14.08.2019 12:25 -
krípavy zvuk na volnobeh
|
3234046
|
|
Janty
|
Město: Sliač, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X Break | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Zdravím. Mam C5 break 1.6Hdi 2007 a mam problém so zvukom od motora(cca od rozvodov) . V zime treba prejs par km aby sa motor troska ohrial a je to poču (ale len keď nemám zaradenú rýchlos) no v lete je to takmer hneď. U mi menili niektoré kladky no problém pretrváva. Náhodou niekto podobný problém? ete vybehnem k autu a skúsim ten zvuk nahra pre predstavu. dik
Zdravím. Mam C5 break 1.6Hdi 2007 a mam problém so zvukom od motora(cca od rozvodov) . V zime treba prejs par km aby sa motor troska ohrial a je to poču (ale len keď nemám zaradenú rýchlos) no v lete je to takmer hneď. U mi menili niektoré kladky no problém pretrváva. Náhodou niekto podobný problém? ete vybehnem k autu a skúsim ten zvuk nahra pre predstavu. dik
|
|
15.08.2019 13:33 -
Re: krípavy zvuk na volnobeh
|
3234172
|
|
jumep
|
|
|
1.6 mal problem s hrdzavejucimi rozvodmi
tu nie je co nahravat, to treba najst
1.6 mal problem s hrdzavejucimi rozvodmi
tu nie je co nahravat, to treba najst
|
|
16.08.2019 22:06 -
|
3234236
|
|
Janty
|
|
|
Aha. Rozvody boli menené tak 3roky spä a najazdené do 40tis. Menili mi aj remenicku alt a napinacu kladku... Viem len ze mi mumak nevymenil vodnú pumpu keď menil rozvody.
Aha. Rozvody boli menené tak 3roky spä a najazdené do 40tis. Menili mi aj remenicku alt a napinacu kladku... Viem len ze mi mumak nevymenil vodnú pumpu keď menil rozvody.
|
|
16.08.2019 22:23 -
|
3234237
|
|
cjeky
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 133 |
|
|
No a co vyzkouet jestli po startu udělá, pokud ano, shodit řemen přísluenství a pak nastartovat jestli to bude dělat furt. Pokud ne, je to přísluenství, pokud ano, jsou to rozvody
No a co vyzkouet jestli po startu udělá, pokud ano, shodit řemen přísluenství a pak nastartovat jestli to bude dělat furt. Pokud ne, je to přísluenství, pokud ano, jsou to rozvody :nevim
|
|
19.08.2019 10:17 -
|
3234350
|
|
Janty
|
|
|
No to znie ako dobrá rada. Pravda je ze nie som zdatný v motoroch a mam troska repekt pred takým zásahom. Skúsim ti nájs nejaký návod, rady ako na ten remeň a poprípade načo si dat pozor..Ten zvuk je ako som písal po miernom zohriati motora, v lete je to po cca 1km, v zime to chce mierne viac keďe je motor studený. Mam ho nahraný pre predstavu, mono niekto u počul ten nezdravý zvuk. Dik
No to znie ako dobrá rada. Pravda je ze nie som zdatný v motoroch a mam troska repekt pred takým zásahom. Skúsim ti nájs nejaký návod, rady ako na ten remeň a poprípade načo si dat pozor..Ten zvuk je ako som písal po miernom zohriati motora, v lete je to po cca 1km, v zime to chce mierne viac keďe je motor studený. Mam ho nahraný pre predstavu, mono niekto u počul ten nezdravý zvuk. Dik
Přílohy: 2019_08_17_14_54_32 ( 426735b ) - Zvuk |
|
19.08.2019 11:36 -
|
3234362
|
|
jruze
|
|
|
Janty napsal(a): No to znie ako dobrá rada. Pravda je ze nie som zdatný v motoroch a mam troska repekt pred takým zásahom. Skúsim ti nájs nejaký návod, rady ako na ten remeň a poprípade načo si dat pozor..Ten zvuk je ako som písal po miernom zohriati motora, v lete je to po cca 1km, v zime to chce mierne viac keďe je motor studený. Mam ho nahraný pre predstavu, mono niekto u počul ten nezdravý zvuk. Dik
Tam je spousta pazvuků od KO dvouhmoty a po zřejmě přeponovaný rozvody a ani to turbo nemá asi dobrej zvuk alespoň mi to tak připadá
Io Jumep: mohl by jsi specifikovat ,,hrdzavejucimi rozvodmi" ? - nepochopil jsem co by rezlo řemen,nebo kladky ?
Tam je spousta pazvuků od KO dvouhmoty a po zřejmě přeponovaný rozvody a ani to turbo nemá asi dobrej zvuk alespoň mi to tak připadá:nevim
Io Jumep: mohl by jsi specifikovat ,,hrdzavejucimi rozvodmi" ? - nepochopil jsem co by rezlo řemen,nebo kladky ?
|
|
19.08.2019 11:59 -
|
3234365
|
|
Janty
|
|
|
Ano, turbo zavýja ale o to nieje, to je vec jasná. Neviem prís na príčinu toho sprievodného pazvuku(v prvých 8s ho je pekne poču).
Ano, turbo zavýja ale o to nieje, to je vec jasná. Neviem prís na príčinu toho sprievodného pazvuku(v prvých 8s ho je pekne poču).
|
|
| |