| | |
14.08.2012 19:08 -
RT5 se přehřívá
|
2499125
|
|
Biskup
|
Město: Lazsko, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) Tourer | Počet příspěvků: 3 |
|
|
zdravím citrony , tak ta moje ponorka ma první problém, radio se po delím hraní samo vypíná-píe vysoká teplota. Nejdřív se vypne telefon pak cd a pak spadne celý. Po zhruba 15 min se samo zapne postupně vechno. Rád bych zjistil co s tím? Není náhodou v rádiu nějaký větrák nebo chladič? Help!!!!
zdravím citrony :-d , tak ta moje ponorka ma první problém, radio se po delím hraní samo vypíná-píe vysoká teplota. Nejdřív se vypne telefon pak cd a pak spadne celý. Po zhruba 15 min se samo zapne postupně vechno. Rád bych zjistil co s tím? Není náhodou v rádiu nějaký větrák nebo chladič? Help!!!!
|
|
14.08.2012 19:19 -
Re: RT5 se přehřívá
|
2499126
|
|
jumep
|
|
|
pozdravuj byvaleho majitela ze to neriesil v zaruke:
Zobrazení hláení na vícefunkční obrazovce "Přehřátí přístroje. Telefon bude vypnut za účelem sníení teploty přístroje" a/nebo horký bod, který řidič ucítí na svém kolenu v místě středové konzoly
PODMÍNKY VÝSKYTU : Po jedné hodině či více jízdy se zapnutým rádiem, přehrávačem CD nebo telefonem
1. PÙVOD
Zobrazení hláení na vícefunkční obrazovce "Přehřátí přístroje. Telefon bude vypnut za účelem sníení teploty přístroje" je zapříčiněné zvýením teploty v uloení autorádia z důvodu uzavřeného prostoru - Horký bod, který řidič pocítí na svém kolenu v místě středové konzoly, je způsoben ventilačním systémem autorádia RT4 : Proud vzduchu ventilace autorádia je vyfukován přímo proti konzole v levé horní části.
2. OPRAVA V ZÁRUÈNÍ DOBÌ
Montá tepelné ochrany.
Připojení přídavného ventilátoru.
2.1. Potřebné díly
1 Tepelná ochrana (Označení ND 6574 PN).
1 Přídavný ventilátor (Označení ND 6560 JN).
1 Upevňovací drák (Označení ND 6574 PL).
4 Spojky (Označení ND 6999 AR).
1 Přídavný svazek ke zhotovení.
2.2. Zhotovení přídavného svazku
Připravit 2 elektrické vodiče :
Odříznout : 1 Červený vodič : Délka 600 mm - Průřez vodiče 0,75 mm2
Odříznout : 1 Zelený/lutý vodič : Délka 600 mm - Průřez vodiče 0,75 mm2
..... a este to pokracuje montazou toho atd.
pozdravuj byvaleho majitela ze to neriesil v zaruke:
Zobrazení hláení na vícefunkční obrazovce "Přehřátí přístroje. Telefon bude vypnut za účelem sníení teploty přístroje" a/nebo horký bod, který řidič ucítí na svém kolenu v místě středové konzoly
PODMÍNKY VÝSKYTU : Po jedné hodině či více jízdy se zapnutým rádiem, přehrávačem CD nebo telefonem
1. PÙVOD
Zobrazení hláení na vícefunkční obrazovce "Přehřátí přístroje. Telefon bude vypnut za účelem sníení teploty přístroje" je zapříčiněné zvýením teploty v uloení autorádia z důvodu uzavřeného prostoru - Horký bod, který řidič pocítí na svém kolenu v místě středové konzoly, je způsoben ventilačním systémem autorádia RT4 : Proud vzduchu ventilace autorádia je vyfukován přímo proti konzole v levé horní části.
2. OPRAVA V ZÁRUÈNÍ DOBÌ
Montá tepelné ochrany.
