22.12.2019 18:58 -
motorový el. svazek
|
3252284
|
|
SteveCZ
|
Město: Rokycany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Zdravím zde přítomné! Sháním touto cestou motorový kabelový svazek (Řj-motor) a to na C5 2.2Hdi 98Kw 4hx r.v.2002,kdyby někdo měl nebo o někom věděl kdo za rozumný peníz má budu rád za info. Jsem od Plzně a do rozumné vzdálenosti si můu přijet.Děkuji předem.
Zdravím zde přítomné!:-) Sháním touto cestou motorový kabelový svazek (Řj-motor) a to na C5 2.2Hdi 98Kw 4hx r.v.2002,kdyby někdo měl nebo o někom věděl kdo za rozumný peníz má budu rád za info. Jsem od Plzně a do rozumné vzdálenosti si můu přijet.Děkuji předem.
|
|
23.12.2019 05:26 -
Re: motorový el. svazek
|
3252309
|
|
SteveCZ
|
Město: Rokycany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Ve začalo vyndáním filtrboxu a propletení ruky k zasobníku podtlaku,po vrácení filtru auto v nouzi a drelo 1500 ot. a nereagovalo na plyn.pedál,tak výměna váhy vzduchu,začalo reagovat na plyn a drí volnoběh,ale stále v nouzi. Včera elektrikář nael 9 patných kabelů a doporučil mi tu výměnu svazku jako první krok+projití vech koster. schoda okolností pač jsem taky zjistil e se mi tam peleí kuny. Kdyby to lo nějak zjisti kdy a za kolik by byl,byl bych moc vděčný. Omlouvám se za patné umístění tohoto příspěvku.
Ve začalo vyndáním filtrboxu a propletení ruky k zasobníku podtlaku,po vrácení filtru auto v nouzi a drelo 1500 ot. a nereagovalo na plyn.pedál,tak výměna váhy vzduchu,začalo reagovat na plyn a drí volnoběh,ale stále v nouzi. Včera elektrikář nael 9 patných kabelů a doporučil mi tu výměnu svazku jako první krok+projití vech koster. schoda okolností pač jsem taky zjistil e se mi tam peleí kuny.:-( Kdyby to lo nějak zjisti kdy a za kolik by byl,byl bych moc vděčný:-). Omlouvám se za patné umístění tohoto příspěvku.:-))
|
|
23.12.2019 08:29 -
Re: motorový el. svazek
|
3252312
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
hele ale pokus nasel elektrikar nejake porusene vodice a rikl ti ze je to na vymenu tak je na vymenu spis on kdyz nezvlada svou praci...
pro tebe je urcite jednodussi i financne mene narocnejsi opravit kabelaz nez tahat starou ven a davat novou...
hele ale pokus nasel elektrikar nejake porusene vodice a rikl ti ze je to na vymenu tak je na vymenu spis on kdyz nezvlada svou praci...
pro tebe je urcite jednodussi i financne mene narocnejsi opravit kabelaz nez tahat starou ven a davat novou...
|
|
| |