| | |
28.05.2019 17:34 -
Klesání podvozku po vypnutí klíčku / C5 III
|
3223885
|
|
Mihy 77
|
Město: tramberk, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Ahoj kluci, jsem tu nováčkem a taky astným majitelem C5 x7 2.0 Hdi 100 kw v Aut.
Jak má správně fungovat a zapínat čerpadlo hydrauliky. Je normální, e mi auto po vypnutí klíčku vdy trochu klesne.A zase dalí den po odemknutí auta automaticky dotlakuje a dorovná do provozní výky.Asi to docela zaměstnává baterku kdy jsem ji v průběhu zimy 2x dobíjel a to mám novou kvalitní bat. A jetě se zeptám,je přípustné a běné nějaká malá netěsnost pístic. Levá přední mi lehce rosí pod manetou, ádný úkap jen je to tam vdy mastné.Děkuji vem za jakoukoli odpověď.
Ahoj kluci, jsem tu nováčkem a taky astným majitelem C5 x7 2.0 Hdi 100 kw v Aut.
Jak má správně fungovat a zapínat čerpadlo hydrauliky. Je normální, e mi auto po vypnutí klíčku vdy trochu klesne.A zase dalí den po odemknutí auta automaticky dotlakuje a dorovná do provozní výky.Asi to docela zaměstnává baterku kdy jsem ji v průběhu zimy 2x dobíjel a to mám novou kvalitní bat. A jetě se zeptám,je přípustné a běné nějaká malá netěsnost pístic. Levá přední mi lehce rosí pod manetou, ádný úkap jen je to tam vdy mastné.Děkuji vem za jakoukoli odpověď.
|
|
28.05.2019 18:34 -
Re: Klesání podvozku po vypnutí klíčku / C5 III
|
3223900
|
|
Mihy 77
|
Město: tramberk, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Děkuji za tvou odpověď.Tyto nové typy písnic se u asi nedají repasovat,jako jsem to kdysi dělával na Xantii ? Kde se dá taková pístnice dobře koupit,cena nebude zrovna nejmení.
Děkuji za tvou odpověď.Tyto nové typy písnic se u asi nedají repasovat,jako jsem to kdysi dělával na Xantii ? Kde se dá taková pístnice dobře koupit,cena nebude zrovna nejmení.
|
|
28.05.2019 20:16 -
|
3223943
|
|
VMachy
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) | Počet příspěvků: 8 |
|
|
Ahoj..Mě to taky klesne A nedávno jsem dával zadní pravou pístnici..v Citroenu jsem za ní dával 4200kc Přední je prej o něco málo draí... Po repasu jsem taky koukal..ale nikde nic.
Ahoj..Mě to taky klesne;) A nedávno jsem dával zadní pravou pístnici..v Citroenu jsem za ní dával 4200kc Přední je prej o něco málo draí... Po repasu jsem taky koukal..ale nikde nic.
|
|
28.05.2019 22:05 -
|
3223982
|
|
jumep
|
|
|
klesnutie predku po vypnuti kluca je vlastnost (pre ulahcenie vystupovania)
klesnutie predku po stati a zdvihnutie po odomknuti je dane teplotnym rozdielom v guliach
pripustne to orosenie nie je, ale sleduj to a ak sa to nebude extra zhorsovat tak to neries
klesnutie predku po vypnuti kluca je vlastnost (pre ulahcenie vystupovania)
klesnutie predku po stati a zdvihnutie po odomknuti je dane teplotnym rozdielom v guliach
pripustne to orosenie nie je, ale sleduj to a ak sa to nebude extra zhorsovat tak to neries
|
|
28.05.2019 22:34 -
|
3223983
|
|
jruze
|
|
|
není to kvůli vystupování = ty dva cm by bylo asi kničemu na to aby toto řeili , ale odlehčí to tlak v systému.
není to kvůli vystupování = ty dva cm by bylo asi kničemu na to aby toto řeili , ale odlehčí to tlak v systému.;-)
|
|
29.05.2019 07:16 -
|
3224022
|
|
Carlík
|
Město: Prostějov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 256 |
|
|
Pokud je tomu tak, jak pise jruze, tak je asi lepsi nenechavat auto tyden v garazi odemcene, kdyz s nim nejezdim, aby se ulevilo hydre.
