| | |
14.07.2017 23:27 -
Re: Aditiva do nafty a palivového systému
|
3082416
|
|
vaf
|
Město: Třebíč, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 113 |
|
|
Ahoj Jardo, kolik tam na 60l nafty přicvrkne toho oleje a jaké značky? Co nato říká FAP. Asi neměřitelný vliv. Já osobně dávám VIF. Nic jiného nebo bojím, bojím.
Ahoj Jardo, kolik tam na 60l nafty přicvrkne toho oleje a jaké značky? Co nato říká FAP. Asi neměřitelný vliv. Já osobně dávám VIF. Nic jiného nebo bojím, bojím.
|
|
15.07.2017 20:32 -
|
3082607
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
davam STIHL ..130/litr
davam STIHL ..130/litr
|
|
21.01.2020 10:01 -
|
3255187
|
|
.45acp
|
|
|
Jen pro informaci, nepřizná se tu někdo, kdo to zkouel? .link. Na první pohled to vypadá zajímavě, ale ty hodnoty jsou a tak neuvěřitelné, e jim nevěřím. To snad opravdu po dlouhodobém pouívání jezdí majitelé k pumpě kvůli odčerpání přebytečných pohonných látek z nádrí. Asi stejně jako majitelé načipovaných Oktávek.
Jen pro informaci, nepřizná se tu někdo, kdo to zkouel? https://thetotaldeals.com/420/proengineult/gps/ Na první pohled to vypadá zajímavě, ale ty hodnoty jsou a tak neuvěřitelné, e jim nevěřím. To snad opravdu po dlouhodobém pouívání jezdí majitelé k pumpě kvůli odčerpání přebytečných pohonných látek z nádrí. Asi stejně jako majitelé načipovaných Oktávek.
|
|
21.01.2020 10:31 -
|
3255188
|
|
Jarduk
|
Město: Dobřany, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 166 |
|
|
Ach jo. Snad jen kvůli tomu, e mám v práci kopr a do ničeho se mi nechce, tak odpovím.
- Fotka "ředitele" z databáze fotek:
.link.
.link.
- nic jako Národní institut pro automobilový průmysl neexistuje
- gramatické chyby v textu
- popírání fyzikálních zákonů na úrovni znalostí 6. třídy Z (ne, bez zvýení účinnosti nejde prostě dosáhnout lepích výsledků)
Prostě kravina^2 a totální podvod.
Ach jo. Snad jen kvůli tomu, e mám v práci kopr a do ničeho se mi nechce, tak odpovím.
https://www.dreamstime.com/stock-photos-portrait-older-serious-man-black-image9118063
https://www.dreamstime.com/stock-image-portrait-middle-management-male-image9080821
- popírání fyzikálních zákonů na úrovni znalostí 6. třídy Z (ne, bez zvýení účinnosti nejde prostě dosáhnout lepích výsledků)
|
|
21.01.2020 11:38 -
|
3255192
|
|
.45acp
|
|
|
Jarduk napsal(a): Ach jo. Snad jen kvůli tomu, e mám v práci kopr a do ničeho se mi nechce, tak odpovím.
.link.
.link.
Doufám, e jsem tebe, nebo někoho dalího neurazil. Snad jsem ani neměl v úmyslu toto kupovat. Jen neustále na ten odkaz naráím. Tak jsem si dovolil vznést dotaz, jestli u někdo tuto "skvělou" věc nevyzkouel. I kdy si myslím, e negativními zkuenostmi se nebude nikdo chlubit.
Doufám, e jsem tebe, nebo někoho dalího neurazil. Snad jsem ani neměl v úmyslu toto kupovat. Jen neustále na ten odkaz naráím. Tak jsem si dovolil vznést dotaz, jestli u někdo tuto "skvělou" věc nevyzkouel. I kdy si myslím, e negativními zkuenostmi se nebude nikdo chlubit.
|
|
21.01.2020 12:20 -
|
3255195
|
|
Jarduk
|
Město: Dobřany, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 166 |
|
|
Nene, nijak neurazil.
Jen to raději píu takhle expresivně, protoe jsem za ivot narazil na spoustu parazitů a a moc důvěřivých lidí, take kdy můu, tak snad pro dobro mojí due se pokouím zamezit tomu, aby paraziti více parazitovali a důvěřiví lidé více krmili parazity.
