| | |
31.10.2012 20:00 -
Re: Huceni z motoru
|
2516761
|
|
jumep
|
|
|
rozpoj ho a pozri don pre istotu
rozpoj ho a pozri don pre istotu
|
|
31.10.2012 21:09 -
|
2516772
|
|
jumep
|
|
|
podla jeho popisu si myslim ze mu drnci auto a z toho to akoze huci ....
a to drncanie prisudzujem strikom ... (pripadne hydromenicu alebo unasacu - nevyvazenost)
ale to sa neda bez videnia nijako riesit
ps. na ten strik diagnostika nepovie uplne nic, jedine vymontovat a zaniest na test
podla jeho popisu si myslim ze mu drnci auto a z toho to akoze huci ....
a to drncanie prisudzujem strikom ... (pripadne hydromenicu alebo unasacu - nevyvazenost)
ale to sa neda bez videnia nijako riesit
ps. na ten strik diagnostika nepovie uplne nic, jedine vymontovat a zaniest na test
|
|
31.10.2012 21:18 -
|
2516775
|
|
Hanz 397
|
|
|
Zkusil bych jen tak povolit měnič(jen povolit,ne vyndavat rouby)protočit GOLOU motorem a pak je zas do kříe utáhnout. Občas,kdy třeba někdo vyndavá převodovku,tak to utáhne s nějakým předpětím a můe to vydávat jakoby hučení...
Zkusil bych jen tak povolit měnič(jen povolit,ne vyndavat rouby)protočit GOLOU motorem a pak je zas do kříe utáhnout. Občas,kdy třeba někdo vyndavá převodovku,tak to utáhne s nějakým předpětím a můe to vydávat jakoby hučení...
|
|
31.10.2012 22:29 -
|
2516798
|
|
Stanly
|
Město: Rudník, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) | Počet příspěvků: 94 |
|
|
Děkuji za vae příspěvky a rady. Budu mít asi co prověřovat. Protoe mne to tve. Nakonec to bude nějaká hovadina. Mimochodem, jak je náročné vymontovat trysky k otestování. Jsou potřeba k opětovné montái nějaké speciální znalosti. Nikdy jsem něco podobného nedělal. Juknu jetě do vláken, jistě se toto téma někde probíralo.
Děkuji za vae příspěvky a rady. Budu mít asi co prověřovat. Protoe mne to tve. Nakonec to bude nějaká hovadina. Mimochodem, jak je náročné vymontovat trysky k otestování. Jsou potřeba k opětovné montái nějaké speciální znalosti. Nikdy jsem něco podobného nedělal. Juknu jetě do vláken, jistě se toto téma někde probíralo.
|
|
31.10.2012 22:34 -
|
2516799
|
|
jumep
|
|
|
ked budu zapecene - tak amen ....
inak odpojit kable, trubky, povolit tie stifty (imbus 7) a vytiahnut ....
ked budu zapecene - tak amen ....
inak odpojit kable, trubky, povolit tie stifty (imbus 7) a vytiahnut ....
|
|
31.10.2012 22:35 -
|
2516800
|
|
felix81
|
Město: Praha, Auto: C8 2.2 HDi 94kw | Počet příspěvků: 292 |
|
|
Stanly na 100% to bude nějaká bejkárna. Do těch trysek bych se asi moc nemontoval a radi to svěřil někomu kdo to dělá denně a ví jak na to.
Stanly na 100% to bude nějaká bejkárna. Do těch trysek bych se asi moc nemontoval a radi to svěřil někomu kdo to dělá denně a ví jak na to.;-)
|
|
31.10.2012 23:04 -
|
2516812
|
|
Stanly
|
Město: Rudník, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) | Počet příspěvků: 94 |
|
|
Okouknu a rozmyslím. Jsem sice zručný kutil, ale samozřejmě neodborný zásah by mne mohl přijít draho. Trysky zrovna nejsou levná záleitost. Kdy u jsme nakousli ty trysky, můe mít jejich případná patná funkce skutečně vliv na tak zvýenou hlučnost motoru a třeba i na spotřebu? Má někdo zkuenost.
Okouknu a rozmyslím. Jsem sice zručný kutil, ale samozřejmě neodborný zásah by mne mohl přijít draho. Trysky zrovna nejsou levná záleitost. Kdy u jsme nakousli ty trysky, můe mít jejich případná patná funkce skutečně vliv na tak zvýenou hlučnost motoru a třeba i na spotřebu? Má někdo zkuenost.
|
|
31.10.2012 23:07 -
|
2516813
|
|
jumep
|
|
|
na spotrebu kazdopadne, aj urcita hlucnost iste (zle rozprasovanie atd.)
ale ono to fakt treba aj vediet komu to dat otestovat a potom cele vycistit a namontovat s novymi podlozkami
na spotrebu kazdopadne, aj urcita hlucnost iste (zle rozprasovanie atd.)
ale ono to fakt treba aj vediet komu to dat otestovat a potom cele vycistit a namontovat s novymi podlozkami
|
|
31.10.2012 23:15 -
|
2516816
|
|
Stanly
|
|
|
Myslím si, e pár kilometrů od nás je odborník na trysky. Slyel jsem na něj chválu. Zavolám mu a uvidím. jaká s ním bude řeč. Díky moc.
