| |  |
07.12.2017 15:19 -
Re: Prázdná nádržka posilovače řízení / C5 III 1.6HDi
|
3115875
|
|
hery
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 33 |
|

|
Přesně tak, očistil jsem jen kde jsem se dostal, určo je to lepší.
Velké díky Vám kamarádí, co nezištně pomáhají, ještě že jste..
Přesně tak, očistil jsem jen kde jsem se dostal, určo je to lepší.
Velké díky Vám kamarádí, co nezištně pomáhají, ještě že jste..:palec
|
|
02.05.2019 18:40 -
|
3220570
|
|
j.cermi
|
Město: Jirkov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Ahoj, všem. Prosím o radu. Nedávno jsem si nechal vyměnit prosakující hřebenové řízení na své c5 III 2.0hdi (bez koulí ) a dal jsem tam repasované řízení z shopu ecars24. Po výměně řízení a výměně LDS mi však jde řízení podstatně víc ztuha až tak, že se volant za jízdy v menším rejdu nemá ani snahu vracet. Je to celkem nepříjemné. Myslíte, že je to zavzdušněné nebo špatné řízení? Prosím o jakoukoli radu. Děkuji.
Ahoj, všem. Prosím o radu. Nedávno jsem si nechal vyměnit prosakující hřebenové řízení na své c5 III 2.0hdi (bez koulí ) a dal jsem tam repasované řízení z shopu ecars24. Po výměně řízení a výměně LDS mi však jde řízení podstatně víc ztuha až tak, že se volant za jízdy v menším rejdu nemá ani snahu vracet. Je to celkem nepříjemné. Myslíte, že je to zavzdušněné nebo špatné řízení? Prosím o jakoukoli radu. Děkuji.
|
|
03.05.2019 11:15 -
|
3220619
|
|
tomasg
|
Město: Podvysoka, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) | Počet příspěvků: 77 |
|
|
Cawko po repase ani mne nemalo snahu sa vracat volantt ale tuho mi neslo, priam naopak mam riadenie mejke a citlive, postiupom casu uz sa kusok po kusku vraca
j.cermi napsal(a): Ahoj, všem. Prosím o radu. Nedávno jsem si nechal vyměnit prosakující hřebenové řízení na své c5 III 2.0hdi (bez koulí ) a dal jsem tam repasované řízení z shopu ecars24. Po výměně řízení a výměně LDS mi však jde řízení podstatně víc ztuha až tak, že se volant za jízdy v menším rejdu nemá ani snahu vracet. Je to celkem nepříjemné. Myslíte, že je to zavzdušněné nebo špatné řízení? Prosím o jakoukoli radu. Děkuji.
Cawko po repase ani mne nemalo snahu sa vracat volantt ale tuho mi neslo, priam naopak mam riadenie mejke a citlive, postiupom casu uz sa kusok po kusku vraca
|
|
| |
|
|