| | |
01.07.2015 23:55 -
Re: Odemykání
|
2836737
|
|
mirasa
|
Město: Dýina, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 98 |
|
|
Tak po dlouhé době vás zdravím a hned problém, koupil jsem si dalího citróna (C 2.7 hDi V6 III) a jak jsem ho přivezl domů, přestalo mi fungovat dálkové ovládání. Nebo spí blbne.Nezamknu, neodemknu, jen kdy přijdu k autu, tak něco málo cvakne,slyitelné jen ve velkém tichu a rozsvítí se červeně (P) na ruční brzdě. Pak párkrát zamkne, ale skoro nikdy neodemkne. Zatím se v tom korábu neorientuju Je pravda, e hned vedle stojí C5 I. Ale dělá to i mimo dům.
Tak po dlouhé době vás zdravím a hned problém, koupil jsem si dalího citróna (C 2.7 hDi V6 III) a jak jsem ho přivezl domů, přestalo mi fungovat dálkové ovládání. Nebo spí blbne.Nezamknu, neodemknu, jen kdy přijdu k autu, tak něco málo cvakne,slyitelné jen ve velkém tichu a rozsvítí se červeně (P) na ruční brzdě. Pak párkrát zamkne, ale skoro nikdy neodemkne. Zatím se v tom korábu neorientuju :) Je pravda, e hned vedle stojí C5 I. Ale dělá to i mimo dům. :nevim
|
|
02.07.2015 19:35 -
|
2836881
|
|
virus.spam
|
Město: Česká Lípa, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v Exclusive | Počet příspěvků: 117 |
|
|
Baterie v dálkovém ovládání ?
Baterie v dálkovém ovládání ?
|
|
02.07.2015 19:50 -
|
2836887
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Pokud rosviti rucni brzdu tak neco zaznamena ze se deje. Na diag ti to nic nerekne? Mozna zamek dveri ...
Pokud rosviti rucni brzdu tak neco zaznamena ze se deje. Na diag ti to nic nerekne? Mozna zamek dveri ...
|
|
02.07.2015 20:03 -
|
2836888
|
|
jumep
|
|
|
ja by som to tiez typol na zamok dveri
ak rozsvieti rucku a kontrolku tak sa to zobudi, cize zareagovalo na dialkove
najskor soferov zamok bude trcat v nejakej polohe alebo to bude mat zlomeny kabel
ja by som to tiez typol na zamok dveri
ak rozsvieti rucku a kontrolku tak sa to zobudi, cize zareagovalo na dialkove
najskor soferov zamok bude trcat v nejakej polohe alebo to bude mat zlomeny kabel
|
|
03.07.2015 09:46 -
|
2836929
|
|
mirasa
|
Město: Dýina, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 98 |
|
|
Dostupná diagnostika neřekla nic,baterky jsou ok,jen jsem vypozoroval,e pokud auto stojí dýl u baráku tak nezamkne,neodemkne.Ale kdy je po jízdě,tak to funguje.Asi 10 minut.Tak jestli nemůe být slabá autobaterie?Ale auto startuje normálně,mám ho od pondělí a nemám čas to pořádně projet.
Dostupná diagnostika neřekla nic,baterky jsou ok,jen jsem vypozoroval,e pokud auto stojí dýl u baráku tak nezamkne,neodemkne.Ale kdy je po jízdě,tak to funguje.Asi 10 minut.Tak jestli nemůe být slabá autobaterie?Ale auto startuje normálně,mám ho od pondělí a nemám čas to pořádně projet.
|
|
03.07.2015 09:53 -
|
2836930
|
|
jumep
|
|
|
dostupna diagnostika je co
dostupna diagnostika je co
|
|
03.07.2015 10:02 -
|
2836934
|
|
mirasa
|
|
|
V tomhle nejsem kovanej,ale jmenuje se to Atal.
