| | |
22.06.2019 16:11 -
nejde nastavit VIN u RD45
|
3227108
|
|
macman
|
Město: Kochánky, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 104 |
|
|
Zdravím, doma se mi pár let válí nové, nepouité RD45, které jsem původně kupoval do C8 (kvůli MP3), ale k montái nedolo.. Teď, jeliko mám u C5 III vadný ten oranový displej (černá po zahřátí), napadlo mne e koupím displej novějí verze s podporou USB a BT, zapojím RD45, zapojím mikrofon a měl bych mít i BT handsfree..
Ovem po zapojení RD45 místo RD4 mi nejde zadat můj VIN.. Napíe to chybu, e dálková konfigurace neproběhla.. Chtěl jsem tedy RD45 nainstalovat v předání zákazníkovi - taky chyba.. V BSI je jedině monost zda mám RD4 nebo ne.. o RD45 ani slovo...
Navíc rádio hlásí chybu F300 - kalibrační soubor
Dělám někde chybu, nebo je to chyba v rádiu?? Jetě mne napadá, e mezi rádiem a autem, je zapojenej Parrot.. Ale pokud diag projde, tak by to neměl snad ovlivnit.. Díky
Zdravím, doma se mi pár let válí nové, nepouité RD45, které jsem původně kupoval do C8 (kvůli MP3), ale k montái nedolo.. Teď, jeliko mám u C5 III vadný ten oranový displej (černá po zahřátí), napadlo mne e koupím displej novějí verze s podporou USB a BT, zapojím RD45, zapojím mikrofon a měl bych mít i BT handsfree..
Ovem po zapojení RD45 místo RD4 mi nejde zadat můj VIN.. Napíe to chybu, e dálková konfigurace neproběhla.. Chtěl jsem tedy RD45 nainstalovat v předání zákazníkovi - taky chyba.. V BSI je jedině monost zda mám RD4 nebo ne.. o RD45 ani slovo...
Navíc rádio hlásí chybu F300 - kalibrační soubor
Dělám někde chybu, nebo je to chyba v rádiu?? Jetě mne napadá, e mezi rádiem a autem, je zapojenej Parrot.. Ale pokud diag projde, tak by to neměl snad ovlivnit.. Díky
|
|
22.06.2019 20:17 -
Re: nejde nastavit VIN u RD45
|
3227128
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
bez informaci
nezname auto
neznama diagnostika
neznama verze diagnostiky pokud diagbox
puvod RD45 ? je to opravdu RT45 nebo to jen cinan napsal ?
bez informaci
nezname auto
neznama diagnostika
neznama verze diagnostiky pokud diagbox
puvod RD45 ? je to opravdu RT45 nebo to jen cinan napsal ?
|
|
23.06.2019 05:18 -
|
3227135
|
|
jruze
|
|
|
Martine měla by to být X7 RHR
A ta diagnostika to rádio vidí ? - pokud ano tak i jaké - pokud ho nevidí tak se myslím stebou(s diag) nebude bavit
A dej si auto do profilu a nebo to napi do dotazu
Martine měla by to být X7 RHR
A ta diagnostika to rádio vidí ? - pokud ano tak i jaké - pokud ho nevidí tak se myslím stebou(s diag) nebude bavit :nevim
A dej si auto do profilu a nebo to napi do dotazu ;-)
|
|
24.06.2019 21:28 -
|
3227353
|
|
macman
|
Město: Kochánky, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 104 |
|
|
Ahoj, ano jedná se o X7 2.0HDI RHR... To radio není china, ale vyrobeno v Continentalu v Brandýse.. Verzi Diagboxu z hlavy nevím, ale je to ten novějí čínský klon, co chodí pod desítkama...
Nicméně rádio lo normálně diagnostikovat a komunikovat s ním.. Pouze nelo změnit VIN... Odpojil jsem kabelá co tam je od Parrota a připojil napřímo a ejhle, VIN změněno...
Jestli to byla náhoda, nebo je ta propojka od Parrotu blbá nevím, ale vyřeeno..
Díky
Ahoj, ano jedná se o X7 2.0HDI RHR... To radio není china, ale vyrobeno v Continentalu v Brandýse.. Verzi Diagboxu z hlavy nevím, ale je to ten novějí čínský klon, co chodí pod desítkama...
