte někdo, co se dá dělat s nefunkčním omezovačem dveří? Je to nějak opravitelné nebo je nutná výměna? Nefunguje mi omezovač u levých předních dveří :nevim U větiny aut jsou jen táhla "s boulema", ale tady jsou nějaké krabičky :nevim Ostatní dveře se při otevírání posluně zastaví v první poloze, ale ty u řidiče letí a na doraz :nevim
|
|
04.03.2016 20:04 -
Re: Mechanismus aretace otevřených dveří / C5 III
|
2925412
|
|
vendac
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 143 |
|
|
Myslím,e to nezbyde nic ,ne koupit nový nebo sehnat starsi. Myslím,e to rozebrat nejde.
Myslím,e to nezbyde nic ,ne koupit nový nebo sehnat starsi. Myslím,e to rozebrat nejde.
|
|
04.03.2016 20:18 -
|
2925414
|
|
MiraCB
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 21 |
|
|
Zdravím,
jestli to jde rozebrat nevím, ale koukal jsem se, nový pant je v citroenu za 1621 Kč. Objednací číslo by mělo být 00009035W9.
MíraCB
Zdravím,
jestli to jde rozebrat nevím, ale koukal jsem se, nový pant je v citroenu za 1621 Kč. Objednací číslo by mělo být 00009035W9.
MíraCB
|
|
18.06.2019 08:59 -
Dveře nedrí v otevřené poloze
|
3226724
|
|
Michal123
|
Město: atec, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Zdravím, nefunguje mi zajitění polohy na zadních dveřích u mé C5 III tourer.Ty dveře jsou dost těký,take při vystupování a nastupování je to docela nebezpečný.Hlavně pro enu a děti.Nemá někdo zkuenost jak to opravit?Co ty dveře drí?Jestli je to v té půlměsícové misce,která je na třech místech zapertlovaná?Děkuji za rady
Zdravím, nefunguje mi zajitění polohy na zadních dveřích u mé C5 III tourer.Ty dveře jsou dost těký,take při vystupování a nastupování je to docela nebezpečný.Hlavně pro enu a děti.Nemá někdo zkuenost jak to opravit?Co ty dveře drí?Jestli je to v té půlměsícové misce,která je na třech místech zapertlovaná?Děkuji za rady
|
|
18.06.2019 09:35 -
Re: Dveře nedrí v otevřené poloze
|
3226732
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
Tu má niečo podobné, takýto problém ako ty tu asi ete nebol ale bude to v tej miske, ostatné sú len závesy/pánty.
Tu má niečo podobné, takýto problém ako ty tu asi ete nebol ale bude to v tej miske, ostatné sú len závesy/pánty.
|
|
18.06.2019 09:42 -
Re: Dveře nedrí v otevřené poloze
|
3226734
|
|
Michal123
|
Město: atec, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Děkuju,a omlouvám se ,pořádně se v tom tady jetě neorientuju,ale budu se snait Jinak u jsem nael,podobný problém u se tu řeil,ale ne to člověk najde tak je kolikrát rychlejí se zeptat
Děkuju,a omlouvám se ,pořádně se v tom tady jetě neorientuju,ale budu se snait :-) Jinak u jsem nael,podobný problém u se tu řeil,ale ne to člověk najde tak je kolikrát rychlejí se zeptat :-):palec
|
|
29.06.2020 12:03 -
|
3275342
|
|
Studna
|
Město: Rakvice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Zdravím, mám stejný problém jako Michal123. Vlevo to nefunguje ani vepředu ani vzadu, manelce u to při odkládání kabelky přivřelo ruku a měla dost těstí, e to skončilo jenom modrákem... Ten odkaz od sgt u nefunguje, tak se chci znovu zeptat co s tím? Proel jsem tuhle část DF celou, vech 22 stránek, ale nic jsem nenael, tám nechci říct, e tam nic není, třeba jenom patně hledám...
Doufám, e nebude třeba demontovat celý dveře...
Zdravím, mám stejný problém jako Michal123. Vlevo to nefunguje ani vepředu ani vzadu, manelce u to při odkládání kabelky přivřelo ruku a měla dost těstí, e to skončilo jenom modrákem... Ten odkaz od sgt u nefunguje, tak se chci znovu zeptat co s tím? Proel jsem tuhle část DF celou, vech 22 stránek, ale nic jsem nenael, tám nechci říct, e tam nic není, třeba jenom patně hledám...
Doufám, e nebude třeba demontovat celý dveře...
|
|
29.06.2020 12:19 -
|
3275343
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
Menil som to na zadných dverách nedávno. Objednával som si to v citroene, príde to nelakované. Výmena trvala asi 10 minút. Ide to žahko. Ja som to robil sám ale ideálne je ma niekoho kto pridrí dvere. Netreba sa toho bá
Menil som to na zadných dverách nedávno. Objednával som si to v citroene, príde to nelakované. Výmena trvala asi 10 minút. Ide to žahko. Ja som to robil sám ale ideálne je ma niekoho kto pridrí dvere. Netreba sa toho bá :)
|
|
29.06.2020 13:00 -
|
3275345
|
|
RimmerCZ
|
Město: Hlučín, Auto: Mercedes E 400d | Počet příspěvků: 611 |
|
|
Taky jsem ted menil u ridicovych dveri, vymena 10 minut, a pak jsme dlouho stelovali dreve aby sedely jak predtim, to je asi na tom nejvetsi opruz Dvere nemusis sundavat, ale potrebujes idealne plochy ocko klic s racnou v tom ocku, aby ses dostal k tomu zadni sroubu na strane auta. Zadni dvere se delaji lepe, protoze tam mas pristup zepredu kdyz otevres predni dvere.
Taky jsem ted menil u ridicovych dveri, vymena 10 minut, a pak jsme dlouho stelovali dreve aby sedely jak predtim, to je asi na tom nejvetsi opruz :) Dvere nemusis sundavat, ale potrebujes idealne plochy ocko klic s racnou v tom ocku, aby ses dostal k tomu zadni sroubu na strane auta. Zadni dvere se delaji lepe, protoze tam mas pristup zepredu kdyz otevres predni dvere.
|
|
03.07.2020 11:42 -
|
3275790
|
|
Studna
|
Město: Rakvice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Díky za odpověď, objednal jsem v Citroenu hned 3, u funguje jenom 1 pant, 2000 za jeden, ale zase budu mít u asi navdy v tomto autě pokoj. Vlevo vzadu to spojím s výměnou těsnění na dveřích, to je za 3000, ale z vrakáču to brát nechci. Doufám, e to v Carlingu v Brně zvládnou do hodiny, tvrdí, e jo... Já to sám neudělám, su mechanik analfabet...
Díky za odpověď, objednal jsem v Citroenu hned 3, u funguje jenom 1 pant, 2000 za jeden:-((((, ale zase budu mít u asi navdy v tomto autě pokoj. Vlevo vzadu to spojím s výměnou těsnění na dveřích, to je za 3000, ale z vrakáču to brát nechci. Doufám, e to v Carlingu v Brně zvládnou do hodiny, tvrdí, e jo... Já to sám neudělám, su mechanik analfabet...
|
|
| |
|
|