| | |
25.01.2016 18:18 -
Re: tmavící folie na skla
|
2911205
|
|
radar
|
Město: Řicany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 69 |
|
|
To je čelní nebo přední boční okno? přiznávám, e to nejsem schopen určit, jestli ne, tak se na nevzruuj.
To je čelní nebo přední boční okno? přiznávám, e to nejsem schopen určit, jestli ne, tak se na nevzruuj.
|
|
25.01.2016 22:14 -
|
2911294
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
Kazde jedno okno by malo mat certifikat, je to len cislo. V hocijakej dielni kde davaju folie na auta ti za stovku vystavia novy certifikat. Daju ti nalepky na okno zvnutra a kartičku s tym ze to robili oni..
Kazde jedno okno by malo mat certifikat, je to len cislo. V hocijakej dielni kde davaju folie na auta ti za stovku vystavia novy certifikat. Daju ti nalepky na okno zvnutra a kartičku s tym ze to robili oni..
|
|
26.01.2016 07:58 -
|
2911317
|
|
jruze
|
|
|
Mám je na jednom autě také - ani nevím jestli na nich něco je ale problém jsem nemněl
Mám je na jednom autě také - ani nevím jestli na nich něco je ale problém jsem nemněl:nevim
|
|
02.11.2017 12:53 -
|
3106179
|
|
gull
|
|
|
Manelka teď měla s naí c5 zajímavý záitek, vracela se z práce domů, trochu spěchala a vyzvedne děti ze kolky a najednou houkačka a za ní bílá okta se stroboskopama. Tak zastavila, orgán vystoupí dojde k autu, zase se otočí a jde zpátky...zapomněl čepici, pak na enu spustil proč má na sklech fólii, tak mu odpověděla, e jsme ji tam chtěli...no začal ji prudit (prý se choval jak dítě, kterému vezmou hračku), e byl teď na kolení a to e máme vpředu fólii se 70% prostupu nic neznamená, e se to nasčítá a nemůeme s tím projít, na to ena, e jsme na jaře STK proli. No prý e jí dá pokutu 1000kč , na to mu řekla a jí teda změří propustost, tak el zase k autu a pak se vrátil s tím, e teď ten přístroj nemá a e jí to teď projde, ale a ji tam zase potká, tak jí vezme techničák.... Prostě byl krapet vytočený, e neuspěl.
Blbé bude, jestli se tam bude opravdu někdy s tím měřákem pohybovat, páč to bylo v ulici kde bydlíme.
PSřed 4ma rokama, kdy jsem si je tam dával, jsem četl na netu, e ten měřák snad mají na moravě jen olomoučtí dopraváci, tak nevím, jestli u je nakoupili vude...kadopádně na STK ho neměli
Manelka teď měla s naí c5 zajímavý záitek, vracela se z práce domů, trochu spěchala a vyzvedne děti ze kolky a najednou houkačka a za ní bílá okta se stroboskopama. Tak zastavila, orgán vystoupí dojde k autu, zase se otočí a jde zpátky...zapomněl čepici, pak na enu spustil proč má na sklech fólii, tak mu odpověděla, e jsme ji tam chtěli...no začal ji prudit (prý se choval jak dítě, kterému vezmou hračku), e byl teď na kolení a to e máme vpředu fólii se 70% prostupu nic neznamená, e se to nasčítá a nemůeme s tím projít, na to ena, e jsme na jaře STK proli. No prý e jí dá pokutu 1000kč , na to mu řekla a jí teda změří propustost, tak el zase k autu a pak se vrátil s tím, e teď ten přístroj nemá a e jí to teď projde, ale a ji tam zase potká, tak jí vezme techničák...:-)))). Prostě byl krapet vytočený, e neuspěl.
Blbé bude, jestli se tam bude opravdu někdy s tím měřákem pohybovat, páč to bylo v ulici kde bydlíme.:-))
PS:Před 4ma rokama, kdy jsem si je tam dával, jsem četl na netu, e ten měřák snad mají na moravě jen olomoučtí dopraváci, tak nevím, jestli u je nakoupili vude...kadopádně na STK ho neměli
|
|
02.11.2017 20:32 -
|
3106280
|
|
jruze
|
|
|
gull napsal(a): Manelka teď měla s naí c5 zajímavý záitek, vracela se z práce domů, trochu spěchala a vyzvedne děti ze kolky a najednou houkačka a za ní bílá okta se stroboskopama. Tak zastavila, orgán vystoupí dojde k autu, zase se otočí a jde zpátky...zapomněl čepici, pak na enu spustil proč má na sklech fólii, tak mu odpověděla, e jsme ji tam chtěli...no začal ji prudit (prý se choval jak dítě, kterému vezmou hračku), e byl teď na kolení a to e máme vpředu fólii se 70% prostupu nic neznamená, e se to nasčítá a nemůeme s tím projít, na to ena, e jsme na jaře STK proli. No prý e jí dá pokutu 1000kč , na to mu řekla a jí teda změří propustost, tak el zase k autu a pak se vrátil s tím, e teď ten přístroj nemá a e jí to teď projde, ale a ji tam zase potká, tak jí vezme techničák... . Prostě byl krapet vytočený, e neuspěl.
