| | |
15.10.2018 17:03 -
Otevření kapoty / C5 I / C5 II
|
3184743
|
|
Senninha78
|
|
|
Ahoj vem, předně je potřeba říct, e jsem blb . Potřeboval jsem oivit baterku, tak jsem dálkáčem zamkl auto, baterku vyndal a zabouchl haupnu. Bohuel mi nedolo, e mi u léta nefunguje zámek ve dveřích a teď otázka: jak se dostat do auta nebo alespoň jak bez pokození otevřít haupnu?
vem díky za případné rady.
Ahoj vem, předně je potřeba říct, e jsem blb :-D. Potřeboval jsem oivit baterku, tak jsem dálkáčem zamkl auto, baterku vyndal a zabouchl haupnu. Bohuel mi nedolo, e mi u léta nefunguje zámek ve dveřích a teď otázka: jak se dostat do auta nebo alespoň jak bez pokození otevřít haupnu?
vem díky za případné rady.
|
|
15.10.2018 19:35 -
Re: Otevření kapoty / C5 I / C5 II
|
3184755
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Koukám e nemá zač.
Koukám e nemá zač. :-))
|
|
15.10.2018 19:40 -
|
3184756
|
|
Senninha78
|
|
|
tak teď jsi mě nachytal. Koukám, e u někdo reagoval, tak jsem se těil na dobrou radu
tak teď jsi mě nachytal. Koukám, e u někdo reagoval, tak jsem se těil na dobrou radu :-o
|
|
15.10.2018 19:52 -
|
3184757
|
|
jumep
|
|
|
na c5 1 by sa mohlo dat k tomu lanku dostat a potiahnut, c5 2 to uz ma cele zaplastovane
skus si tam posvietit a potom nejakym dratikom - hacikom to zachytit cez masku
obavam sa vsak ze zapojenie baterky ti nepomoze, lebo nebude reagovat dialkove, tu rozumne uz nejde nic spravit
balonom odohnut dvere a kluckou otvorit
na c5 1 by sa mohlo dat k tomu lanku dostat a potiahnut, c5 2 to uz ma cele zaplastovane
skus si tam posvietit a potom nejakym dratikom - hacikom to zachytit cez masku
obavam sa vsak ze zapojenie baterky ti nepomoze, lebo nebude reagovat dialkove, tu rozumne uz nejde nic spravit
balonom odohnut dvere a kluckou otvorit
|
|
15.10.2018 20:22 -
|
3184770
|
|
igok
|
Město: Pezinok, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 517 |
|
|
Este by si mohol skusit rozhybat ten zamok na dverach. Na zeninej C4 to bolo tiez neotocitelne ale s trochou trpezlivosti a s plnou dozou WDcka sa mi to podarilo rozbehat.
Este by si mohol skusit rozhybat ten zamok na dverach. Na zeninej C4 to bolo tiez neotocitelne ale s trochou trpezlivosti a s plnou dozou WDcka sa mi to podarilo rozbehat.
|
|
15.10.2018 22:36 -
|
3184854
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Na Xantii mi taky zlobil zámek ve dveřích . Vdy na chvíli pomohl nový klíč , kdy byl ostrý neobrouený, tak to lo odemknout...
Nevím kolik dnes stojí udělat klíč bez imobilizéru. Třeba lepí ne něco rozbít.
Na Xantii mi taky zlobil zámek ve dveřích . Vdy na chvíli pomohl nový klíč , kdy byl ostrý neobrouený, tak to lo odemknout...
Nevím kolik dnes stojí udělat klíč bez imobilizéru. Třeba lepí ne něco rozbít.
