07.12.2017 15:19 -
Re: Prázdná nádrka posilovače řízení / C5 III 1.6HDi
|
3115875
|
|
hery
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 33 |
|
|
Přesně tak, očistil jsem jen kde jsem se dostal, určo je to lepí.
Velké díky Vám kamarádí, co nezitně pomáhají, jetě e jste..
Přesně tak, očistil jsem jen kde jsem se dostal, určo je to lepí.
Velké díky Vám kamarádí, co nezitně pomáhají, jetě e jste..:palec
|
|
02.05.2019 18:40 -
|
3220570
|
|
j.cermi
|
Město: Jirkov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Ahoj, vem. Prosím o radu. Nedávno jsem si nechal vyměnit prosakující hřebenové řízení na své c5 III 2.0hdi (bez koulí ) a dal jsem tam repasované řízení z shopu ecars24. Po výměně řízení a výměně LDS mi vak jde řízení podstatně víc ztuha a tak, e se volant za jízdy v mením rejdu nemá ani snahu vracet. Je to celkem nepříjemné. Myslíte, e je to zavzduněné nebo patné řízení? Prosím o jakoukoli radu. Děkuji.
Ahoj, vem. Prosím o radu. Nedávno jsem si nechal vyměnit prosakující hřebenové řízení na své c5 III 2.0hdi (bez koulí ) a dal jsem tam repasované řízení z shopu ecars24. Po výměně řízení a výměně LDS mi vak jde řízení podstatně víc ztuha a tak, e se volant za jízdy v mením rejdu nemá ani snahu vracet. Je to celkem nepříjemné. Myslíte, e je to zavzduněné nebo patné řízení? Prosím o jakoukoli radu. Děkuji.
|
|
03.05.2019 11:15 -
|
3220619
|
|
tomasg
|
Město: Podvysoka, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) | Počet příspěvků: 77 |
|
|
Cawko po repase ani mne nemalo snahu sa vracat volantt ale tuho mi neslo, priam naopak mam riadenie mejke a citlive, postiupom casu uz sa kusok po kusku vraca
j.cermi napsal(a): Ahoj, vem. Prosím o radu. Nedávno jsem si nechal vyměnit prosakující hřebenové řízení na své c5 III 2.0hdi (bez koulí ) a dal jsem tam repasované řízení z shopu ecars24. Po výměně řízení a výměně LDS mi vak jde řízení podstatně víc ztuha a tak, e se volant za jízdy v mením rejdu nemá ani snahu vracet. Je to celkem nepříjemné. Myslíte, e je to zavzduněné nebo patné řízení? Prosím o jakoukoli radu. Děkuji.
Cawko po repase ani mne nemalo snahu sa vracat volantt ale tuho mi neslo, priam naopak mam riadenie mejke a citlive, postiupom casu uz sa kusok po kusku vraca
|
|
| |