| | |
20.08.2017 19:52 -
Re: Hydraulické čerpadlo řízení
|
3090168
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
kdyz jsem psal rizeni nemyslel jsem cerpadlo ale hreben a ten sundanim remenu nezjistis...
beru Z5 s tou vuli.blbe jsem to precetl..
kdyz jsem psal rizeni nemyslel jsem cerpadlo ale hreben a ten sundanim remenu nezjistis...
beru Z5 s tou vuli.blbe jsem to precetl..
|
|
20.08.2017 20:14 -
Re: Posilovac rizeni - obcas nefunguje
|
3090181
|
|
Kolouek
|
Město: Slaný, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 6 |
|
|
na řízení do poslední chvíle se ádné vůle neprojevovaly, a hřeje se to i kdy to stojí na místě (bez jízdy)
na řízení do poslední chvíle se ádné vůle neprojevovaly, a hřeje se to i kdy to stojí na místě (bez jízdy)
|
|
20.08.2017 20:18 -
|
3090182
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
tak jinak...cerpadlo se vetsinou hreje kdyz se pridira nebo kdyz se v nem akumuluje tlak....
tak jinak...cerpadlo se vetsinou hreje kdyz se pridira nebo kdyz se v nem akumuluje tlak....
|
|
20.08.2017 20:26 -
|
3090191
|
|
Kolouek
|
Město: Slaný, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 6 |
|
|
jasně to mi taky napadlo, ale mám anci to zjistit a případně vyřeit - nebo servis.
jasně to mi taky napadlo, ale mám anci to zjistit a případně vyřeit - nebo servis.
|
|
20.08.2017 20:34 -
|
3090193
|
|
autodiag
|
|
|
okruh cepadla jde z nej do rozvodky kde kdy neni potreba proteka tlak zase z5 do nadoby
pokud otocis volamtem na jednu ci druhou stranu pist v hrebenu se diky rozvodu tlaku presune na jednu ci druhou stranu
pokud je rozvodka j nejakedo duvodu ucpana nebo jinak poskozena nema tlak vyrobeny cerpadlem kam jit ,cerpadlo prokluzuje a silne se ohriva
da se zmerit tlak na vystupu cerpadla nebo propojit privod rozvodky s odtokem,kapalina pujde jen dokola a nebude tlakovat
samozdrejme muze byt i vadne cerpadlo protoze od klavesnice se to zjistit neda,ale bez to jako navod na otestovani nez neco bezhlave na neci radu neco vymenis a bude to stale stejne
okruh cepadla jde z nej do rozvodky kde kdy neni potreba proteka tlak zase z5 do nadoby
pokud otocis volamtem na jednu ci druhou stranu pist v hrebenu se diky rozvodu tlaku presune na jednu ci druhou stranu
pokud je rozvodka j nejakedo duvodu ucpana nebo jinak poskozena nema tlak vyrobeny cerpadlem kam jit ,cerpadlo prokluzuje a silne se ohriva
da se zmerit tlak na vystupu cerpadla nebo propojit privod rozvodky s odtokem,kapalina pujde jen dokola a nebude tlakovat
samozdrejme muze byt i vadne cerpadlo protoze od klavesnice se to zjistit neda,ale bez to jako navod na otestovani nez neco bezhlave na neci radu neco vymenis a bude to stale stejne
|
|
01.09.2017 18:38 -
|
3092682
|
|
andrejcikv
|
|
|
Ahojte. Potreboval by som poradi. Po výmene spodného ramena mi ide volant ako. LDS je dostatok a po dvihnuti predku sa kolesa dajú vožne natáča rukou. Nevie niekto čím by to mohlo byt? Dnes robená geometria je to o trochu lepie ale ďaleko od toho ako to bolo predtým. Ďakujem.
Ahojte. Potreboval by som poradi. Po výmene spodného ramena mi ide volant ako. LDS je dostatok a po dvihnuti predku sa kolesa dajú vožne natáča rukou. Nevie niekto čím by to mohlo byt? Dnes robená geometria je to o trochu lepie ale ďaleko od toho ako to bolo predtým. Ďakujem.
|
|
03.09.2017 11:47 -
|
3092943
|
|
andrejcikv
|
|
|
U je tam len oni nevedia co s tým. Moze to byt tým ramenom ze je napríklad kratie alebo niečo take. Podža faktúry a čísla dielu je tam starline co asi nebude nič moc.
U je tam len oni nevedia co s tým. Moze to byt tým ramenom ze je napríklad kratie alebo niečo take. Podža faktúry a čísla dielu je tam starline co asi nebude nič moc.
|
|
22.03.2019 20:47 -
Brzdový posilovač
|
3212744
|
|
Tommyk
|
|
|
Zdravím autíčkáři
Prosím o návod na to, jak se demontuje brzdový posilovač na Citroen C5 I. generace 2.2 HDi (98kw, r.v. 2003)
Zdravím autíčkáři ;-)
Prosím o návod na to, jak se demontuje brzdový posilovač na Citroen C5 I. generace 2.2 HDi (98kw, r.v. 2003)
|
|
23.03.2019 08:52 -
Re: Brzdový posilovač
|
3212772
|
|
jruze
|
|
|
Tommyk napsal(a): Zdravím autíčkáři
čtyři matky od pedálů,odpojit tyčku posilovače od pedálu brzdy, odpojit a demontovat elektroniku(ve v krabici v motorovém prostoru včetně krabice) , odpojit hlavní brzdovej válec od posilovače(nebo trubky ) , podtlakové vedení od posilovače a vysunout posilovač.(snad jsem na nic nezapomněl)
čtyři matky od pedálů,odpojit tyčku posilovače od pedálu brzdy, odpojit a demontovat elektroniku(ve v krabici v motorovém prostoru včetně krabice) , odpojit hlavní brzdovej válec od posilovače(nebo trubky ) , podtlakové vedení od posilovače a vysunout posilovač.(snad jsem na nic nezapomněl);-)
Přílohy: posilovač.jpg ( 325281b ) - |
|
23.03.2019 10:19 -
|
3212783
|
|
Tommyk
|
|
|
Díky za radu jruze ve mám, ale ten posilovač brzd tam straně pevne sedí. Nejde s ním hnout tlačim jako blázen a nic..
Díky za radu jruze :) ve mám, ale ten posilovač brzd tam straně pevne sedí. Nejde s ním hnout :-( tlačim jako blázen a nic..
|
|
24.03.2019 07:41 -
|
3212930
|
|
Tommyk
|
|
|