| | |
27.03.2016 23:19 -
Re: Dalkové otvírání oken otvírá jen 3
|
2933557
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
No pane Jruze a nebylo by přínosněji napsat:
II. To má jinak ne I. Asi by to lo, ale bylo by s tím sraní a rozhodně by to nebylo za par korun. Take jestli to opravdu nutně potřebuje, napi a já to zadám kolegovi a ten si to nechá dobře zaplatit...
No pane Jruze a nebylo by přínosněji napsat:
II. To má jinak ne I. Asi by to lo, ale bylo by s tím sraní a rozhodně by to nebylo za par korun. Take jestli to opravdu nutně potřebuje, napi a já to zadám kolegovi a ten si to nechá dobře zaplatit...:nevim
|
|
27.03.2016 23:49 -
|
2933584
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Je to marný, je to marný, je to marný
Jde o to, (alespoň já to tak chapu) e mě by se také libilo kdyby to lo. Ale nestojí mi to za to abych do toho investoval víc jak 500.- Nemám nic proti tomu e kdy někdo něco vymyslí, e si to nechá zaplatit.To je naprosto v pořádku. Ale co ten člověk, který nic neví si má myslet?
Napíe jsem přesvědčen e to jde,řekne A ale neřekne k tomu B. A tak je to teď stále, umíme, známe, jsme nejlepí
Ale to u jsou dvě vlákna na jedno téma...
A nevim kdo mi to teď smázne kdy jsi Najka znechutil
Je to marný, je to marný, je to marný :-))
Jde o to, (alespoň já to tak chapu) e mě by se také libilo kdyby to lo. Ale nestojí mi to za to abych do toho investoval víc jak 500.- Nemám nic proti tomu e kdy někdo něco vymyslí, e si to nechá zaplatit.To je naprosto v pořádku. Ale co ten člověk, který nic neví si má myslet?
Napíe jsem přesvědčen e to jde,řekne A ale neřekne k tomu B. A tak je to teď stále, umíme, známe, jsme nejlepí :-((((
Ale to u jsou dvě vlákna na jedno téma...
A nevim kdo mi to teď smázne kdy jsi Najka znechutil ;-)
|
|
28.03.2016 00:03 -
|
2933588
|
|
jruze
|
Příspěvek byl vymazán. Vymazal(a) alx, 28.03.16 20:55 Důvod: To uz asi nemuzes myslet vazne psat sem otazky tykajici se boileru ?!?!? | | |
|
28.03.2016 21:01 -
Re: Dálkový ovladač a stahování oken
|
2933994
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
jruze napsal(a): No II. to má opravdu jinak a takto odpovědět nemůu - napřed musím vědět a potom ano - kdy ho o to poádám věnuje tomu čas xx a cena ?? pro něj je to výzva ale ten čas ? - zadej to do vývoje oni udělají (v případě výroby několika set-tisíce vozů) upgrade softu a nacpou to do tisíců vozů - bude to stát třeba 500,-(zajisti tisíc vozů a bude to stát 100,-
Jardo, priste radsi nepis nic, dokud se nedozvis to "B" od sveho kolegy. Pak sem muzes nasat neco, co bude konstruktivni a ne podobny vykrik do tmy. Usetrilo by se par bajtu, ktere v databazi zabira techto par zbytecnych prispevku...
---
Timto bych rad toto off-topic placani v technickem vlakne "Dálkový ovladač a stahování oken" ukoncil. Dalsi off-topic a vymeny nazoru prosim do SZ, nebo jinych komunikacnich medii.
Diskuze presunuta do stavajici starsi diskuze na stejne tema.
Jardo, priste radsi nepis nic, dokud se nedozvis to "B" od sveho kolegy. Pak sem muzes nasat neco, co bude konstruktivni a ne podobny vykrik do tmy. Usetrilo by se par bajtu, ktere v databazi zabira techto par zbytecnych prispevku...
---
Timto bych rad toto off-topic placani v technickem vlakne "Dálkový ovladač a stahování oken" ukoncil. Dalsi off-topic a vymeny nazoru prosim do SZ, nebo jinych komunikacnich medii.
Diskuze presunuta do stavajici starsi diskuze na stejne tema.
|
|
29.05.2016 12:14 -
|
2956598
|
|
| bobe, , Auto: None |
Zdravím lidi.
Mám mení problem s DO u C5 I. DO přestal odemykat i zamykat i ovládat okna.
Baterie je nová, diag ukazuje e přijímá signál ale nic dalího se neděje.
Nevíte na co se mám zaměřit.
Díky za odpovědi.
Zdravím lidi.
Mám mení problem s DO u C5 I. DO přestal odemykat i zamykat i ovládat okna.
Baterie je nová, diag ukazuje e přijímá signál ale nic dalího se neděje.
Nevíte na co se mám zaměřit.
Díky za odpovědi.
|
|
29.05.2016 18:13 -
|
2956640
|
|
ivanivan
|
|
|
Někde je tu návod na párování. Tuím dret tlačítko, otočit na kontrolky a dret 10 vteřin.
Někde je tu návod na párování. Tuím dret tlačítko, otočit na kontrolky a dret 10 vteřin.
|
|
29.05.2016 19:08 -
|
2956642
|
|
bobe
|
Město: Praha - Zásmuky, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 161 |
|
|
Samozrejme jsem vsechny dostupne metody vyzkousel ale s nulovym vysledkem.
Dnes jsem si s tim zase chvilku hral a hned jak jsem zmenil pritomnost DO pres diagnostiku na ne,
mi to zacalo fungovat. Pak jsem to zase nastavil na ano a funguje to dal.
Mam rad auta co si ziji vlastnim zivotem. Clovek se nikdy nenudi
Samozrejme jsem vsechny dostupne metody vyzkousel ale s nulovym vysledkem.
Dnes jsem si s tim zase chvilku hral a hned jak jsem zmenil pritomnost DO pres diagnostiku na ne,
mi to zacalo fungovat. Pak jsem to zase nastavil na ano a funguje to dal.
Mam rad auta co si ziji vlastnim zivotem. Clovek se nikdy nenudi :-)
|
|
05.05.2019 22:53 -
|
3220916
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
Prohledával sem to tu a nic aktuálního nenael. U se podařilo naučit u c5 II otvírat okna dálkáčem ?
Prohledával sem to tu a nic aktuálního nenael. U se podařilo naučit u c5 II otvírat okna dálkáčem ? ;-)
|
|
05.05.2019 23:35 -
|
3220920
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
Já to tu pročetl a toto si tu psal ... tak co teda ?
jruze napsal(a): Jsem přesvědčený e se to dá.
jruze napsal(a): Myslím e to II neumí (zato umí rozsvítit světla )
jruze napsal(a): Zkusím přeonačit dálku na okna místo světel - mám před dveřmi světlo na senzor a přinejhorím ty tři kroky udělám i potmě
Já to tu pročetl a toto si tu psal ... tak co teda ?
|
|
06.05.2019 06:34 -
|
3220923
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
ano ja vam neporadim
jedine co jsem zkousel a jde misto svetel kufr u breaku
ano ja vam neporadim
|
|
06.05.2019 21:41 -
|
3221066
|
|
Kingluky
|
Město: Zdice, Auto: Citroën C5 II 3.0i 24v Exclusive Break | Počet příspěvků: 26 |
|
|
autodiag napsal(a): ano ja vam neporadim
A prozradí jak na to? Celkem by se mi to líbilo. Mám 3.0i V6 včetně alarmu.
A prozradí jak na to? Celkem by se mi to líbilo. Mám 3.0i V6 včetně alarmu.
|
|
| |
|
|