Nicméně rádio lo normálně diagnostikovat a komunikovat s ním.. Pouze nelo změnit VIN... Odpojil jsem kabelá co tam je od Parrota a připojil napřímo a ejhle, VIN změněno...
Jestli to byla náhoda, nebo je ta propojka od Parrotu blbá nevím, ale vyřeeno.. :-)
Díky
|
|
25.06.2019 08:04 -
|
3227399
|
|
jruze
|
|
|
macman napsal(a): Ahoj, ano jedná se o X7 2.0HDI RHR... To radio není china, ale vyrobeno v Continentalu v Brandýse.. Verzi Diagboxu z hlavy nevím, ale je to ten novějí čínský klon, co chodí pod desítkama...
Jestli to byla náhoda, nebo je ta propojka od Parrotu blbá nevím, ale vyřeeno..
Díky
Já mám v jednom autě parota také(i kdy ho sice nepouívám) a přehazoval jsem rádia z druhého auta (rychlejí ne aktualizovat) - vin jsem měnil bezproblému (obě RT4) tak nevím co tam má za bo..el
Já mám v jednom autě parota také(i kdy ho sice nepouívám) a přehazoval jsem rádia z druhého auta (rychlejí ne aktualizovat) - vin jsem měnil bezproblému (obě RT4) tak nevím co tam má za bo..el:-o
|
|
04.07.2019 22:36 -
|
3228840
|
|
jumep
|
|
|
ak sa do c5 take radio nedavalo, tak ho nenakonfigurujes
nacitaj auto ako nieco ine, (konkretne nieco kde sa to radio davalo) ignoruj vsetko co nacita okrem radia a v radiu skus konfiguraciu
ak sa do c5 take radio nedavalo, tak ho nenakonfigurujes
nacitaj auto ako nieco ine, (konkretne nieco kde sa to radio davalo) ignoruj vsetko co nacita okrem radia a v radiu skus konfiguraciu
|
|
12.07.2019 22:12 -
|
3229682
|
|
macman
|
|
|
Take Parrota jsem kuchnul, RD45 funguje a lze konfigurovat bez problému.. Přiel mi i nový displej s podporou BT, ve jsem aktivoval, s telefonem se spojím, ve OK a na mikrofon...
Ve stropním panelu samozřejmě mikrofon nebyl, ale je tam připravený konektor.. Z číny mi přiel mikrofon pro VW, rozměrově tam sedí, konektor jsem upravil.. Nicméně mě není slyet...
Je to tedy zapojený, nebo musím natáhnout nové dráty??? Do rádia jdou klasické dráty, z mikrofonu jdou ploché vodiče, take přímo to určitě nevede...
macman
Take Parrota jsem kuchnul, RD45 funguje a lze konfigurovat bez problému.. Přiel mi i nový displej s podporou BT, ve jsem aktivoval, s telefonem se spojím, ve OK a na mikrofon...
Ve stropním panelu samozřejmě mikrofon nebyl, ale je tam připravený konektor.. Z číny mi přiel mikrofon pro VW, rozměrově tam sedí, konektor jsem upravil.. Nicméně mě není slyet...
Je to tedy zapojený, nebo musím natáhnout nové dráty??? Do rádia jdou klasické dráty, z mikrofonu jdou ploché vodiče, take přímo to určitě nevede...
macman
|
|
12.07.2019 22:27 -
|
3229689
|
|
jumep
|
|
|
ten kabel konci dole v konektore bsi a odtial ho treba dopojit do HF
ten kabel konci dole v konektore bsi a odtial ho treba dopojit do HF
|
|
14.07.2019 21:58 -
|
3229931
|
|
macman
|
|
|
Ne se vrtat v BSI, tak jsem to natáhl celé... Ve funguje, maximální spokojenost.. Díky za rady...
Ne se vrtat v BSI, tak jsem to natáhl celé... Ve funguje, maximální spokojenost.. Díky za rady...
|
|
15.07.2019 10:05 -
|
3229970
|
|
jumep
|
|
|
ziadne vrtanie sa v bsi
IC85 ma byt cierny 35pin konektor a piny 26 a 27 budu zapojene len z jednej strany (tj. od mikrofonu)
ziadne vrtanie sa v bsi
IC85 ma byt cierny 35pin konektor a piny 26 a 27 budu zapojene len z jednej strany (tj. od mikrofonu)
Přílohy: ic85.JPG ( 85255b ) - |
|
| |
|
|