16.05.2018 17:44 -
Spínač brzdového pedálu
|
3157706
|
|
MS02
|
Město: Pha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 230 |
|
|
Ahoj,
BSI mi hlasi trvalou poruchu "Spinac polohy brzdoveho pedalu - Trvale stisknuti", nicmene v sekci diag "informacich o jizde" polozky hlavni brzdovy a sekundarni brzdovy signal reaguje spravne na seslapnuti pedalu (uvolnen/stisknuto), totez spravne v "informace -rizeni" parkovaci brzda uvolnen/zatazena, brzdovy pedal uvolneny/stlaceny taky OK. Brzdova svetla funguji korektne a dosla mi fantazie... Mate nekdo napad? Nic jsem tu k tomu nenasel, snad jsem hledal dobre. Tempomat fungoval, signal spojky je take OK.
Ahoj,
BSI mi hlasi trvalou poruchu "Spinac polohy brzdoveho pedalu - Trvale stisknuti", nicmene v sekci diag "informacich o jizde" polozky hlavni brzdovy a sekundarni brzdovy signal reaguje spravne na seslapnuti pedalu (uvolnen/stisknuto), totez spravne v "informace -rizeni" parkovaci brzda uvolnen/zatazena, brzdovy pedal uvolneny/stlaceny taky OK. Brzdova svetla funguji korektne a dosla mi fantazie... :nevim Mate nekdo napad? Nic jsem tu k tomu nenasel, snad jsem hledal dobre. Tempomat fungoval, signal spojky je take OK.
|
|
16.05.2018 20:48 -
Re: Spínač brzdového pedálu
|
3157731
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
no napad mam..vymen ho ..a pokud nemas vlozenou kabelaz dej ji tam taky
no napad mam..vymen ho ;) ..a pokud nemas vlozenou kabelaz dej ji tam taky
|
|
16.05.2018 20:52 -
|
3157734
|
|
jumep
|
|
|
na ktorom aute?
na ktorom aute?
|
|
17.05.2018 10:35 -
|
3157840
|
|
jruze
|
|
|
A jakej tam byl a jakej dal ? je bílej a zelenej - a myslím e jsou rozdílné. Ten mezikus je snad jen na zelenej
A jakej tam byl a jakej dal ? je bílej a zelenej - a myslím e jsou rozdílné. Ten mezikus je snad jen na zelenej
|
|
17.05.2018 11:57 -
|
3157858
|
|
MS02
|
Město: Pha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 230 |
|
|
C5 I, kterym spinacem tedy navrhujete zacit nebo jak je proverit? Predpokladam, ze nejdriv ten nespinajici svetla... At nemenim pul auta jako nektere servisy O mezikusu nevim, lehnu do toho az prestane byt vsechno mokre.
C5 I, kterym spinacem tedy navrhujete zacit nebo jak je proverit? Predpokladam, ze nejdriv ten nespinajici svetla... At nemenim pul auta jako nektere servisy ;-) O mezikusu nevim, lehnu do toho az prestane byt vsechno mokre.
|
|
17.05.2018 14:00 -
|
3157898
|
|
jumep
|
|
|
vymen ten spinac a zmaz chybu
inak ta chyba tom zostane aj ked je dobry spinac, cize to mohol niekto davno vymenit a len sa nezmazala chyba a riesis nieco co je vyriesene, kazdopadne si tym isty nemozes byt a cena toho spinacu je pomerne zanedbatelna, takze ho vymen a zmaz to pre buducnost
vymen ten spinac a zmaz chybu
inak ta chyba tom zostane aj ked je dobry spinac, cize to mohol niekto davno vymenit a len sa nezmazala chyba a riesis nieco co je vyriesene, kazdopadne si tym isty nemozes byt a cena toho spinacu je pomerne zanedbatelna, takze ho vymen a zmaz to pre buducnost
|
|
18.05.2018 21:41 -
|
3158129
|
|
jruze
|
|
|
trvalá - nebo přechodná ? a opravené se nebude zobrazovat na displeji.
trvalá - nebo přechodná ? a opravené se nebude zobrazovat na displeji.
|
|
| |