08.12.2016 20:07 -
Re: Krytky ostrikovacu svetel
|
3018716
|
|
yoshimato
|
Město: Pieany, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Ak máte kludne aj s prasknutými uchytovými packami krytku na lavý svetlomet- ostrekovač, tak prosím dajte echo do súkromnej správy, rád ju odkúpim.
Ak máte kludne aj s prasknutými uchytovými packami krytku na lavý svetlomet- ostrekovač, tak prosím dajte echo do súkromnej správy, rád ju odkúpim.
|
|
19.01.2018 19:11 -
Krytka ostřikovačů
|
3125388
|
|
TommyOl
|
Město: Kelčice , Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V Exclusive | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Zdravím vechny mám takový problém dá se někde levněji sehnat krytka na ostřikovač světel pravá přední mi chybí a ceny auto Kelly atd... Dát za takovou blbost tolik se mi nechce děkuji vem za info a přeji pěkný den
Zdravím vechny mám takový problém dá se někde levněji sehnat krytka na ostřikovač světel pravá přední mi chybí a ceny auto Kelly atd... Dát za takovou blbost tolik se mi nechce děkuji vem za info a přeji pěkný den :palec
|
|
19.01.2018 19:55 -
Re: Krytka ostřikovačů
|
3125396
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Vrakovitě, nebo opravit. Druhovýroba není.
Vrakovitě, nebo opravit. Druhovýroba není.
|
|
19.01.2018 20:17 -
|
3125420
|
|
TommyOl
|
Město: Kelčice , Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V Exclusive | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Ajej :nevím děkuji za info někde na vrakáči kouknu.
Ajej :nevím děkuji za info někde na vrakáči kouknu.
|
|
19.01.2018 23:29 -
|
3125461
|
|
ink
|
Město: Řím, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 163 |
|
|
Myslim, ze sa oplati ich priviazat k ostrekovacu, tie uchyty su dost slabe. Tenka elektrikarska paska a pod.
Ja som si ich po buracke vyrezal z narazniku, nie su dokonale, ale celkom to ide.
Myslim, ze sa oplati ich priviazat k ostrekovacu, tie uchyty su dost slabe. Tenka elektrikarska paska a pod.
Ja som si ich po buracke vyrezal z narazniku, nie su dokonale, ale celkom to ide.
|
|
27.06.2018 21:07 -
Re: Krytky ostrikovacu svetel
|
3167665
|
|
stejskli
|
|
|
Nemáte někdo náhodou pravou krytku ostřikovače - ale na C8? Respektive není náhodou krytka na C5 stejná jako na C8???
Nemáte někdo náhodou pravou krytku ostřikovače - ale na C8? Respektive není náhodou krytka na C5 stejná jako na C8???
|
|
17.11.2018 16:22 -
Krytky ostřikovačů světlometů
|
3191112
|
|
mateto
|
Město: Dačice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Dobrý den.
viml jsem si, e mi během jízdy musely odletět krytky, které jsou u ostřikovačů na světlomety. Chtěl bych se tedy zeptat, za jakou normální cenu se tak běně nové krytky pohybují? A také bych se chtěl zeptat, pokud někdo z vás má zkuenosti, v případě policejní kontroly, jak tuhle situaci posuzují, jestli mají nějaký problém a nebo to přehlíí?
Děkuji
Dobrý den.
viml jsem si, e mi během jízdy musely odletět krytky, které jsou u ostřikovačů na světlomety. Chtěl bych se tedy zeptat, za jakou normální cenu se tak běně nové krytky pohybují? A také bych se chtěl zeptat, pokud někdo z vás má zkuenosti, v případě policejní kontroly, jak tuhle situaci posuzují, jestli mají nějaký problém a nebo to přehlíí?
Děkuji
|
|
| |