Pokud je tomu tak, jak pise jruze, tak je asi lepsi nenechavat auto tyden v garazi odemcene, kdyz s nim nejezdim, aby se ulevilo hydre.
|
|
29.05.2019 10:20 -
|
3224039
|
|
eisy811
|
Město: , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 809 |
|
|
Ono si to zije dakym svojim zivotom a asi iba v Rennes vedia co, kedy a ako to beha hore-dole. Aj ked dlhsie stojim na semafore, tak auto (asi iba predok) klesne, po odomknuti a otvoreni dveri, ci kufra, tiez upravuje vysku (pocut cerpadlo),po zastaveni mi niekedy ostane zadok mierne vyssie atd.
Ono si to zije dakym svojim zivotom a asi iba v Rennes vedia co, kedy a ako to beha hore-dole. Aj ked dlhsie stojim na semafore, tak auto (asi iba predok) klesne, po odomknuti a otvoreni dveri, ci kufra, tiez upravuje vysku (pocut cerpadlo),po zastaveni mi niekedy ostane zadok mierne vyssie atd.
|
|
29.05.2019 17:43 -
|
3224070
|
|
luboal
|
Město: Innsbruck, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 51 |
|
|
Carlík napsal(a): Pokud je tomu tak, jak pise jruze, tak je asi lepsi nenechavat auto tyden v garazi odemcene, kdyz s nim nejezdim, aby se ulevilo hydre.
Po zaparkovani a vypnuti motoru mi predek mirne klesne.Pri odemceni auta se nic nedeje.Zvedne se az pri zapnuti zapalovani,bez startovani.
Pry to tak ma byt.
Po zaparkovani a vypnuti motoru mi predek mirne klesne.Pri odemceni auta se nic nedeje.Zvedne se az pri zapnuti zapalovani,bez startovani.
Pry to tak ma byt.
|
|
29.05.2019 20:25 -
|
3224101
|
|
jumep
|
|
|
to poklesnutie na krizovatke je normalne relativne, je to vyhodnotene ze predtym si isiel na horsom povrchu a teda bol o kusok vyssie (staci prejst vacsi retarder narp.) a po chvili statia na krizovatke to vyhodnoti ako ukoncenie zhorsenej cesty a klesne
luboal: ano tak to ma byt
to poklesnutie na krizovatke je normalne relativne, je to vyhodnotene ze predtym si isiel na horsom povrchu a teda bol o kusok vyssie (staci prejst vacsi retarder narp.) a po chvili statia na krizovatke to vyhodnoti ako ukoncenie zhorsenej cesty a klesne
luboal: ano tak to ma byt
|
|
30.05.2019 21:26 -
|
3224215
|
|
jumep
|
|
|
nie provozni, ale ten spodnej a provozni da az po zapnuti zapalovania
ked sa vypne kluc, zasa klesne
dorovnanie po zobudeni systemu je jedna vec, ale to nemeni "parkovaciu"vysku
nie provozni, ale ten spodnej a provozni da az po zapnuti zapalovania
|
|
30.05.2019 21:42 -
|
3224221
|
|
jruze
|
|
|
jumep napsal(a): nie provozni, ale ten spodnej a provozni da az po zapnuti zapalovania
Mám tu čtyři x7 - vechny po vypnutí klíčku a uzamčení klesnou a po odemčení se zvednou (pokud si do auta nesednu tak zapnutí zapalování nic neudělá - pokud si sednu a zapnu zapalování logicky dotlakuje to o co se ,,zátěí" sníilo.Podvoek se odlehčí +- o dva cm a o to se po odemčení zase přizvedne.
To znamená e podle vás by auto se start-stop bude na kadé křiovatce,semaforu dělat ,,kliky"?
Mám tu čtyři x7 - vechny po vypnutí klíčku a uzamčení klesnou a po odemčení se zvednou (pokud si do auta nesednu tak zapnutí zapalování nic neudělá - pokud si sednu a zapnu zapalování logicky dotlakuje to o co se ,,zátěí" sníilo.Podvoek se odlehčí +- o dva cm a o to se po odemčení zase přizvedne.
To znamená e podle vás by auto se start-stop bude na kadé křiovatce,semaforu dělat ,,kliky"?
|
|
30.05.2019 22:19 -
|
3224225
|
|
jumep
|
|
|
start stop je predsa zapnute zapalovanie
ja nehovorim nic o beziacom motore
start stop je predsa zapnute zapalovanie
|
|
31.05.2019 07:29 -
|
3224244
|
|
luboal
|
Město: Innsbruck, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 51 |
|
|
jumep napsal(a): start stop je predsa zapnute zapalovanie
Tak,tak,to bys musel zapalovani vypnout a zas zapnout.Pak by to asi "kliky" delalo.
Tak,tak,to bys musel zapalovani vypnout a zas zapnout.Pak by to asi "kliky" delalo.
|
|
| |
|
|