| | |
07.11.2017 21:17 -
Voda v předním světlometu
|
3107506
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
presunuti diskuze ...
presunuti diskuze ...
|
|
06.11.2017 10:44 -
Re: Výměna výbojek - přední xenonová světla
|
3106926
|
|
gull
|
|
|
Řeím teď drobný problém s levým světlem, vracím se tak za tmy domů a koukám, e mi přestalo svítit, jen tak bez varování zhasínajícího xenonu...důvod je nejspí ten, e mám uvnitř světla plno vody, po otevření kapoty jsem zjistil, e jsem měl otevřenou krycí gumu, take nejspí jak byly ty detě při orkánu, mi tam tudy nateklo. Budu objednávat nové výbojky, a doufám, e nebude závada i jinde, ale uvauju, jak dostat z lampy tu vlhkost. Fénem se mi do toho moc nechce, zatím uvauju nad tím, e bych do ní strčil nějaké ty odvlhčovací pytlíčky, jak se třeba dávají do krabic k botám. Otázka je jak dlouho to můe. trvat.
Neřeil jste někdo podobný problém?
Řeím teď drobný problém s levým světlem, vracím se tak za tmy domů a koukám, e mi přestalo svítit, jen tak bez varování zhasínajícího xenonu...důvod je nejspí ten, e mám uvnitř světla plno vody, po otevření kapoty jsem zjistil, e jsem měl otevřenou krycí gumu, take nejspí jak byly ty detě při orkánu, mi tam tudy nateklo. Budu objednávat nové výbojky, a doufám, e nebude závada i jinde, ale uvauju, jak dostat z lampy tu vlhkost. Fénem se mi do toho moc nechce, zatím uvauju nad tím, e bych do ní strčil nějaké ty odvlhčovací pytlíčky, jak se třeba dávají do krabic k botám. Otázka je jak dlouho to můe. trvat.
|
|
06.11.2017 10:58 -
|
3106928
|
|
jruze
|
|
|
gull napsal(a): Řeím teď drobný problém s levým světlem, vracím se tak za tmy domů a koukám, e mi přestalo svítit, jen tak bez varování zhasínajícího xenonu...důvod je nejspí ten, e mám uvnitř světla plno vody, po otevření kapoty jsem zjistil, e jsem měl otevřenou krycí gumu, take nejspí jak byly ty detě při orkánu, mi tam tudy nateklo. Budu objednávat nové výbojky, a doufám, e nebude závada i jinde, ale uvauju, jak dostat z lampy tu vlhkost. Fénem se mi do toho moc nechce, zatím uvauju nad tím, e bych do ní strčil nějaké ty odvlhčovací pytlíčky, jak se třeba dávají do krabic k botám. Otázka je jak dlouho to můe. trvat.
xenon má pod lampou elektroniku - t lampu bych vyndal a rozebral a nechal vyschnout třeba na topení jinak jak se dostane voda do elektroniky je po ní. fen z větí dálky lampě neukodí
xenon má pod lampou elektroniku - t lampu bych vyndal a rozebral a nechal vyschnout třeba na topení jinak jak se dostane voda do elektroniky je po ní. ;-) fen z větí dálky lampě neukodí
|
|
06.11.2017 13:00 -
|
3106950
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
jak pise Jarda,ta jednotky bude plna vody a ve vetsine pripadu KO
pokud je voda chvilku a podchytis to vcas tak se to vysusit a znovu zalakovat da,pokud je tam dyl a voda se dostala pod ochrany lak je po ni (elektroliza je svine)
jak pise Jarda,ta jednotky bude plna vody a ve vetsine pripadu KO :(
pokud je voda chvilku a podchytis to vcas tak se to vysusit a znovu zalakovat da,pokud je tam dyl a voda se dostala pod ochrany lak je po ni (elektroliza je svine)
|
|
06.11.2017 14:11 -
|
3107001
|
|
jumep
|
|
|
tiez sa pripajam k nazoru ze odisla jednotka
kazdopadne sa ta elektornika da kupit zvlast (6224 F9)
tiez sa pripajam k nazoru ze odisla jednotka
kazdopadne sa ta elektornika da kupit zvlast (6224 F9)
|
|
23.02.2018 23:39 -
Re: Voda v předním světlometu
|
3134263
|
|
Vybramo
|
Město: Kosice, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0 V6 HDi | Počet příspěvků: 26 |
|
|
Nase citrony maju dost na cajk robene svetla. Casto sa stane ze sa svetlo rozlepi a neni to vidno a pak zacne do svetla natekat voda. Pri rozlepovani xenonu som si vsimol kde povolilo lepidlo. a bolo vo v hornej strednej casti kde je obluk. Dost makky usek ktory sa lahho prehyba.
Jedna rada. Pouzivajte na cistenie stare trickoa okenu. Ta strieborna vrstva je strasne jemna. Na cistenie projektorov odporucam odlicovanci tampon a vela vela okeny a poriadne to vytriet, potom trickom dosucha vylestit.
Rozdiel v svietivosti neporovnatelny. Po oprave proste v noci nastal den. Xenon vybojky mam tam Osram Night breaker ultimate ale tie pojdu do mojej novej c5
Nase citrony maju dost na cajk robene svetla. Casto sa stane ze sa svetlo rozlepi a neni to vidno a pak zacne do svetla natekat voda. Pri rozlepovani xenonu som si vsimol kde povolilo lepidlo. a bolo vo v hornej strednej casti kde je obluk. Dost makky usek ktory sa lahho prehyba.
Jedna rada. Pouzivajte na cistenie stare trickoa okenu. Ta strieborna vrstva je strasne jemna. Na cistenie projektorov odporucam odlicovanci tampon a vela vela okeny a poriadne to vytriet, potom trickom dosucha vylestit.
Rozdiel v svietivosti neporovnatelny. Po oprave proste v noci nastal den. Xenon vybojky mam tam Osram Night breaker ultimate ale tie pojdu do mojej novej c5 :-))
|
|
24.02.2018 00:18 -
|
3134291
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
ceka te nove pokoveni paraboly nebo novej projektor
ceka te nove pokoveni paraboly nebo novej projektor :(
|
|
24.02.2018 00:37 -
|
3134295
|
|
autodiag
|
|
|
ano mas pravdu...je to bohuzel tak...
ano mas pravdu...je to bohuzel tak...
|
|
| |
|
|