Nene, nijak neurazil.
Jen to raději píu takhle expresivně, protoe jsem za ivot narazil na spoustu parazitů a a moc důvěřivých lidí, take kdy můu, tak snad pro dobro mojí due se pokouím zamezit tomu, aby paraziti více parazitovali a důvěřiví lidé více krmili parazity.
|
|
21.01.2020 12:51 -
|
3255197
|
|
Tony_Z
|
Město: Okr. Kladno, Auto: C5 III (X7) Tourer 2.2HDi 125Kw (4HT, 2009); C5 I 2.0HDi 80Kw (RHZ, 2002) | Počet příspěvků: 519 |
|
|
.45acp napsal(a): Doufám, e jsem tebe, nebo někoho dalího neurazil. Snad jsem ani neměl v úmyslu toto kupovat. Jen neustále na ten odkaz naráím. Tak jsem si dovolil vznést dotaz, jestli u někdo tuto "skvělou" věc nevyzkouel. I kdy si myslím, e negativními zkuenostmi se nebude nikdo chlubit.
Tak tam hlavně na nic moc neklikej a nevyplňuj informace o své osobě. Pouze odevzdá informace, se kterými se dá dále pracovat/zneuívat.
A kdy u na něco takového máte nutkání lézt, tak pouívejte jiný prohlíeč, ne který pouíváte běně a pokud mono v anonymním módu.
Zbytek napsal Jarduk...
.45acp - dobře, e jsi nekupoval a raději se poradil. (Prostě reklamy tohoto typu ignoruj. )
Tak tam hlavně na nic moc neklikej a nevyplňuj informace o své osobě. Pouze odevzdá informace, se kterými se dá dále pracovat/zneuívat. ;-)
A kdy u na něco takového máte nutkání lézt, tak pouívejte jiný prohlíeč, ne který pouíváte běně a pokud mono v anonymním módu.
Zbytek napsal Jarduk...
.45acp - dobře, e jsi nekupoval a raději se poradil. :palec (Prostě reklamy tohoto typu ignoruj. :) )
|
|
21.01.2020 16:00 -
|
3255201
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Nejlepí na tom je, e si málo kdo uvědomuje, e ten článek nebyl napsaný proto, aby někoho přimněl něco koupit, nebo něčemu uvěřit, ale jen a jen proto, aby ho někdo nechtěně ířil a dostal se tak do co moná největího počtu počítačů. Jen tím, e jsem kliknul na ten odkaz a stránka se mi zobrazila. Okamitě jsem pochopil, e je to kravina a odeel jsem z ní. Jene nae prohlíeče si to pamatujou a tak teď jen můu očekávat, e se mi podobný srágory budou nabízet na kadým druhým webu, na který kliknu. Minimálně v podobě reklam pod a nebo vedle ádanýho textu.
Jasně, dá se to zablokovat, ale je s tím práce, kadý to neumí a tak si tvůrce toho nesmyslnýho článku přijde na svý. Provize za shlédnutí reklamy se sypou. Take ignorovat ano, ale posílat do fóra, nebo sdílet kdekoliv, to ne.
Nejlepí na tom je, e si málo kdo uvědomuje, e ten článek nebyl napsaný proto, aby někoho přimněl něco koupit, nebo něčemu uvěřit, ale jen a jen proto, aby ho někdo nechtěně ířil a dostal se tak do co moná největího počtu počítačů. Jen tím, e jsem kliknul na ten odkaz a stránka se mi zobrazila. Okamitě jsem pochopil, e je to kravina a odeel jsem z ní. Jene nae prohlíeče si to pamatujou a tak teď jen můu očekávat, e se mi podobný srágory budou nabízet na kadým druhým webu, na který kliknu. Minimálně v podobě reklam pod a nebo vedle ádanýho textu.
Jasně, dá se to zablokovat, ale je s tím práce, kadý to neumí a tak si tvůrce toho nesmyslnýho článku přijde na svý. Provize za shlédnutí reklamy se sypou. Take ignorovat ano, ale posílat do fóra, nebo sdílet kdekoliv, to ne.
|
|
| |
|
|