12.07.2018 16:51 -
Antipollution fault po startování bez nafty
|
3170379
|
|
Tommm
|
Město: Čelákovice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Zdravím vechny Citroeňáky!
Dneska jsem mámě půjčil auto, a dola ji nafta. Co neudělala, několikrát zkusila nastartovat "naprázdno"
Dolil jsem naftu, klíček nechal několikrát v poloze před startováním aby se nafta nasála, a normálně nastartoval a jel. Nicméně mi od té doby svítí kontrolka motoru a chybová hláka Antipollution fault. Hledal jsem, ale nenael
Kde můe být problém? Co si o tom myslíte? Díky za vechny rady :/
Zdravím vechny Citroeňáky!
Dneska jsem mámě půjčil auto, a dola ji nafta. Co neudělala, několikrát zkusila nastartovat "naprázdno" :-(
Dolil jsem naftu, klíček nechal několikrát v poloze před startováním aby se nafta nasála, a normálně nastartoval a jel. Nicméně mi od té doby svítí kontrolka motoru a chybová hláka Antipollution fault. Hledal jsem, ale nenael :-((((
Kde můe být problém? Co si o tom myslíte? :nevim Díky za vechny rady :/
|
|
12.07.2018 17:13 -
Re: Antipollution fault po startování bez nafty
|
3170385
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
no neviem ako si hladal ale je tu toho plno
.link.
Inac velmi veobecna hlaka, pokial nepojde na diagnostiku, ako ti niekto poradi.
Niekedy hlaka po čase zmizne aj sama
no neviem ako si hladal ale je tu toho plno
http://www.c5club.cz/diskuze/motor-prevodovka-vyfukovy-system/166539-antipollution-system-faulty-dieselove-motory/
Inac velmi veobecna hlaka, pokial nepojde na diagnostiku, ako ti niekto poradi.
Niekedy hlaka po čase zmizne aj sama
|
|
12.07.2018 17:24 -
|
3170392
|
|
jumep
|
|
|
hlaska zhasne po 200 km alebo 5 nastartovaniach (podmienky tych 5 nastartovani je neznamych, nie je to len nastartovat a zhasnut 5x)
je to len chyba nizkeho tlaku vstrekovania sposobena nedostatkom nafty
bolo by prilezitostne dobre zajst na diag a nechat premazat a nabuduce pisat do prislusneho vlakna a nezakladat nove
hlaska zhasne po 200 km alebo 5 nastartovaniach (podmienky tych 5 nastartovani je neznamych, nie je to len nastartovat a zhasnut 5x)
je to len chyba nizkeho tlaku vstrekovania sposobena nedostatkom nafty
bolo by prilezitostne dobre zajst na diag a nechat premazat a nabuduce pisat do prislusneho vlakna a nezakladat nove
|
|
12.07.2018 18:01 -
|
3170396
|
|
Tommm
|
Město: Čelákovice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Nejde o to, e bych nenael informace o této hláce, těch jsem nael plno, nicméně jsem nenael to co by sedělo na můj problém, tedy zobrazení hláky po protáčení motoru bez nafty, ale nehledal jsem nějak dlouho, to jest pravda.
Nejde o to, e bych nenael informace o této hláce, těch jsem nael plno, nicméně jsem nenael to co by sedělo na můj problém, tedy zobrazení hláky po protáčení motoru bez nafty, ale nehledal jsem nějak dlouho, to jest pravda.
|
|
| |