| | |
13.02.2018 21:11 -
Re: Samovolné klesání C5 při odstavení - je to normální ?
|
3131784
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Omlouvám se. To dělá ta tečka za linkem, kterou jsem tam neměl dávat. Ona se má zapsat sama. - .link.
Omlouvám se. To dělá ta tečka za linkem, kterou jsem tam neměl dávat. Ona se má zapsat sama. - http://www.c5club.cz/profiles/PATaMAT
|
|
14.02.2018 18:26 -
|
3131928
|
|
JirkaŘ
|
|
|
Ano, to začne z ničeho nic...ale není to bez příčiny. U mě to padlo na zadek z důvodu poruené krycí manety, kudy vnikla drobná částice asi prachu či zrnko písku, případně koroze dovnitř no a stačilo to na to, aby se těsnění pístu pokodilo... Olej se vracel pomalu přes přepadovou hadičku zpět do nádrky.
Ano, to začne z ničeho nic...ale není to bez příčiny. U mě to padlo na zadek z důvodu poruené krycí manety, kudy vnikla drobná částice asi prachu či zrnko písku, případně koroze dovnitř no a stačilo to na to, aby se těsnění pístu pokodilo... Olej se vracel pomalu přes přepadovou hadičku zpět do nádrky.
|
|
14.02.2018 21:18 -
|
3131974
|
|
jumep
|
|
|
vela ludom ako to zacalo to aj casom prestalo, ked sa tam napr ta smietka odtrhne a odplavi
ale moze sa to casom aj zhorsit
kedze mas garaz
otvor nadrzku na lds
odpoj zadne prepady z manziet (len vytiahnut - su to tie co nejdu do napravy - zadne)
si podloz pod obe strany prepadov z manzety pohariky
a kde bude rano natecene tak tu stranu treba spravit
vela ludom ako to zacalo to aj casom prestalo, ked sa tam napr ta smietka odtrhne a odplavi
ale moze sa to casom aj zhorsit
kedze mas garaz
otvor nadrzku na lds
odpoj zadne prepady z manziet (len vytiahnut - su to tie co nejdu do napravy - zadne)
si podloz pod obe strany prepadov z manzety pohariky
a kde bude rano natecene tak tu stranu treba spravit
|
|
14.02.2018 21:25 -
|
3131977
|
|
matrix
|
|
|
Ďík za radu,vyskouím a uvidím.
Ďík za radu,vyskouím a uvidím.:palec
|
|
29.05.2020 19:06 -
C5ka neudrí vyí polohy podvozku
|
3271477
|
|
Sanil
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v Leader | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Ahoj, mám na vás dotaz. Je normální, e kdy nechám delí dobu ( týden a více ) auto při zvednuté poloze ( do 40kmh a nebo do 10kmh ), tak tuto polohu neudrí a mírně spadne? Kdy nastartuji a nebo přijdu k autu a odemknu ho, tak se zvedne normálně, take to je jako by ztrácelo tlak, avak při normální poloze se nesniuje, tak zda to není normální jev pouze? Díky za info
Ahoj, mám na vás dotaz. Je normální, e kdy nechám delí dobu ( týden a více ) auto při zvednuté poloze ( do 40kmh a nebo do 10kmh ), tak tuto polohu neudrí a mírně spadne? Kdy nastartuji a nebo přijdu k autu a odemknu ho, tak se zvedne normálně, take to je jako by ztrácelo tlak, avak při normální poloze se nesniuje, tak zda to není normální jev pouze? Díky za info
|
|
30.05.2020 09:50 -
Re: C5ka neudrí vyí polohy podvozku
|
3271554
|
|
jumep
|
|
|
ked prides za 1 den dorovna sa a potom za tyzden je spadnute?
ked prides za 1 den dorovna sa a potom za tyzden je spadnute?
|
|
31.05.2020 23:31 -
|
3271758
|
|
Sanil
|
|
|
Dorovná se, kdy ji odemknu a nastartuji uplně v pohodě, jen nevydrí být v maximální výce ( do 10 kmh ) a druhé maximální výce ( 40 kmh ) dlouho.. Vdycky se trochu sníí jakoby klesl tlak
Dorovná se, kdy ji odemknu a nastartuji uplně v pohodě, jen nevydrí být v maximální výce ( do 10 kmh ) a druhé maximální výce ( 40 kmh ) dlouho.. Vdycky se trochu sníí jakoby klesl tlak
|
|
01.06.2020 07:49 -
|
3271768
|
|
Sanil
|
|
|
Psal jsem, e se troku sníí ( z prvního dotazu jen mírně ), to znamená o pár centimetrů ( tedy na úroveň vyí ne je klasická jízdní poloha pro vechny rychlosti, nikoliv na zem), kdyby to spadlo a na zem, vezmu to do servisu ihned, ale takto zatím jen zjiuju, zda má smysl to řeit či zda to je normální jev.. Ale díky za info, aspoň jsem klidnějí, e by to mělo být v pořádku
Psal jsem, e se troku sníí ( z prvního dotazu jen mírně ), to znamená o pár centimetrů ( tedy na úroveň vyí ne je klasická jízdní poloha pro vechny rychlosti, nikoliv na zem), kdyby to spadlo a na zem, vezmu to do servisu ihned, ale takto zatím jen zjiuju, zda má smysl to řeit či zda to je normální jev.. Ale díky za info, aspoň jsem klidnějí, e by to mělo být v pořádku
|
|
| |
|
|