Myslím si, e pár kilometrů od nás je odborník na trysky. Slyel jsem na něj chválu. Zavolám mu a uvidím. jaká s ním bude řeč. Díky moc.
|
|
31.10.2012 23:42 -
|
2516821
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
Stanly napsal(a): Super příspěvěk. No a to je alespoň podle informací, které jsem získal od pana Tobolíka-Hulín, onen akcelerační blok motoru. Příli tvrdá guma, a u stářím, nebo patná replika způsobuje dle jeho slov a zkueností a nyní i dle nových poznatků hluk v kabině. Sám jsem to jetě neřeil, musel jsem upřednostnit jiné nedostatky na své C5, ale okukoval jsem tento díl a vypadá, e je nový, ale mám právě obavu, e je tam replika, která pruností nevyhovuje. Uvidím. A vyzkouím nějakou změnu , podělím se o výsledek. já měl za to e akcelerační blok motoru je taková divná věc za airboxem(před ním???)-teda aspoň jsem si to tady někde stáhl ten obrázek ale asi mýlka vypadá to na silent blok a ted jsem ztracen jak Goro bílý pes před Tokyem...
Super příspěvěk. No a to je alespoň podle informací, které jsem získal od pana Tobolíka-Hulín, onen akcelerační blok motoru. Příli tvrdá guma, a u stářím, nebo patná replika způsobuje dle jeho slov a zkueností a nyní i dle nových poznatků hluk v kabině. Sám jsem to jetě neřeil, musel jsem upřednostnit jiné nedostatky na své C5, ale okukoval jsem tento díl a vypadá, e je nový, ale mám právě obavu, e je tam replika, která pruností nevyhovuje. Uvidím. A vyzkouím nějakou změnu , podělím se o výsledek. já měl za to e akcelerační blok motoru je taková divná věc za airboxem(před ním???)-teda aspoň jsem si to tady někde stáhl ten obrázek ale asi mýlka vypadá to na silent blok a ted jsem ztracen jak Goro bílý pes před Tokyem... :nevim
Přílohy: akcelerační blok motoru.jpg ( 62140b ) - akcelerační blok motoru...? |
|
03.02.2019 21:17 -
|
3205877
|
|
xsedmička
|
Město: Kutná Hora, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 118 |
|
|
Oivím tuto diskuzi mám taky problém jakoby dunění při akceleraci jako by byl děravý výfuk a začíná mně to trochu tvát byl jsem zvyklý na nějaký komfort ticho a teď ten divný zvuk C5 X7 2,0hdi 2009 fap vyřeilo se něco příspěvek končí otevřený bez zjitěné závady. Díky
Oivím tuto diskuzi mám taky problém jakoby dunění při akceleraci jako by byl děravý výfuk a začíná mně to trochu tvát byl jsem zvyklý na nějaký komfort ticho a teď ten divný zvuk C5 X7 2,0hdi 2009 fap vyřeilo se něco příspěvek končí otevřený bez zjitěné závady. Díky
|
|
03.02.2019 22:36 -
|
3205881
|
|
jumep
|
|
|
a to stale?
trubka nasavacia co ide do filtra je nasadena spravne?
a to stale?
trubka nasavacia co ide do filtra je nasadena spravne?
|
|
04.02.2019 09:30 -
|
3205901
|
|
xsedmička
|
Město: Kutná Hora, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 118 |
|
|
Díky odpoledne to jetě jednou prolezu ale pod auto se nedostanu-je moné e by byl u X7 děravý výfuk?
Díky odpoledne to jetě jednou prolezu ale pod auto se nedostanu-je moné e by byl u X7 děravý výfuk?
|
|
04.02.2019 10:51 -
|
3205916
|
|
jumep
|
|
|
mozne je vselico, nasavaciu trubku v airboxe vidis ked otvoris kapotu
mozne je vselico, nasavaciu trubku v airboxe vidis ked otvoris kapotu
|
|
04.02.2019 18:16 -
|
3206038
|
|
xsedmička
|
|
|
Tak jsem nic nenael jen mi chyběl jeden gumový punt v krytu motoru tak jsem tam nalíčil dvě pěnové hadice do sebe aby to aspoň trochu drelo ten kryt teda drnčel uvidím a to projedu jestli to bylo ono ale moc si od toho neslibuju.
Tak jsem nic nenael jen mi chyběl jeden gumový punt v krytu motoru tak jsem tam nalíčil dvě pěnové hadice do sebe aby to aspoň trochu drelo ten kryt teda drnčel uvidím a to projedu jestli to bylo ono ale moc si od toho neslibuju.
|
|
| |
|
|