| | |
20.02.2020 23:14 -
Re: Prasknutie pri cúvaní
|
3260113
|
|
Dadusv
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 98 |
|
|
tak tu je to....som zrusil komp zrejme kym to natiahlo....))
tak tu je to....som zrusil komp zrejme kym to natiahlo....:-))))))
Přílohy: pukanie.mp4 ( 280698130b ) - len zvuk,v obraze tma,2 sec hlucho v strede |
|
21.02.2020 09:12 -
|
3260191
|
|
Hanz 397
|
|
|
Jestli se dělala spojka, tak byly venku minimálně ty profily, co jdou od nápravnice k předku auta... Bude to asi dost práce, ale jednak bych se podíval, jak vypadá to místo spoje toho profilu s nápravnice, jestli tam není ten trn na volno a pokud ne, tak postavit aut na zemvsechny spoje, co ty profily drí povolit (stačí třeba o otáčku a půl), pokud to půjde tak autem popojet dopředu a dozadu stejně, jako kdy to křupe, pokud není moné popojet, tak pořádně propruit a na zemi pořádně vechno zase dotáhnout...
Jestli se dělala spojka, tak byly venku minimálně ty profily, co jdou od nápravnice k předku auta... Bude to asi dost práce, ale jednak bych se podíval, jak vypadá to místo spoje toho profilu s nápravnice, jestli tam není ten trn na volno a pokud ne, tak postavit aut na zemvsechny spoje, co ty profily drí povolit (stačí třeba o otáčku a půl), pokud to půjde tak autem popojet dopředu a dozadu stejně, jako kdy to křupe, pokud není moné popojet, tak pořádně propruit a na zemi pořádně vechno zase dotáhnout...
|
|
21.02.2020 09:16 -
|
3260192
|
|
Dadusv
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 98 |
|
|
ale ten silent,triangel sa menil pred tyzdnom cca...moze ho vybijat tehlica cize otoč?ak ano,tak ho mozeme menit do blba...ten zadny a spodny silent sa nemenil...skusim dat ten mikrac este k tymto dvom silentom....
ale ten silent,triangel sa menil pred tyzdnom cca...moze ho vybijat tehlica cize otoč?ak ano,tak ho mozeme menit do blba...ten zadny a spodny silent sa nemenil...skusim dat ten mikrac este k tymto dvom silentom....
|
|
21.02.2020 11:41 -
|
3260232
|
|
RimmerCZ
|
Město: Hlučín, Auto: Mercedes E 400d | Počet příspěvků: 611 |
|
|
Zajed si nekam, kde maji kanal, vlez pod auto, chytni do ruky rameno a at ti s tim nekdo skubne dopredu dozadu o par cm. Takhle jsem jezdil po servisech, na zvedaku nic, na STK nic a az jsem zajel na kanal, a videl co to rameno dela, bylo to hned jasne. Mel jsem vybity zadni silent na obou stranach.
Zajed si nekam, kde maji kanal, vlez pod auto, chytni do ruky rameno a at ti s tim nekdo skubne dopredu dozadu o par cm. Takhle jsem jezdil po servisech, na zvedaku nic, na STK nic a az jsem zajel na kanal, a videl co to rameno dela, bylo to hned jasne. Mel jsem vybity zadni silent na obou stranach.
|
|
21.02.2020 20:27 -
|
3260365
|
|
jumep
|
|
|
co ja vidim, ten zadny je KO
a tiez si myslim ze ten spodny bude tiez
teraz som tu jendo auto riesil, zadne komplet ko, spodny pravy na padrt, lavy len "volny", frip nacaty
a hlavna rana je zabrzdit a pohnut sa, alebo dopredu / dozadu, ako sa to presune tak to buchne
co ja vidim, ten zadny je KO
a tiez si myslim ze ten spodny bude tiez
teraz som tu jendo auto riesil, zadne komplet ko, spodny pravy na padrt, lavy len "volny", frip nacaty
a hlavna rana je zabrzdit a pohnut sa, alebo dopredu / dozadu, ako sa to presune tak to buchne
|
|
22.02.2020 19:46 -
|
3260491
|
|
Dadusv
|
|
|
Clovece,to poznat z fotky?dnes som napichol ten spodny na mikrac,ked to prehram v kompe,dam vediet a pridam aj mp4,moc zno do buducna pomoze niekomu
Clovece,to poznat z fotky?dnes som napichol ten spodny na mikrac,ked to prehram v kompe,dam vediet a pridam aj mp4,moc zno do buducna pomoze niekomu
Přílohy: IMG_20200222_153300.jpg ( 2710369b ) - IMG_20200222_153227.jpg ( 2599300b ) - |
|
22.02.2020 22:50 -
|
3260537
|
|
Dadusv
|
|
|
Ja si myslim,ze pomoze,nie su tu len skalni co veci rozumeju,su aj ludia,co hladaju pomoc na tomto fore a tym to mozno pomoze,to na uvod,tak takto puka spodny silent ....hruza....v pondelok ide von aj s tym zadnym a pre istotu aj strednym, ked uz bude to rameno vonku...pani,dik za tipy
Ja si myslim,ze pomoze,nie su tu len skalni co veci rozumeju,su aj ludia,co hladaju pomoc na tomto fore a tym to mozno pomoze,to na uvod,tak takto puka spodny silent ....hruza....v pondelok ide von aj s tym zadnym a pre istotu aj strednym, ked uz bude to rameno vonku...pani,dik za tipy
|
|
22.02.2020 23:06 -
|
3260539
|
|
Dadusv
|
|
|
tak raz prejde 267 MB a potom neprejde 138 MB....neviem,aky umelec to tam teraz riadi...snaha bola,to pukanie spodneho silentu je znatelne,dakujem Vam,cafte
tak raz prejde 267 MB a potom neprejde 138 MB....neviem,aky umelec to tam teraz riadi...snaha bola,to pukanie spodneho silentu je znatelne,dakujem Vam,cafte
|
|
23.02.2020 08:42 -
|
3260550
|
|
Dadusv
|
|
|
Som to prekonvertoval do MP3...hadam to natiahne...
