07.03.2018 19:37 -
Blikající kontrolky po zapnutí klíčku a radio se nevypíná
|
3137980
|
|
Akunst
|
|
|
Píem kvôli dcerinmu autu...teraz volala, e ma problém...ma C5 2.0 HDi, r.v. 2000...chcela natartova, kžúč v polohe dva sa rozblikali vetky kontrolky cakala , kym zhastnu, aby mohla natartova ale auto zacalo pipat, na displei ukazovalo deaktivovane airbagy aj ine v angličtine, tak vypla klucik a opä to skusila znovu, ale kontrolky uz vobec nesvietili, islo iba radio, ktore sa ani po vybrati kluca zo spinacej skrinky nevyplo a neda sa vypnú ani manuálne. Ďakujem za kadú radu, ale asi to nebude ziadna banalita
Píem kvôli dcerinmu autu...teraz volala, e ma problém...ma C5 2.0 HDi, r.v. 2000...chcela natartova, kžúč v polohe dva sa rozblikali vetky kontrolky cakala , kym zhastnu, aby mohla natartova ale auto zacalo pipat, na displei ukazovalo deaktivovane airbagy aj ine v angličtine, tak vypla klucik a opä to skusila znovu, ale kontrolky uz vobec nesvietili, islo iba radio, ktore sa ani po vybrati kluca zo spinacej skrinky nevyplo a neda sa vypnú ani manuálne. Ďakujem za kadú radu, ale asi to nebude ziadna banalita:-((((
|
|
07.03.2018 19:41 -
Re: Blikající kontrolky po zapnutí klíčku a radio se nevypíná
|
3137982
|
|
Bobr53
|
|
|
Akunst napsal(a): Píem kvôli dcerinmu autu...teraz volala, e ma problém...ma C5 2.0 HDi, r.v. 2000...chcela natartova, kžúč v polohe dva sa rozblikali vetky kontrolky cakala , kym zhastnu, aby mohla natartova ale auto zacalo pipat, na displei ukazovalo deaktivovane airbagy aj ine v angličtine, tak vypla klucik a opä to skusila znovu, ale kontrolky uz vobec nesvietili, islo iba radio, ktore sa ani po vybrati kluca zo spinacej skrinky nevyplo a neda sa vypnú ani manuálne. Ďakujem za kadú radu, ale asi to nebude ziadna banalita
Dobít anebo vyměnit akumulátor.
Dobít anebo vyměnit akumulátor.
|
|
07.03.2018 19:48 -
|
3137988
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
Take bych se priklonil k vybitemu akumulatoru...
Take bych se priklonil k vybitemu akumulatoru...
|
|
07.03.2018 19:59 -
|
3137989
|
|
ret33
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 162 |
|
|
Přesně tohle se mi letos stalo, byl KO akumulátor, dobití nepomohlo, musel jsem dát nový.
Přesně tohle se mi letos stalo, byl KO akumulátor, dobití nepomohlo, musel jsem dát nový.
|
|
07.03.2018 20:09 -
|
3137992
|
|
Akunst
|
|
|