|
|
13.03.2020 19:00 -
Auto nejde odemknout
|
3262716
|
|
filipos
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 11 |
|
|
Ahoj vichni, nastal takový problém. Přiel jsem dnes k tátově autu (C5 3.0 V6 po faceliftu, r.v. 2007) a ejhle, auto překvapivě vybité (od Vánoc nejelo). Problém je v tom, e nelze otočit ani mechanicky klíčem u dveří řidiče, je to nejspí zarezlé. Otázka tedy zní, existuje nějaká monost, jak se do auta dostat, respektive nejlépe pod kapotu abych mohl vyndat baterku a oivit jí? Díky moc za vechny rady, nerad bych el cestou rozbití skla, to u jsem jednou řeil
Ahoj vichni, nastal takový problém. Přiel jsem dnes k tátově autu (C5 3.0 V6 po faceliftu, r.v. 2007) a ejhle, auto překvapivě vybité (od Vánoc nejelo). Problém je v tom, e nelze otočit ani mechanicky klíčem u dveří řidiče, je to nejspí zarezlé. Otázka tedy zní, existuje nějaká monost, jak se do auta dostat, respektive nejlépe pod kapotu abych mohl vyndat baterku a oivit jí? Díky moc za vechny rady, nerad bych el cestou rozbití skla, to u jsem jednou řeil :-d
|
|
14.03.2020 20:50 -
|
3262776
|
|
Hanz 397
|
|
|
filipos napsal(a): Ahoj vichni, nastal takový problém. Přiel jsem dnes k tátově autu (C5 3.0 V6 po faceliftu, r.v. 2007) a ejhle, auto překvapivě vybité (od Vánoc nejelo). Problém je v tom, e nelze otočit ani mechanicky klíčem u dveří řidiče, je to nejspí zarezlé. Otázka tedy zní, existuje nějaká monost, jak se do auta dostat, respektive nejlépe pod kapotu abych mohl vyndat baterku a oivit jí? Díky moc za vechny rady, nerad bych el cestou rozbití skla, to u jsem jednou řeil
A je dost pravděpodobné, e to rozbití skla ani nepomůe
Mám pocit, e jsem na to kdysi koukal a měli by se tam dát dostat spodem, kdy sundá ten veliký plast, co je mezi nárazníkem a chladičovkou (bývají v něm AFIL senzory), nebo ve tvém případě, kdy je auto normálně na zemi bych se asi pokusil opatrně vyndat střední mříku nárazníku, teď si nepamatuju, jestli půjde dovnitř, nebo ven a sáhnout tam tudy... Nebude to ádný med, ale mohlo by to jít.
To ve teda za předpokladu, e má na mysli X7
A je dost pravděpodobné, e to rozbití skla ani nepomůe ;-)
Mám pocit, e jsem na to kdysi koukal a měli by se tam dát dostat spodem, kdy sundá ten veliký plast, co je mezi nárazníkem a chladičovkou (bývají v něm AFIL senzory), nebo ve tvém případě, kdy je auto normálně na zemi bych se asi pokusil opatrně vyndat střední mříku nárazníku, teď si nepamatuju, jestli půjde dovnitř, nebo ven a sáhnout tam tudy... Nebude to ádný med, ale mohlo by to jít.
To ve teda za předpokladu, e má na mysli X7
|
|
15.03.2020 09:39 -
|
3262790
|
|
jumep
|
|
|
2007 je C5 2 (okno mu pomoze, kapotu otvori)
cele je to tam okolo zamku oplastovane, nemam moc predstavu ako sa k tomu dostat
2007 je C5 2 (okno mu pomoze, kapotu otvori)
cele je to tam okolo zamku oplastovane, nemam moc predstavu ako sa k tomu dostat
|
|
15.03.2020 13:21 -
|
3262805
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
... a pujde potom dalkovym ovladanim auto odeknout, kdyz bylo bez napeti? Nebude pak potreba znovu "naucit" dalku aby opet fungovala? Nebo se to tyka jenom imobilizeru/startovani, ale odemknout pujde?
... a pujde potom dalkovym ovladanim auto odeknout, kdyz bylo bez napeti? Nebude pak potreba znovu "naucit" dalku aby opet fungovala? Nebo se to tyka jenom imobilizeru/startovani, ale odemknout pujde?
|
|
15.03.2020 13:33 -
|
3262806
|
|
jumep
|
|
|
facelift vacsinou reaguje
facelift vacsinou reaguje
|
|
17.03.2020 19:40 -
|
3263053
|
|
Hanz 397
|
|
|
jumep napsal(a): 2007 je C5 2 (okno mu pomoze, kapotu otvori)
No, právě, e to nebylo úplně dost jasný... Ok, 07 je II, ale ok.
A ano, v případě, e je to II, tak otevře i kapotu bez otevření dveří. To u X7 nejde... Ale jestli sis viml, tak jsem tam psal, e to platí vechno jen pro X7...
No, právě, e to nebylo úplně dost jasný... Ok, 07 je II, ale ok.
A ano, v případě, e je to II, tak otevře i kapotu bez otevření dveří. To u X7 nejde... Ale jestli sis viml, tak jsem tam psal, e to platí vechno jen pro X7... ;-)
|
|
| |
|
|