Blbé bude, jestli se tam bude opravdu někdy s tím měřákem pohybovat, páč to bylo v ulici kde bydlíme.
PS řed 4ma rokama, kdy jsem si je tam dával, jsem četl na netu, e ten měřák snad mají na moravě jen olomoučtí dopraváci, tak nevím, jestli u je nakoupili vude...kadopádně na STK ho neměli
No tak teď u ho na STK mít budou protoe podle novích předpisů u musí i toto měřit a neprojde - certifikát je kničemu musí odpovídat skutečnost = je to teď nové. ( certifikát s % zatmavení není směrodatný ale skutečnost a budou to dobrovat )
No tak teď u ho na STK mít budou protoe podle novích předpisů u musí i toto měřit a neprojde - certifikát je kničemu musí odpovídat skutečnost = je to teď nové.;-) ( certifikát s % zatmavení není směrodatný ale skutečnost a budou to dobrovat )
|
|
03.11.2017 08:03 -
|
3106311
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Čert vzal STK. Stačí selský rozum. Přední skla C5 z výroby mají útlum 30%, take propoutějí 70% světla. Kdy na to dám folii s útlumem 70%, tak do auta pronikne 21% světla, take celkový útlum je asi 80% To je zakázáno u dlouhá léta, tak nevím, nač si gull stěuje.
Navíc se domnívám, e výrobci dávají do aut skla, aby řidič viděl a pokud nechce souloit uprostřed křiovatky, tsk skoro černá skla prostě nechápu.
Čert vzal STK. Stačí selský rozum. Přední skla C5 z výroby mají útlum 30%, take propoutějí 70% světla. Kdy na to dám folii s útlumem 70%, tak do auta pronikne 21% světla, take celkový útlum je asi 80% To je zakázáno u dlouhá léta, tak nevím, nač si gull stěuje.
Navíc se domnívám, e výrobci dávají do aut skla, aby řidič viděl a pokud nechce souloit uprostřed křiovatky, tsk skoro černá skla prostě nechápu.
|
|
03.11.2017 08:18 -
|
3106313
|
|
jruze
|
|
|
Já mluvím o změně na STK - dříve stačil atest a teď u měří skutečnost - to znamená přesně to co píe = bez atestu a skutečnosti kolik propoutí by tě neměli pustit.
Já mluvím o změně na STK - dříve stačil atest a teď u měří skutečnost - to znamená přesně to co píe = bez atestu a skutečnosti kolik propoutí by tě neměli pustit.;-)
|
|
05.11.2017 14:34 -
|
3106718
|
|
radar
|
Město: Řicany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 69 |
|
|
Proč tedy mají některá policejní auta tmavé folie i vepředu? Jo aha oni mohou, oni vozej chráněné VIP
Proč tedy mají některá policejní auta tmavé folie i vepředu? Jo aha oni mohou, oni vozej chráněné VIP:-)):-)):-))
|
|
06.11.2017 10:23 -
|
3106917
|
|
gull
|
|
|
vilous
Já si nestěuju, já vím, e to mám nejspí proti vyhláce, i kdy je normálně vidět jak ven, tak dovnitř, mě jen tve, e ti někdo začne vyčítat, jak je to patně, nicméně změřit ti to nedokáe. Pokud mi to dokáou zajedu to sundat a bude vyřeeno.
vilous
Já si nestěuju, já vím, e to mám nejspí proti vyhláce, i kdy je normálně vidět jak ven, tak dovnitř, mě jen tve, e ti někdo začne vyčítat, jak je to patně, nicméně změřit ti to nedokáe. Pokud mi to dokáou zajedu to sundat a bude vyřeeno. :palec
|
|
06.11.2017 12:51 -
|
3106942
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
..no oni ti to na STK dokazou docela rychle
..no oni ti to na STK dokazou docela rychle :) :)
|
|
09.04.2020 12:14 -
|
3265938
|
|
paktor1
|
Město: Frymburk, Auto: Citroën Xantia 1.6i X,Sensation Kat. (65kW) | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Dobrý den.
Teď ale vdy před tonovanim doporučuji zjistit co se tedy smí a co ne...
Koukněte třeba sem na článek .link.
Můe se hodit.
Dobrý den.
Teď ale vdy před tonovanim doporučuji zjistit co se tedy smí a co ne...
Koukněte třeba sem na článek https://#
Můe se hodit.
|
|
| |
|
|