24.06.2020 19:02 -
Jak sundat sponu u vlnovce
|
3274867
|
|
Blodmen
|
Město: Kratonohy, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 150 |
|
|
C5 X7 r.v. 2010, potřebuji sundat FAP, ve mi visí na ocelové sponě u vlnovce, mám ji povolenou, ale zaboha ji nemohu přetáhnout přes rantl. Kletě s obrácenými čelistmi mají malé rozpětí, nemáte náhodou nějakou vychytávku? Zkouel jsem roztáhnout o pomocí dvou roubováků proti sobě, ale jeliko tam je minimum místa na ruce, ani si neprdnu.
C5 X7 r.v. 2010, potřebuji sundat FAP, ve mi visí na ocelové sponě u vlnovce, mám ji povolenou, ale zaboha ji nemohu přetáhnout přes rantl. Kletě s obrácenými čelistmi mají malé rozpětí, nemáte náhodou nějakou vychytávku? Zkouel jsem roztáhnout o pomocí dvou roubováků proti sobě, ale jeliko tam je minimum místa na ruce, ani si neprdnu.:nevim
|
|
25.06.2020 14:11 -
Re: Jak sundat sponu u vlnovce
|
3274971
|
|
jumep
|
|
|
klieste na tie koncovky, onej doby kym som ich nemal som pouzival velke segerovky
ale da sa ked ten srob vytiahnes jednu stranu vysadit a potom otocit, tak to skoci
klieste na tie koncovky, onej doby kym som ich nemal som pouzival velke segerovky
ale da sa ked ten srob vytiahnes jednu stranu vysadit a potom otocit, tak to skoci
|
|
| |