Připojení přídavného ventilátoru.
2.1. Potřebné díly
1 Tepelná ochrana (Označení ND 6574 PN).
1 Přídavný ventilátor (Označení ND 6560 JN).
1 Upevňovací drák (Označení ND 6574 PL).
4 Spojky (Označení ND 6999 AR).
1 Přídavný svazek ke zhotovení.
2.2. Zhotovení přídavného svazku
Připravit 2 elektrické vodiče :
Odříznout : 1 Červený vodič : Délka 600 mm - Průřez vodiče 0,75 mm2
Odříznout : 1 Zelený/lutý vodič : Délka 600 mm - Průřez vodiče 0,75 mm2
..... a este to pokracuje montazou toho atd.
|
|
14.08.2012 20:42 -
|
2499146
|
|
Biskup
|
Město: Lazsko, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) Tourer | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Díky za odpoved, tak to bude asi prace pro servis , nebo to zkusit nejdriv nejak vycistit od prachu?
Díky za odpoved, tak to bude asi prace pro servis :-( , nebo to zkusit nejdriv nejak vycistit od prachu?
|
|
14.08.2012 20:49 -
|
2499147
|
|
jumep
|
|
|
to si myslim ze treba proste dat ten pridavny ventilator .... a spravit ten odvod
to si myslim ze treba proste dat ten pridavny ventilator .... a spravit ten odvod
|
|
05.09.2016 17:50 -
|
2991717
|
|
1David1
|
Město: Oravské Veselé, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 104 |
|
|
Tak presne toto sa mi stalo dnes :/ Mal som sice zapnute vetko..... navigačku, CD, aj SIMku a klimu som mal na urovni 24,5 .... a asi po 130km mi najskor odila SIM a po dalich 20km u aj CD.... napisalo tam v angličtine čosik o prehriati. Stalo sa mi to prvy krát.... tak chcem vedie e či to malo nasvedomi len to, e som mal proste vetko pozapínane a ventilátor to u akosik nezvládol..... alebo sa mám pripravi na to e sa to bude stáva častejie ???? No a aká je cena toho prídavného ventilátora.... ked by u na to malo dôjs ???
Tak presne toto sa mi stalo dnes :/ Mal som sice zapnute vetko..... navigačku, CD, aj SIMku a klimu som mal na urovni 24,5 .... a asi po 130km mi najskor odila SIM a po dalich 20km u aj CD.... napisalo tam v angličtine čosik o prehriati. Stalo sa mi to prvy krát.... tak chcem vedie e či to malo nasvedomi len to, e som mal proste vetko pozapínane a ventilátor to u akosik nezvládol..... alebo sa mám pripravi na to e sa to bude stáva častejie ???? No a aká je cena toho prídavného ventilátora.... ked by u na to malo dôjs ??? :)
|
|
05.09.2016 18:01 -
|
2991719
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
ventilatory ,resp modul dvou, je jen u RT3
RT4/5 ma jeden integrovany ktery je poddimenzovany a moc teplo neodvadi
problem je ze pokud se v radiu vse spusti..tj toci se HDD i CD mechanika teplo neunosne roste
hreje je uplne vse GSM modul,mechanika a HDD..nejvetsi zdroj tepla je HDD a Grafika,na radiu neudrzis ruku...
pomoc je jedina si udelat nejake nucene chlazeni ale moc mista na nej ve stredove konzoli neni
ventilatory ,resp modul dvou, je jen u RT3
RT4/5 ma jeden integrovany ktery je poddimenzovany a moc teplo neodvadi
problem je ze pokud se v radiu vse spusti..tj toci se HDD i CD mechanika teplo neunosne roste :(
hreje je uplne vse GSM modul,mechanika a HDD..nejvetsi zdroj tepla je HDD a Grafika,na radiu neudrzis ruku...