Som to prekonvertoval do MP3...hadam to natiahne...
Přílohy: pukanie 21.mp3 ( 3323080b ) - pukanie spodneho silentbloku |
|
05.03.2020 20:31 -
|
3262025
|
|
Dadusv
|
|
|
Zdravim Vas vsetkych,co prispeli k mojmu problemu,tak zadny silentblok to bol,uplne na sracky...ta guma tam ani de facto nebola...spodny v pohode,ale vymeneny,stredny bol v poriadku,nemeneny....a je tichucko....
Zdravim Vas vsetkych,co prispeli k mojmu problemu,tak zadny silentblok to bol,uplne na sracky...ta guma tam ani de facto nebola...spodny v pohode,ale vymeneny,stredny bol v poriadku,nemeneny....a je tichucko....
|
|
06.03.2020 21:42 -
|
3262244
|
|
Dadusv
|
|
|
Vsetci sa hned vyjadrili,ze triangel je to....vymenil sa a pukalo veselo dalej...az po vymene zadneho ktory bol na padrt,je ticho...ponaucenie do buducna,nespoliehat sa len na info co snwruje ku konkretnemu dielu,treba skontrolovat vsetko...😀co pre profikov je jasne,no aj menej skusení su tu😀dik chlapi
Vsetci sa hned vyjadrili,ze triangel je to....vymenil sa a pukalo veselo dalej...az po vymene zadneho ktory bol na padrt,je ticho...ponaucenie do buducna,nespoliehat sa len na info co snwruje ku konkretnemu dielu,treba skontrolovat vsetko...😀co pre profikov je jasne,no aj menej skusení su tu😀dik chlapi
|
|
07.03.2020 09:45 -
|
3262294
|
|
jruze
|
|
|
Dadusv napsal(a): Vsetci sa hned vyjadrili,ze triangel je to....vymenil sa a pukalo veselo dalej...az po vymene zadneho ktory bol na padrt,je ticho...ponaucenie do buducna,nespoliehat sa len na info co snwruje ku konkretnemu dielu,treba skontrolovat vsetko...😀co pre profikov je jasne,no aj menej skusení su tu😀dik chlapi
Triangl je vdy načatý(ale málokdy vydává nějaké pazvuky) , zadní bývá dost často načatý,ale pokud není úplně tak slyet není(to ,,centrování" bych chtěl někdy vidět- pokud tedy neměl autor namysli e utáhne rouby kdy je rameno usazrné kde má být), spodní v těhlici je lepí měnit vdy - u jen pro jistotu a ten je potřeba dotáhnout a v jízdní poloze.(pokud u do nápravy hrabu vdy měním zadní a v těhlici, kulatej v rameni neodchází, triangl a horní podle potřeby)Měnit triangl a nezkontrolovat zadní sylent a v těhlici je ....
Triangl je vdy načatý(ale málokdy vydává nějaké pazvuky) , zadní bývá dost často načatý,ale pokud není úplně tak slyet není(to ,,centrování" bych chtěl někdy vidět- pokud tedy neměl autor namysli e utáhne rouby kdy je rameno usazrné kde má být), spodní v těhlici je lepí měnit vdy - u jen pro jistotu a ten je potřeba dotáhnout a v jízdní poloze.(pokud u do nápravy hrabu vdy měním zadní a v těhlici, kulatej v rameni neodchází, triangl a horní podle potřeby)Měnit triangl a nezkontrolovat zadní sylent a v těhlici je ....:nevim
|
|
| |
|
|