| | |
08.12.2015 16:50 -
Re: Akustická signalizace zapnutí pásů
|
2895618
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Mikra napsal(a): No, nějak se mi zdá, e ádný problém není. Moná záleí na výbavě, nebo na modelu auta, ale mě to takhle funguje od začátku. Tzn. - kdy někdo nasedne a nepřipoutá se, tak akustický signál není, je jen oznámení na displeji, e někdo není připoutaný. Ten nápis za chvíli zmizí a můu spolujezdce vozit nepřipoutanýho celý den. Pokud se ale někdo rozepne za jízdy, tak to u začne hlásit i zvukově a pořád se to zesiluje, a je to nesnesitelný a donutí mě to zastavit a otevřít dveře, nebo se spolujezdec musí znova připoutat. A stejný je to i se zadníma sedačkama. Prostě akustika je jen při odpoutání za jízdy. Spolujezdcova sedačka má na víc zátěový spínač v sedáku, take kdy si nikdo nenastoupí, tak mi spolujezdce nehlásí jako nepřipoutanýho, ale hlásí jen nezapnutý pásy zadních sedadel.
Toto je nastavenim v diag. Za normalnich okolnosti je vizualni i akusticky hned jak se rozjedes a vahovy cidlo pozna ze tam nekdo sedi.
Asi to mas vyple a nebo nastavene jen na vizual.
Toto je nastavenim v diag. Za normalnich okolnosti je vizualni i akusticky hned jak se rozjedes a vahovy cidlo pozna ze tam nekdo sedi.
Asi to mas vyple a nebo nastavene jen na vizual.
|
|
08.12.2015 17:16 -
|
2895621
|
|
jruze
|
|
|
Je to věc nastavení !!!
Je to věc nastavení !!! ;-)
|
|
08.12.2015 17:28 -
|
2895627
|
|
vendac
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 143 |
|
|
jruze: Jardo tam ,ale nejde nastavit kadé sedadlo zvlá? Nebo jo Já s tím nic nedělal,a u řidiče mi to funguje.
jruze: Jardo tam ,ale nejde nastavit kadé sedadlo zvlá? Nebo jo :-o Já s tím nic nedělal,a u řidiče mi to funguje. :nevim
|
|
08.12.2015 17:29 -
|
2895629
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
ty to budes mit asi poskozene vedeni. Jarda asi myslel Mikru
ty to budes mit asi poskozene vedeni. Jarda asi myslel Mikru
|
|
08.12.2015 17:51 -
|
2895633
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Moný je vechno. Já si nepamatuju, e bych někdy nechával něco z toho vypnout, ale mohl to být předchozí majitel. Nebo jsem to nechal vypnout tak dávno, e to u ani není pravda. Jinak bych si to přece pamatoval.
Moný je vechno. Já si nepamatuju, e bych někdy nechával něco z toho vypnout, ale mohl to být předchozí majitel. Nebo jsem to nechal vypnout tak dávno, e to u ani není pravda. Jinak bych si to přece pamatoval. :-))
|
|
08.12.2015 18:40 -
|
2895654
|
|
Hanz 397
|
|
|
Ano,i Mikra má pokozené vedení
Jestli to má snímač obsazení,tak můe být vadný on (při vyřezávání okna třeba si někdo na sedačku kleknul,nebo opřel dlaní) a auto nepozná,e tam někdo sedí. Pokud se připoutá,tak si dovodí,e tam někdo je a kdy se odpoutá,tak ho práskne. Stejně,jako je to u zadních. Jezdí mi sem jedna C4,která má opačnej problém- pořád trvá na tom,e na sedačce někdo je i kdy je prázdná a řve,a se připoutá.
Mělo by se to dát poznat podle toho,e kdy se rozjede bez spolujezdce,zastaví a spolujezdec nastoupí,tak se ta kontrolka rozsvítí. Pokud nerozsvítí,tak bude v háji ten senzor... (Pokud tam samozřejmě je)
Ano,i Mikra má pokozené vedení :-d
Jestli to má snímač obsazení,tak můe být vadný on (při vyřezávání okna třeba si někdo na sedačku kleknul,nebo opřel dlaní) a auto nepozná,e tam někdo sedí. Pokud se připoutá,tak si dovodí,e tam někdo je a kdy se odpoutá,tak ho práskne. Stejně,jako je to u zadních. Jezdí mi sem jedna C4,která má opačnej problém- pořád trvá na tom,e na sedačce někdo je i kdy je prázdná a řve,a se připoutá.
Mělo by se to dát poznat podle toho,e kdy se rozjede bez spolujezdce,zastaví a spolujezdec nastoupí,tak se ta kontrolka rozsvítí. Pokud nerozsvítí,tak bude v háji ten senzor... (Pokud tam samozřejmě je)
|
|
08.12.2015 19:23 -
|
2895689
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Abych něco odhaloval, to bych po tom musel nejdřív prahnout. Jsem rád, jestli mi to nebude řvát, třeba i proto, e je to pokozený. Byla by to stejná pitomost, jako kdyby si nějaký tuzer namontoval do auta system start/stop.
Abych něco odhaloval, to bych po tom musel nejdřív prahnout. Jsem rád, jestli mi to nebude řvát, třeba i proto, e je to pokozený. Byla by to stejná pitomost, jako kdyby si nějaký tuzer namontoval do auta system start/stop. :-))))
|
|
08.12.2015 20:37 -
|
2895720
|
|
jumep
|
|
|
senzor sa da aktivovat / deaktivovat v diag (to pre tych ktorym to pipa aj ked tam nikto neni, tak proste deaktivujes, alebo vymenis sedak ...) a potom to funguje uz len na zaklade toho ze ked sa odputa tak bliaka
zadok nema zatazaky, tak ten funguje uz len tak ze ked sa odpase za jazdy
senzor sa da aktivovat / deaktivovat v diag (to pre tych ktorym to pipa aj ked tam nikto neni, tak proste deaktivujes, alebo vymenis sedak ...) a potom to funguje uz len na zaklade toho ze ked sa odputa tak bliaka
zadok nema zatazaky, tak ten funguje uz len tak ze ked sa odpase za jazdy
|
|
24.01.2019 07:53 -
|
3203779
|
|
keltx
|
Město: Dačice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Dobrý den. Existuje monost výměny váhového senzoru v sedačce spolujezdce nebo se musí vyměnit celá sedačka? Předem děkuji za radu.
Dobrý den. Existuje monost výměny váhového senzoru v sedačce spolujezdce nebo se musí vyměnit celá sedačka? Předem děkuji za radu.
|
|
| |
|
|