06.04.2019 10:39 -
Re: víčko od nádre - kde sehnat?
|
3214954
|
|
matrix
|
|
|
Zdravím,mám takový mení obtí z krytkou nádre. Mám C5 II 3l BA,LPG s plvěním pod krytkou nádre a při posledním tankování se mi celá ta krytka propadla do kastle a nejde mi otevřít. Nevím jesli se zasekl zámek krytky nebo je to jen nějak zkříené. Dá se tam nějak jinak dostat aby se to dalo vytlačit ven? Auto mám od včerejka a nechci s takovou drobností hned do servisu. Dík Matrix.
Zdravím,mám takový mení obtí z krytkou nádre. Mám C5 II 3l BA,LPG s plvěním pod krytkou nádre a při posledním tankování se mi celá ta krytka propadla do kastle a nejde mi otevřít.:-o Nevím jesli se zasekl zámek krytky nebo je to jen nějak zkříené. :nevimDá se tam nějak jinak dostat aby se to dalo vytlačit ven? Auto mám od včerejka a nechci s takovou drobností hned do servisu.:-( Dík Matrix.
|
|
07.04.2019 18:09 -
|
3215359
|
|
LukoLVG
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 227 |
|
|
tusim ze sa to da vpohode zvnutra-zospodu. Daj dole koleso, nasledne plastovy podbeh a mal by si vsetko vidiet a mat pristupne zo spodu
tusim ze sa to da vpohode zvnutra-zospodu. Daj dole koleso, nasledne plastovy podbeh a mal by si vsetko vidiet a mat pristupne zo spodu ;-)
|
|
07.04.2019 18:16 -
|
3215362
|
|
matrix
|
|
|
Dík za info. A věděl bis jestli mají V6 elektrické zajitění krytky nádre nebo nemají? Abych zbytečně neskouel páčit krytku kdy je to celé natlačené dovnitř. Dík.
Dík za info. A věděl bis jestli mají V6 elektrické zajitění krytky nádre nebo nemají? Abych zbytečně neskouel páčit krytku kdy je to celé natlačené dovnitř. Dík.
|
|
| |