18.09.2012 08:54 -
Servis na repas komplet riadenia
|
2506123
|
|
z71
|
Město: Nitra, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi PACK | Počet příspěvků: 4 |
|
|
hallo, na nete som nasiel tento link, ma s nimi niekto skusenosti? s to poliaci a ponukaju repasovanie riadenia. hladam totiz rychlo a lacko niekoho kto mi odtsrani zavadu na riadeni, tecie mi z neho uz hydraulicky olej a je toho dost... tk idto pocujem pri volante akesi piskanie (asi sa to zavzdusnuje stale) trva to uz dlho, ale uz je asi n case vmenit cele riadenie a nove riadenie je nekrestansky drahe. este ze som ateista
.link.
hallo, na nete som nasiel tento link, ma s nimi niekto skusenosti? s to poliaci a ponukaju repasovanie riadenia. hladam totiz rychlo a lacko niekoho kto mi odtsrani zavadu na riadeni, tecie mi z neho uz hydraulicky olej a je toho dost... tk idto pocujem pri volante akesi piskanie (asi sa to zavzdusnuje stale) trva to uz dlho, ale uz je asi n case vmenit cele riadenie a nove riadenie je nekrestansky drahe. :)) este ze som ateista :))
http://www.repasovane-servoriadenia.sk/maglownica/Citroën/C5.html
|
|
26.06.2013 18:45 -
Re: Servis na repas komplet riadenia
|
2593052
|
|
JOSKO
|
Město: Sered, Auto: Citroën C5 II 1.8i 16v X | Počet příspěvků: 58 |
|
|
ahojte,z Vás skusenejich u určite niekto menil celé riadenie,je to moc roboty?zospodu to zakrýva ten kus eleza,ktorý ide asi odmontovat,vyzera ze ho asi vymenim cele,repas za 200 alebo vrakac a najradej by som ho vymenil sam je to zadara
ahojte,z Vás skusenejich u určite niekto menil celé riadenie,je to moc roboty?zospodu to zakrýva ten kus eleza,ktorý ide asi odmontovat:nevim,vyzera ze ho asi vymenim cele,repas za 200 alebo vrakac a najradej by som ho vymenil sam je to zadara:-)
|
|
26.06.2013 19:25 -
|
2593063
|
|
jumep
|
|
|
vzdy som daval dole napravnicu, mozno to pojde aj bez toho, ale v ramci pristupu mi to prislo lepsie
vzdy som daval dole napravnicu, mozno to pojde aj bez toho, ale v ramci pristupu mi to prislo lepsie
|
|
26.06.2013 20:24 -
|
2593081
|
|
jumep
|
|
|
osobne uz tie 2 capy nezachrania situaciu a ked ju das dole mozes vymenit na nej silenty
osobne uz tie 2 capy nezachrania situaciu a ked ju das dole mozes vymenit na nej silenty :)
|
|
02.11.2018 13:56 -
|
3188821
|
|
mravcek1
|
|
|
Cavte,uz aj mne tecie riadenie...nemate niekdo nahodou prosim vas na predaj?pasuje aj z inej motorizacie?
Cavte,uz aj mne tecie riadenie...nemate niekdo nahodou prosim vas na predaj?pasuje aj z inej motorizacie?
|
|
| |