V tomhle nejsem kovanej,ale jmenuje se to Atal. :nevim
|
|
03.07.2015 10:11 -
|
2836936
|
|
jumep
|
|
|
tazko takto povedat, neviem co vsetko atal vie precitat, isto je to lepsie ako OBD, ale chce to viacej toho nacitat a pokontrolovat
toto sa moc od pocitaca neda
tazko takto povedat, neviem co vsetko atal vie precitat, isto je to lepsie ako OBD, ale chce to viacej toho nacitat a pokontrolovat
toto sa moc od pocitaca neda
|
|
04.07.2015 07:24 -
|
2837152
|
|
Rio11
|
Město: Domalice, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 578 |
|
|
Ahoj vem. Mám také trochu problém s dálkovkou. Zamyká dobře, ale nechce odemknout, zjistil jsem e problém je v tom gumovém máčkátku. Nějak nechce spojovat ty kontakty na destičce v dálkovce. Kdy to rozeberu a spojím kontakty ručně jiným vodivým předmětem funguje to dobře, Nemáte nějaký nápad jak zrenovovat ten gumový čudlík aby při zmáčknutí zase spínal ty kontakty ?
Ahoj vem. Mám také trochu problém s dálkovkou. Zamyká dobře, ale nechce odemknout, zjistil jsem e problém je v tom gumovém máčkátku. Nějak nechce spojovat ty kontakty na destičce v dálkovce. Kdy to rozeberu a spojím kontakty ručně jiným vodivým předmětem funguje to dobře, Nemáte nějaký nápad jak zrenovovat ten gumový čudlík aby při zmáčknutí zase spínal ty kontakty ?
|
|
04.07.2015 07:27 -
|
2837154
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Mi posli adresu a ja ti z nejakeho klice poslu tlacitka v obalce. Mam jich tady asi 30ks. V Náměti mi pak mues koupit pivo.
Mi posli adresu a ja ti z nejakeho klice poslu tlacitka v obalce. Mam jich tady asi 30ks. V Náměti mi pak mues koupit pivo. :-))))
|
|
04.07.2015 10:28 -
|
2837175
|
|
jumep
|
|
|
pripadne niekde tu je link na nejaky eshop kde tie gumicky maju nove
pripadne niekde tu je link na nejaky eshop kde tie gumicky maju nove
|
|
05.07.2015 16:47 -
|
2837559
|
|
mirasa
|
|
|
Tak nový poznatek, přijdu k autu, neodemkne, jen rozsvítí kontrolku na brzdě. Stačí mít chvilku klíč při zapnutém zapalování ve spínačce a normálně zamkne, otevře kufr, ale jen chvilinku. Pak zase mrtvo.Pročetl jsem téma o akumulátoru a napadá mně jedna věc. Jeliko po zastavení to funguje, ale opravdu jen pár minut a skočí to do Economy modu, nemůe to dělat slabá autobaterie? Nemám to teď jak změřit, ádný dokonalý přístroj v dosahu není, auto startuje normálně. Dokonce kdy zastavím, tak jde i na dálku el. otevřít kufr, ale pak mrtvo.Akorát si nejsem jistý, ale u C5 I to v economy modu odemykalo normálně. Nebo se pletu? Asi v babičce nechám hrát rádio, abych to vyzkouel
Tak nový poznatek, přijdu k autu, neodemkne, jen rozsvítí kontrolku na brzdě. Stačí mít chvilku klíč při zapnutém zapalování ve spínačce a normálně zamkne, otevře kufr, ale jen chvilinku. Pak zase mrtvo.Pročetl jsem téma o akumulátoru a napadá mně jedna věc. Jeliko po zastavení to funguje, ale opravdu jen pár minut a skočí to do Economy modu, nemůe to dělat slabá autobaterie? Nemám to teď jak změřit, ádný dokonalý přístroj v dosahu není, auto startuje normálně. Dokonce kdy zastavím, tak jde i na dálku el. otevřít kufr, ale pak mrtvo.Akorát si nejsem jistý, ale u C5 I to v economy modu odemykalo normálně. Nebo se pletu? Asi v babičce nechám hrát rádio, abych to vyzkouel :)
|
|
31.07.2017 08:26 -
|
3085863
|
|
dave_m
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V Exclusive Break | Počet příspěvků: 31 |
|
|
Ahoj,
při odemykání se mi teď 2x stalo, e při stlačení tlačítka se auto neodemklo, ale začly rychle blikat blinkry. Musel jsem zmáčknout tlačítko znovu a pak u se dveře odemkly. Teď u zase 10x OK. Neví někdo, co to znamená? Díky za rady, D.
