| | |
15.11.2018 17:43 -
Závada brzdového systému
|
3190753
|
|
stenda
|
Město: Nový Jáchymov, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 83 |
|
|
Dobrý večer. Po příjezdu domů jsem vyloil věci z auta a chtěl přeparkovat. Po otočení klíčku mi začala blikat kontrolka světel, pak to píplo a na displeji vyběhla hláka Závada brzdového systému (značka STOP) a auto nenastartuje. (Brzdová kapalina v pořádku). Kdy jsem navolil na displeji deník výstrah tak se mi tam pod touto hlákou objevili dalí: Závada na airbagu, Závada nastavení světlometu, závada system monitorovani pruhu (VYKŘIČNÍK) viz foto v příloze. Prosím poraďte co bych s tím mohl dělat?
Dobrý večer. Po příjezdu domů jsem vyloil věci z auta a chtěl přeparkovat. Po otočení klíčku mi začala blikat kontrolka světel, pak to píplo a na displeji vyběhla hláka Závada brzdového systému (značka STOP) a auto nenastartuje. (Brzdová kapalina v pořádku). Kdy jsem navolil na displeji deník výstrah tak se mi tam pod touto hlákou objevili dalí: Závada na airbagu, Závada nastavení světlometu, závada system monitorovani pruhu (VYKŘIČNÍK) viz foto v příloze. Prosím poraďte co bych s tím mohl dělat?
Přílohy: WP_20181115_17_00_59_Pro.jpg | Stáhnout | Zobrazit ( 2465351b ) - Staeno:43x. WP_20181115_17_01_10_Pro.jpg | Stáhnout | Zobrazit ( 3580044b ) - Staeno:36x. |
|
15.11.2018 20:50 -
Re: Závada brzdového systému
|
3190842
|
|
stenda
|
Město: Nový Jáchymov, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 83 |
|
|
Tak jsme zjistili, e je problém někde v elektrice. Vlastně nefunguje celý předek auta. Nejdou světla, čerpadlo hydry, blinkry. Vzadu to jde. Na diag vylítalo spousta chyb. Diag s některými věcmi nekomunikuje. Třeba s BSM. Mohla by to dělat třeba kostra? Baterka je ok
Tak jsme zjistili, e je problém někde v elektrice. Vlastně nefunguje celý předek auta. Nejdou světla, čerpadlo hydry, blinkry. Vzadu to jde. Na diag vylítalo spousta chyb. Diag s některými věcmi nekomunikuje. Třeba s BSM. Mohla by to dělat třeba kostra? Baterka je ok
|
|
15.11.2018 21:45 -
|
3190846
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
problem muze byt v ABS (velmi caste pokud je ABS 8.0) i v BHI malopravdepodobne i v GEM
problem muze byt v ABS (velmi caste pokud je ABS 8.0) i v BHI malopravdepodobne i v GEM
|
|
15.11.2018 23:29 -
|
3190858
|
|
jumep
|
|
|
mne zatiekla voda do kufra a zatopila jednotku parkovacieho asistenta
tiez to bol zaujimavy stromcek zavad a diskoteka na budiku
obcas vedel byt vpredu problem ked zatiekol konektor BHI
mne zatiekla voda do kufra a zatopila jednotku parkovacieho asistenta
tiez to bol zaujimavy stromcek zavad a diskoteka na budiku
obcas vedel byt vpredu problem ked zatiekol konektor BHI
|
|
16.11.2018 05:50 -
|
3190868
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
@Jumep :
jo to jsem zazil u C3P ,neslo nic a docela blbe a dlouho jsem to hledal ..ale takhle blbe je CAN az od facelifru (cca 2012+),nasledujici generace uz to maji jinak jsem koukal
@Jumep :
jo to jsem zazil u C3P ,neslo nic a docela blbe a dlouho jsem to hledal ..ale takhle blbe je CAN az od facelifru (cca 2012+),nasledujici generace uz to maji jinak jsem koukal
|
|
16.11.2018 10:31 -
|
3190889
|
|
stenda
|
|
|
Je normální, e při prozvonění drátů mezi BSI a BSM tyto zvoní na vech maxipojistkách? Snad to bude z obrázku zřejmé.
Je normální, e při prozvonění drátů mezi BSI a BSM tyto zvoní na vech maxipojistkách? Snad to bude z obrázku zřejmé.
Přílohy: kabely.jpg | Stáhnout | Zobrazit ( 224295b ) - Staeno:44x. |
|
16.11.2018 14:30 -
|
3190940
|
|
autodiag
|
|
|
opravdu se hrabes v aute a pokladas tuhle otazku ???
ano je to normalni
jen zvidava otazka,co tam meris nebo proc prozvanis tyhle vodice ?
opravdu se hrabes v aute a pokladas tuhle otazku ??? :-d:-d:-d
ano je to normalni
jen zvidava otazka,co tam meris nebo proc prozvanis tyhle vodice ?
|
|
16.11.2018 16:03 -
|
3190958
|
|
stenda
|
|
|
To jsem rád, e je to normální. No, zkusil jsem to. Sice nevím k čemu mi to je, ale... Nevratný kroky nedělám. Prozvoněním nic nezkazím. Snaím se to zprovoznit a kdy čekám na lidi co by tomu mohli rozumět tak zkouím. Auto mám v místě, odkud ho nepojízdné asi nedostanu, nebo hodně blbě. A jetě, dá se nějak spolehlivě zjistit jestli je vadné BSM?
To jsem rád, e je to normální. No, zkusil jsem to. Sice nevím k čemu mi to je, ale... Nevratný kroky nedělám. Prozvoněním nic nezkazím. Snaím se to zprovoznit a kdy čekám na lidi co by tomu mohli rozumět tak zkouím. Auto mám v místě, odkud ho nepojízdné asi nedostanu, nebo hodně blbě. :-(((( A jetě, dá se nějak spolehlivě zjistit jestli je vadné BSM?
|
|
17.11.2018 06:22 -
|
3191059
|
|
autodiag
|
|
|
vadne BSM zjistis asi jen vymenou za druhe
obavam se ze tvuj problem tak jednoduchy ale nebude....
vadne BSM zjistis asi jen vymenou za druhe
obavam se ze tvuj problem tak jednoduchy ale nebude....
|
|
17.11.2018 11:33 -
|
3191086
|
|
stenda
|
|
|
Jetě mi napadlo. Nedávno jsem si nechal (autorizovaně, typovou el.) namontovat tané. Tohle byla druhá jízda s vozíkem. Mohlo by to lépe nasměrovat k závadě, nebo to nemůe mít vliv?
Jetě mi napadlo. Nedávno jsem si nechal (autorizovaně, typovou el.) namontovat tané. Tohle byla druhá jízda s vozíkem. Mohlo by to lépe nasměrovat k závadě, nebo to nemůe mít vliv?
|
|
18.11.2018 07:10 -
|
3191413
|
|
autodiag
|
|
|
nemelo by,ale tezko rict od klavesnice po internetu
nemelo by,ale tezko rict od klavesnice po internetu :nevim
|
|
| |
|
|