31.07.2019 13:55 -
Problémy s prednými svetlami / Citroen C6
|
3232254
|
|
MarcelaS
|
|
|
Dobrý deň, mám nepríjemný problém s prednými svetlami na mojom C6 po tom ako bol v servise - bol dole blatník aj svetlá, najprv nelo jedno svetlo prepnú na diažkové, neskôr aj druhé
Reklamácia z mojej strany bola - pozerali to, a e to nie je ich chyba ... nemám slov, oni s tým nevedia pohnú, mám hžada pomoc inde alebo kúpi celé nové svetlá
Auto svieti katastrofálne - ako keby boli svetlá zle nastavené (nastavenie výky svetiel veža nezmení), diažkové ide jedno aj to nie bohvieako. Potrebujem niekoho kto sa mi na to vie pozrie a da to do poriadku, ideálne TO/PN okres.
Auto mám u 3 roky, občasne prestalo svieti jedno svetlo, po vypnutí a zapnutí svetiel vetko OK - pravdepodobne nejaký kontakt. Inak vetko ilo vdy krásne
Rovnako potrebujem prezrie hydraulický okruh - netesnos.
Ďakujem za kadú radu a typ
Dobrý deň, mám nepríjemný problém s prednými svetlami na mojom C6 po tom ako bol v servise - bol dole blatník aj svetlá, najprv nelo jedno svetlo prepnú na diažkové, neskôr aj druhé
Reklamácia z mojej strany bola - pozerali to, a e to nie je ich chyba ... nemám slov, oni s tým nevedia pohnú, mám hžada pomoc inde alebo kúpi celé nové svetlá :-D
Auto svieti katastrofálne - ako keby boli svetlá zle nastavené (nastavenie výky svetiel veža nezmení), diažkové ide jedno aj to nie bohvieako. Potrebujem niekoho kto sa mi na to vie pozrie a da to do poriadku, ideálne TO/PN okres.
Auto mám u 3 roky, občasne prestalo svieti jedno svetlo, po vypnutí a zapnutí svetiel vetko OK - pravdepodobne nejaký kontakt. Inak vetko ilo vdy krásne :-(
Rovnako potrebujem prezrie hydraulický okruh - netesnos.
Ďakujem za kadú radu a typ :-)
|
|
31.07.2019 17:44 -
Re: Problémy s prednými svetlami / Citroen C6
|
3232286
|
|
tomasg
|
Město: Podvysoka, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) | Počet příspěvků: 77 |
|
|
Ohladne svetiel odporucam www.xenonybn.sk alebo dobresvietime sk
Ohladne svetiel odporucam www.xenonybn.sk alebo dobresvietime sk
|
|
06.08.2019 17:57 -
Re: Problémy s prednými svetlami / Citroen C6
|
3232993
|
|