18.02.2018 13:26 -
Re: Jakou H7 do C5 ?
|
3132454
|
|
kajman
|
Město: Písečná, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 144 |
|
|
Svetla jsou v naprostem poradku. Ja proste v noci a za deste blbe vidim, tak jsem chtel neco skusit. Pokud jsem venku vidim vyborne, ale jak vlezu za sklo je to konec. Zene to vubec nevadi. Vim, ze ta zivotnost je spatna. Proto hledam nejaky slusny kompromis ale homologovany. A jak uz jsem psal vys na druhem aute mam ty s vyssi svitivosti 2 roky znacku neznam asi nejaky sunt ale je to sakra rozdil. S mym najezdem by to neco pres rok mohlo vydrzet. Neco koupim a uvidim. Asi skusim Philips. Ale tady to maji sakra predrazeny.
Svetla jsou v naprostem poradku. Ja proste v noci a za deste blbe vidim, tak jsem chtel neco skusit. Pokud jsem venku vidim vyborne, ale jak vlezu za sklo je to konec. Zene to vubec nevadi. Vim, ze ta zivotnost je spatna. Proto hledam nejaky slusny kompromis ale homologovany. A jak uz jsem psal vys na druhem aute mam ty s vyssi svitivosti 2 roky znacku neznam asi nejaky sunt ale je to sakra rozdil. S mym najezdem by to neco pres rok mohlo vydrzet. Neco koupim a uvidim. Asi skusim Philips. Ale tady to maji sakra predrazeny.
|
|
24.03.2018 19:21 -
|
3142422
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
.link.
https://autobible.euro.cz/test-deseti-zarovek-h7-kterou-vybrat-abyste-za-tmy-videli-nejlepe/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
|
|
25.03.2018 12:45 -
|
3142590
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
zase jeden ze super lobby testu..proc testuji jen premiove zarovky, to jine neexistuji ?? obyc osram PX26d za par kacek by jim asi ten businees s "premiovymi" super hiper zarovkama moc nekvetl, kdyz by lidi zjistili ze to sviti uplne stejne a vydrzi 2x tolik
zase jeden ze super lobby testu..proc testuji jen premiove zarovky, to jine neexistuji ?? obyc osram PX26d za par kacek by jim asi ten businees s "premiovymi" super hiper zarovkama moc nekvetl, kdyz by lidi zjistili ze to sviti uplne stejne a vydrzi 2x tolik :-))
|
|
| |