22.11.2018 18:54 -
Re: Vodík
|
3192680
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
Tony_Z napsal(a): Tak zde zmíněný Prius je technicky hodně daleko před naimi vozíky, co se motoru/převodovky týče.
Věřím,e 95% lidí tu nemá páru, jak to vlastně funguje. Tady je krásné video, které rozebírá a postupně přidává jednotlivé části, proč tam jsou. Bohuel jen v angličtině: .link.
Toyota Prius ale neni vodikovy ale hybridni
vodikova je Toyota Mirai
generator vodiku je nesmysl vcetne tech radoby chytrych kecu kolem
Toyota Prius ale neni vodikovy ale hybridni
vodikova je Toyota Mirai
|
|
22.11.2018 21:29 -
Re: Vodík
|
3192703
|
|
Tony_Z
|
Město: Okr. Kladno, Auto: C5 III (X7) Tourer 2.2HDi 125Kw (4HT, 2009); C5 I 2.0HDi 80Kw (RHZ, 2002) | Počet příspěvků: 519 |
|
|
autodiag napsal(a): Toyota Prius ale neni vodikovy ale hybridni
vodikova je Toyota Mirai
Já přeci nikde nepsal, e by Toyota Prius dlabala vodík.
Prius jsme zmiňoval a dával odkaz na to, jak to funguje na základě příspěvku SGT z 14.10.2018 08:45. (Ale chápu, e se vyjadřuji někdy na pytel a nemusí být jasné co chci říct. )
robo: Má pravdu kolego. Popsal jsem ten méně účinný způsob vyuití vodíku. Vodíkový palivový článek + elektromotor je efektivnějí, ne kdy ho proene spalovacím motorem.
Já přeci nikde nepsal, e by Toyota Prius dlabala vodík. ;-)
Prius jsme zmiňoval a dával odkaz na to, jak to funguje na základě příspěvku SGT z 14.10.2018 08:45. (Ale chápu, e se vyjadřuji někdy na pytel a nemusí být jasné co chci říct. :-) )
robo: Má pravdu kolego. Popsal jsem ten méně účinný způsob vyuití vodíku. Vodíkový palivový článek + elektromotor je efektivnějí, ne kdy ho proene spalovacím motorem. ;-)
|
|
| |