| | |
28.12.2013 21:05 -
Re: Co to je za kabely - kde jsou kabely?
|
2651479
|
|
jumep
|
|
|
staci zapichnut a pojde
staci zapichnut a pojde
|
|
20.11.2014 12:49 -
|
2753906
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
Nenael jsem lepí vlákno a kdy u jste tu načli plus svazek od baterie, tak mám k němu dotaz. Na obrázku mám označené tři káble na plusovém kontaktu, co napájí č.3?
1- startér, alternátor
2 - pojistkovka
3 - ???, jde to do nějaké krabičky TYCO a odtud směrem ke světlům, ale dál jsem se nedostal
Ptám se proto, e je tam při vypnutém motoru odběr cca 0,3 A, který by tam asi neměl být
Nenael jsem lepí vlákno a kdy u jste tu načli plus svazek od baterie, tak mám k němu dotaz. Na obrázku mám označené tři káble na plusovém kontaktu, co napájí č.3?
1- startér, alternátor
2 - pojistkovka
3 - ???, jde to do nějaké krabičky TYCO a odtud směrem ke světlům, ale dál jsem se nedostal
Ptám se proto, e je tam při vypnutém motoru odběr cca 0,3 A, který by tam asi neměl být :nevim
Přílohy: plus kontakt.jpg ( 87079b ) - |
|
20.11.2014 12:52 -
|
2753912
|
|
jumep
|
|
|
to je napajanie jednej zo sahar
jo a ako si to meral a kedy?
meraj to az po tom co sa auto celkovo uspi
to je napajanie jednej zo sahar
|
|
20.11.2014 14:12 -
|
2753927
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
jumep napsal(a): to je napajanie jednej zo sahar
No kámo má takové ty hobby kletě. Ale nejsem si jistý jestli u auto spalo, a u něj budu znovu, tak to zkusíme a se uspí a nebo jestli mi půjčí kletě, tak to nechám přes noc.
Pokud by ale spalo, je vůbec moné aby ta sahara něco brala? A občas se stane, e kdy přijdu ráno k autu a otevřu dveře (přes noc nezamykám), tak se sahara spustí, je to normální a mohlo by to s tím odběrem souviset?
No kámo má takové ty hobby kletě. Ale nejsem si jistý jestli u auto spalo, a u něj budu znovu, tak to zkusíme a se uspí a nebo jestli mi půjčí kletě, tak to nechám přes noc.
Pokud by ale spalo, je vůbec moné aby ta sahara něco brala? A občas se stane, e kdy přijdu ráno k autu a otevřu dveře (přes noc nezamykám), tak se sahara spustí, je to normální a mohlo by to s tím odběrem souviset?
|
|
20.11.2014 14:48 -
|
2753946
|
|
jumep
|
|
|
nie
ten kabel tam ide na poistku a z poistky na relatko a z relatka priamo na motor
ak by relatko zostavalo zopnute a motor sa uspal, sahara sa roztoci naplno
ak by sa to neuspalo, rano nenastartujes, co vlastne riesis?
nie
|
|
20.11.2014 22:13 -
|
2754790
|
|
BlueSeven
|
|
|
jumep napsal(a): nie
Ale hledám, kde by se mohla vybíjet baterie. Je tam nová, přijedu domu, auto 2 dni stojí a je tam 12,3 voltu. Moná to řeím zbytečně, protoe jsou venku 4°C a moná to tak má být
Ale hledám, kde by se mohla vybíjet baterie. Je tam nová, přijedu domu, auto 2 dni stojí a je tam 12,3 voltu. Moná to řeím zbytečně, protoe jsou venku 4°C a moná to tak má být :nevim
|
|
20.11.2014 23:26 -
|
2754884
|
|
jumep
|
|
|
baterka nebude mat nikdy viac ako 12V uz len z principu, takze neviem co riesis
baterka nebude mat nikdy viac ako 12V uz len z principu, takze neviem co riesis :)
|
|
07.02.2019 17:22 -
|
3206520
|
|
stevosk
|
Město: Bôrka, Auto: | Počet příspěvků: 6 |
|
|
nahodou som si vsimol odtrhnuty drotik pri prednom kolese, vie niekto ktory to bude naco sluzi vid. foto, dakujem
nahodou som si vsimol odtrhnuty drotik pri prednom kolese, vie niekto ktory to bude naco sluzi vid. foto, dakujem
Přílohy: IMG_20190202_100712.jpg ( 1999922b ) - |
|
07.02.2019 20:44 -
|
3206540
|
|
stevosk
|
Město: Bôrka, Auto: | Počet příspěvků: 6 |
|
|
aj som to na to tipoval, dakujem za rychlu odpoved!
aj som to na to tipoval, dakujem za rychlu odpoved!
|
|
| |
|
|