| | |
21.04.2016 16:44 -
Re: Péče o interier auta
|
2944082
|
|
ivanivan
|
|
|
Tak opět Lídl nezklamal. Nakoupil jsem tam přípravky na kůi a na čalounění za pár korun a oboje skvěle funguje. Kůi to vyčistilo a nekloue. Koberce jsou taky o poznání čistějí. Původní majitel to moc neřeil a auto má 10let, tak ty koberce budou chtít vzít víckrát . Světlý interiér je pěkný, ale náročný . Jetě mě čekají světlé plasty.
Tak opět Lídl nezklamal. Nakoupil jsem tam přípravky na kůi a na čalounění za pár korun a oboje skvěle funguje. Kůi to vyčistilo a nekloue. Koberce jsou taky o poznání čistějí. Původní majitel to moc neřeil a auto má 10let, tak ty koberce budou chtít vzít víckrát :nevim . Světlý interiér je pěkný, ale náročný :palec . Jetě mě čekají světlé plasty.
|
|
21.04.2016 21:43 -
|
2944220
|
|
eisy811
|
Město: , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 808 |
|
|
Som sa nastval, vybral vsetky sedacky (obyc latkove seadla, Fabia) a zobral wapku. Najskor som ich zlahka zobral tou wapkou, potom som pouzil cistic na motory (pouzivam nejaky polsky vyrobok, mam s nim skusenosti uz daky rok a ma vynikajuci ucinok a pritom neagresivny),nechal chvilu posobit a potom wapkoval kym to prestalo penit. Dva dni susenia na slnku a vysledok super.
Inak, ten polsky cistic je fakt super, aj na disky. Taka Arva ma cca 20% ucinok, keby som to porovnaval. Zajtra sen hodim fotku tej flase (aplikatora). Ked som s tym prvy krat umyl motor na Fordke, tak som neveril vlastnym ociam
Som sa nastval, vybral vsetky sedacky (obyc latkove seadla, Fabia) a zobral wapku. Najskor som ich zlahka zobral tou wapkou, potom som pouzil cistic na motory (pouzivam nejaky polsky vyrobok, mam s nim skusenosti uz daky rok a ma vynikajuci ucinok a pritom neagresivny),nechal chvilu posobit a potom wapkoval kym to prestalo penit. Dva dni susenia na slnku a vysledok super.
Inak, ten polsky cistic je fakt super, aj na disky. Taka Arva ma cca 20% ucinok, keby som to porovnaval. Zajtra sen hodim fotku tej flase (aplikatora). Ked som s tym prvy krat umyl motor na Fordke, tak som neveril vlastnym ociam :-))))
|
|
02.07.2016 16:02 -
|
2969090
|
|
LukoLVG
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 227 |
|
|
Ja si davam zalezat na cistom aute, po kupe som menil interier za kozeny. Hned ked bol cely vonku sa auto vytepovalo. Teraz osetrujem interier autokozmetikou Star Bride, na sedacky mam mliecko na kozu, na plasty mliecko na plasty. Osetrujem pravidelne raz aj dvakrat do mesiaca...
Ja si davam zalezat na cistom aute, po kupe som menil interier za kozeny. Hned ked bol cely vonku sa auto vytepovalo. Teraz osetrujem interier autokozmetikou Star Bride, na sedacky mam mliecko na kozu, na plasty mliecko na plasty. Osetrujem pravidelne raz aj dvakrat do mesiaca...
|
|
28.09.2019 15:22 -
|
3240699
|
|
umalk
|
Město: Bavorov, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 21 |
|
|
Zdravím čím vyčistit pogumovanou část přístrojové desky a tunelu trochu lepí asi ji moc nepomohli kokpit spreje jestli někdo neví nějaké čistidlo nebo nemá odzkouené něco nebo jak psal jumep vodu a cif spí mě tve jak to lepí.
Zdravím čím vyčistit pogumovanou část přístrojové desky a tunelu trochu lepí asi ji moc nepomohli kokpit spreje jestli někdo neví nějaké čistidlo nebo nemá odzkouené něco nebo jak psal jumep vodu a cif spí mě tve jak to lepí.
|
|
29.09.2019 15:29 -
|
3240867
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
rozmylam čo je na C5I pogumovane okrem madiel....
rozmylam čo je na C5I pogumovane okrem madiel....:nevim
|
|
30.09.2019 19:39 -
|
3240978
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
Ale otázka dobrá. Ten ponemčený pogumovaný interiér je čo sa praktičnosti týka na figu. Sa v tom aute bojím aj kýchnu aby to nestieklo zlatá C5I.
Ale otázka dobrá. Ten ponemčený pogumovaný interiér je čo sa praktičnosti týka na figu. Sa v tom aute bojím aj kýchnu aby to nestieklo :D zlatá C5I. :)
|
|
01.10.2019 19:43 -
|
3241026
|
|
jumep
|
|
|
ked uz lepi tak bohuzial asi uz nicim, nepodarilo sa nam na nic rozumne prist, okrem toho ze to cele zoskrabat
ked uz lepi tak bohuzial asi uz nicim, nepodarilo sa nam na nic rozumne prist, okrem toho ze to cele zoskrabat
|
|
01.10.2019 22:21 -
|
3241042
|
|
Kingluky
|
Město: Zdice, Auto: Citroën C5 II 3.0i 24v Exclusive Break | Počet příspěvků: 26 |
|
|
Mě se to podařilo. Malou plastovou nádobu, kartáček na ruce a líh. A drbat a drbat. Pak molky setřít hadrem. To je absolutně nejrychlejí způsob, jak to dostat spolehlivě dolů bez pokození plastů lepivou vrstvu ze středového tunelu, kastlíku a spodku palubní desky.
Mě se to podařilo. Malou plastovou nádobu, kartáček na ruce a líh. A drbat a drbat. Pak molky setřít hadrem. To je absolutně nejrychlejí způsob, jak to dostat spolehlivě dolů bez pokození plastů lepivou vrstvu ze středového tunelu, kastlíku a spodku palubní desky.
|
|
02.10.2019 11:54 -
|
3241072
|
|
LukoLVG
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 227 |
|
|
Na to pogumovanie vyborne funguje Intrama FK900. Ale pozor pri nadychnuti 9/10 ludi zacne boliet hlava. Tak isto 70% plastov to rozpusti a poskodi vela inych materialov. Obycajne plexi rozlepta na nepoznanie...
Ja som klucky z Alfy Romeo ale aj z C5tky namocil do toho a s kuchynskou hubkou stiahol dole. Robota na 10-15minut - 4 madla dveri...
Ale je to uzasny sajrajt na cistenie fixiek, fixacnych past atd
Na to pogumovanie vyborne funguje Intrama FK900. Ale pozor pri nadychnuti 9/10 ludi zacne boliet hlava. Tak isto 70% plastov to rozpusti a poskodi vela inych materialov. Obycajne plexi rozlepta na nepoznanie...
Ja som klucky z Alfy Romeo ale aj z C5tky namocil do toho a s kuchynskou hubkou stiahol dole. Robota na 10-15minut - 4 madla dveri...
Ale je to uzasny sajrajt na cistenie fixiek, fixacnych past atd
|
|
| |
|
|