18.06.2019 06:46 -
Přístup ke svodům a k turbu / C5 III 2.0HDi 120 kW
|
3226718
|
|
Blodmen
|
Město: Kratonohy, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 150 |
|
|
z motoru se mi ozývá pískání, hlavně kdy přidám plyn. Styl pískání je úplně jako kdy potřebuje namazat klínový řemen, ale ten to není. Hodil jsem to do servisu, připadají mi tam ikovní, spoustu věcí bylo vidět, e chlapík ví, co a kam áhnout, jen prý to vypadá jako něco u turba nebo svodů, jene aby se tam mohli podívat, musí sundat dá se říct celou nápravu, poloosy, co mi přijde jako nesmysl - vdy při výměně turba to podle laickýho názoru musí jít jednodueji?
z motoru se mi ozývá pískání, hlavně kdy přidám plyn. Styl pískání je úplně jako kdy potřebuje namazat klínový řemen, ale ten to není. Hodil jsem to do servisu, připadají mi tam ikovní, spoustu věcí bylo vidět, e chlapík ví, co a kam áhnout, jen prý to vypadá jako něco u turba nebo svodů, jene aby se tam mohli podívat, musí sundat dá se říct celou nápravu, poloosy, co mi přijde jako nesmysl - vdy při výměně turba to podle laickýho názoru musí jít jednodueji?:nevim
|
|
18.06.2019 09:03 -
Re: Přístup ke svodům a k turbu / C5 III 2.0HDi 120 kW
|
3226726
|
|
Carlík
|
Město: Prostějov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 256 |
|
|
Je tam spatny pristup, ta napravnice musi dolu.
Je tam spatny pristup, ta napravnice musi dolu.
|
|
| |