26.04.2019 23:31 -
Re: Zavení motoru/uloení př. nápravy - klepání
|
3218644
|
|
Stanjard
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) | Počet příspěvků: 87 |
|
|
jruze napsal(a): nepouívám tuto značku = pouze vyobrazení - bývá dobré (a ani do auta na prodej) = já si za svou prací a pověstí stojim.
Jestli to auto o které se jedná koupil tak by mne zajímalo za kolik ? = to je od A a do Z totální rot (jájsem se zastavil na nějakých 60000,- v rozpočtu ceny na opravu)
Ví jméno bývalého majitele, abychom si to případně potvrdili? Případně mi to napi do zprávy.
Ví jméno bývalého majitele, abychom si to případně potvrdili? Případně mi to napi do zprávy.
|
|
26.04.2019 23:55 -
|
3218660
|
|
jruze
|
|
|
Stanjard napsal(a): Ví jméno bývalého majitele, abychom si to případně potvrdili? Případně mi to napi do zprávy.
Ne (neposlal mi objednávku SMS) tak mám uloeno jen tel. = 775602321 (jen jsem to proel,udělal rozpočet a nic nedělal) - to auto jen docela hezky vypadá ale je krom motoru a AP ( asi ?) komplet KO - pření- zadní náprava určitě,ručka,panel klimy,ručka- chybý(konektor zoxidovanej), aku KO nebo to ralo proud atd... ( a to to měl údajně od nova 1. majitel)
Poradil jsem mu a to dá do AAA pokud do toho nechce toto investovat a dohadovat se o skrytých vadách.
Ne (neposlal mi objednávku SMS) tak mám uloeno jen tel. = 775602321 (jen jsem to proel,udělal rozpočet a nic nedělal) - to auto jen docela hezky vypadá ale je krom motoru a AP ( asi ?) komplet KO - pření- zadní náprava určitě,ručka,panel klimy,ručka- chybý(konektor zoxidovanej), aku KO nebo to ralo proud atd... ( a to to měl údajně od nova 1. majitel)
Poradil jsem mu a to dá do AAA pokud do toho nechce toto investovat a dohadovat se o skrytých vadách.
|
|
27.04.2019 00:16 -
|
3218661
|
|
Stanjard
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) | Počet příspěvků: 87 |
|
|
jruze napsal(a): Ne (neposlal mi objednávku SMS) tak mám uloeno jen tel. = 775602321 (jen jsem to proel,udělal rozpočet a nic nedělal) - to auto jen docela hezky vypadá ale je krom motoru a AP ( asi ?) komplet KO - pření- zadní náprava určitě,ručka,panel klimy,ručka- chybý(konektor zoxidovanej), aku KO nebo to ralo proud atd... ( a to to měl údajně od nova 1. majitel)
A pole mi ten rozpočet? Z kterého roku ten rozpočet je?
A pole mi ten rozpočet? Z kterého roku ten rozpočet je?
|
|
27.04.2019 09:19 -
|
3218803
|
|
Stanjard
|
|
|
jruze napsal(a): Byl to jen odhad a dva měsíce zpět.
A má na to nějakou oficiální nabídku či sepsání na papír?
A má na to nějakou oficiální nabídku či sepsání na papír?
|
|
27.04.2019 09:40 -
|
3218838
|
|
Rio11
|
Město: Domalice, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 578 |
|
|
Ahoj byla tu řeč o této stránce .link. Také bych se tam rád dostal, ale píe mi to e ji to nenalo, mám tam někde chybu? Vem dík.
Ahoj byla tu řeč o této stránce http://servis.citroen.com. Také bych se tam rád dostal, ale píe mi to e ji to nenalo, mám tam někde chybu? Vem dík.
|
|
27.04.2019 09:51 -
|
3218855
|
|
Stanjard
|
|
|
Rio11 napsal(a): Ahoj byla tu řeč o této stránce .link. Také bych se tam rád dostal, ale píe mi to e ji to nenalo, mám tam někde chybu? Vem dík.
Ty tam má chybu. Je to stránka service.citroen.com
A je potřeba se zaregistrovat - a vpravo dole si nastav četinu.
Ty tam má chybu. Je to stránka service.citroen.com
A je potřeba se zaregistrovat - a vpravo dole si nastav četinu.
|
|
27.04.2019 11:09 -
|
3218899
|
|
Rio11
|
Město: Domalice, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 578 |
|