Ahoj,
při odemykání se mi teď 2x stalo, e při stlačení tlačítka se auto neodemklo, ale začly rychle blikat blinkry. Musel jsem zmáčknout tlačítko znovu a pak u se dveře odemkly. Teď u zase 10x OK. Neví někdo, co to znamená? Díky za rady, D.
|
|
31.07.2017 08:44 -
|
3085864
|
|
ivanivan
|
|
|
Nezmáčkl jsi zamykání? To udělá zamčené, kdy zmáčkne zamykání.
Nezmáčkl jsi zamykání? To udělá zamčené, kdy zmáčkne zamykání.
|
|
31.07.2017 09:04 -
|
3085867
|
|
dave_m
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V Exclusive Break | Počet příspěvků: 31 |
|
|
jo, to vím, e dělá. Spí se mi stane, e se auto odemkne, kdy mám klíč v kapse. Ale zamykací je zaputěné .. tak moná je ovladač u "vychozenej" a íje si vlastním ivotem
jo, to vím, e dělá. Spí se mi stane, e se auto odemkne, kdy mám klíč v kapse. Ale zamykací je zaputěné .. tak moná je ovladač u "vychozenej" a íje si vlastním ivotem :)
|
|
04.10.2018 16:03 -
|
3183249
|
|
paja.lbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 40 |
|
|
Ahoj vem, mám zvlátní problém s dálkovým ovládáním. Něco podobného jsem v diskuzích nenael. Popíi situaci, jestli někoho něco nenapadne. Přijedu, zamknu auto dálkou. Druhý den ráno nejde dálkou odemknout pouze klíčem, ale pak řve alarm. Pokud ale v situaci, e nejde dálkou odemknout vezmu druhý ovladač, také nejde. Pak jedden z nich otevřu, vyndám na 10 sec. baterku, pak ji vrátím a a ovladačem odemknu, zamknu a tím druhým také ani bych s ním cokoli dělal.. Mám vypozorováno, e to je závislé na teplotě. Toto se děje pokud přijdou chladna. Přes léto to nedělá. Pokud by měl někdo nějaký nápad, tak sem s ním. Díky Pavel
Ahoj vem, mám zvlátní problém s dálkovým ovládáním. Něco podobného jsem v diskuzích nenael. Popíi situaci, jestli někoho něco nenapadne. Přijedu, zamknu auto dálkou. Druhý den ráno nejde dálkou odemknout pouze klíčem, ale pak řve alarm. Pokud ale v situaci, e nejde dálkou odemknout vezmu druhý ovladač, také nejde. Pak jedden z nich otevřu, vyndám na 10 sec. baterku, pak ji vrátím a a ovladačem odemknu, zamknu a tím druhým také ani bych s ním cokoli dělal.. Mám vypozorováno, e to je závislé na teplotě. Toto se děje pokud přijdou chladna. Přes léto to nedělá. Pokud by měl někdo nějaký nápad, tak sem s ním. Díky Pavel
|
|
04.10.2018 20:12 -
|
3183276
|
|
krocan
|
Město: Fryčovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive Break | Počet příspěvků: 216 |
|
|
Zkus vyměnit baterky za kvalitní.
Zkus vyměnit baterky za kvalitní.
|
|
| |
|
|