pomoc je jedina si udelat nejake nucene chlazeni ale moc mista na nej ve stredove konzoli neni
|
|
05.09.2016 18:07 -
|
2991724
|
|
1David1
|
Město: Oravské Veselé, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 104 |
|
|
ved ako vravim.... dnes som mal fakt vetko pozapínane..... väčinov jazdim len z rádiom.... 600km z radiom nieje iadný problem dnes ma to dos prekvapilo...... to s tým akoe ininieri z Citroenu nepočítali???
ved ako vravim.... dnes som mal fakt vetko pozapínane..... väčinov jazdim len z rádiom.... 600km z radiom nieje iadný problem :) dnes ma to dos prekvapilo...... to s tým akoe ininieri z Citroenu nepočítali??? :D :D
|
|
05.09.2016 19:07 -
|
2991792
|
|
eisy811
|
Město: , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 809 |
|
|
Peltierov clanok s malym chladicom a vetracikom by tam nesiel dorobit?
Peltierov clanok s malym chladicom a vetracikom by tam nesiel dorobit?
|
|
05.09.2016 19:23 -
|
2991803
|
|
jumep
|
|
|
tu mas co s tym ma robit citroen
mozes si to podla seba upravit
ten ventilator s drziakom je 160E ... vtipalci
ono celkovo nechapem preco maju taketo ceny na veciach ktore su ich pruser
tu mas co s tym ma robit citroen
mozes si to podla seba upravit
ten ventilator s drziakom je 160E ... vtipalci
ono celkovo nechapem preco maju taketo ceny na veciach ktore su ich pruser
Přílohy: rt4prehrievanie.pdf ( 431437b ) - |
|
05.09.2016 19:38 -
|
2991818
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
jj oni jsou vtipni v tomhle
ale..problem je v tom ze ten "tepelny stit" je kovovej a uz se nanehreje bod na boku ale je horka cela bocnice
dalsi vec je to ze ten horky vzduch odsava prino do LCD ,po delsi jizde neni horka jen navi ale i lcd ktery taky sam o sobe docela topi ...
jj oni jsou vtipni v tomhle
ale..problem je v tom ze ten "tepelny stit" je kovovej a uz se nanehreje bod na boku ale je horka cela bocnice :)
dalsi vec je to ze ten horky vzduch odsava prino do LCD ,po delsi jizde neni horka jen navi ale i lcd ktery taky sam o sobe docela topi :)...
|
|
05.09.2016 20:10 -
|
2991845
|
|
miraf
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 7 |
|
|
...úplně stejný problém.Postupné vypínání funkcí na RT4 hřálo to jak gril. Řeeno v citroenu Č.B. implantován nějaký modul s větráčky.Od té doby cca. dva roky je klid.Tuím e za 6000,-
...úplně stejný problém.Postupné vypínání funkcí na RT4 hřálo to jak gril. Řeeno v citroenu Č.B. implantován nějaký modul s větráčky.Od té doby cca. dva roky je klid.Tuím e za 6000,-
|
|
24.06.2019 13:16 -
|
3227306
|
|
romcos
|
|
|
píem neskôr, ale mne sa prehrialo rádio aj bez hláky a zhaslo. U ho nevie ani diagnostika nájs.
Po 10 rokoch.....:-/ a teraz zohna druhé je dos problém. RT5.
Nemá niekto ?
píem neskôr, ale mne sa prehrialo rádio aj bez hláky a zhaslo. U ho nevie ani diagnostika nájs.
Nemá niekto ? :-)
|
|
24.06.2019 18:53 -
|
3227346
|
|
autodiag
|
|
|
romcos napsal(a): píem neskôr, ale mne sa prehrialo rádio aj bez hláky a zhaslo. U ho nevie ani diagnostika nájs.
Nemá niekto ?
muzu opravit
pokud koupis starsi bude pravdepodobne ve stejne kvalite
muzu opravit
pokud koupis starsi bude pravdepodobne ve stejne kvalite
|
|
| |
|
|