03.10.2019 13:10 -
Re: venkovní klika
|
3241387
|
|
Jarduk
|
Město: Dobřany, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 166 |
|
|
Tak mám asi podobnej problém jako ivanivan a jarda68. Nevím, zda se tam někdo dobýval, ale čapnul jsem za kliku a ta se povytáhla trochu ven. Sice pořád funguje, ale otravuje to.
Hádám správně, e to taky budou vytrené rouby a já budu muset o víkendu rozebrat půlku dveří?
Tak mám asi podobnej problém jako ivanivan a jarda68. Nevím, zda se tam někdo dobýval, ale čapnul jsem za kliku a ta se povytáhla trochu ven. Sice pořád funguje, ale otravuje to.
Hádám správně, e to taky budou vytrené rouby a já budu muset o víkendu rozebrat půlku dveří?
Přílohy: IMG_20191002_081527.jpg ( 5532158b ) - |
|
03.10.2019 20:13 -
|
3241546
|
|
jumep
|
|
|
ano, da sa to akotak opravit, ale lepsie je si zohnat z vraku
ano, da sa to akotak opravit, ale lepsie je si zohnat z vraku
|
|
03.10.2019 22:41 -
|
3241613
|
|
ivanivan
|
|
|
Oprava i výměna = rozborka dveří . Lepí, dokud není mráz.
Oprava i výměna = rozborka dveří :palec . Lepí, dokud není mráz.
|
|
04.10.2019 23:29 -
|
3241770
|
|
Jarduk
|
Město: Dobřany, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 166 |
|
|
Tak na rozborku a sborku jsem tak nějak psychicky připravenej, ale a teprve teď jsem pochopil, e věta ,,Vytrené rouby jsem nahradil roubem se zápustnou hlavou a dal jsem je skrz z venku." znamená, e z venku auta jsou vidět nějaký rouby? Je to tak?
Ty jo, to auto je sice dědeček, objelo kouli u skoro 8x, ročně u jeho servis stojí víc jak auto samotný, ale takovouhle prasárničku bych tam nedal. Take se na to zítra leda podívam, jestli nejde vymyslet jiný řeení a pak budu se smutkem na tváři objídět vrakárny.
Tak na rozborku a sborku jsem tak nějak psychicky připravenej, ale a teprve teď jsem pochopil, e věta ,,Vytrené rouby jsem nahradil roubem se zápustnou hlavou a dal jsem je skrz z venku." znamená, e z venku auta jsou vidět nějaký rouby? Je to tak?
Ty jo, to auto je sice dědeček, objelo kouli u skoro 8x, ročně u jeho servis stojí víc jak auto samotný, ale takovouhle prasárničku bych tam nedal. Take se na to zítra leda podívam, jestli nejde vymyslet jiný řeení a pak budu se smutkem na tváři objídět vrakárny. :nevim
|
|
| |