| | |
26.02.2017 11:14 -
Re: Vnitřní zpětné zrcátko - zatmavení
|
3044478
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
no dit sak ja take nemluvim o senzoru auta..bavime se o zrcatku ,nevim jak jsi dosel na senzor auta ?
funkce je trochu jina nez pouhe zacloneni predniho cidla...
cidla jsou dve predni a zadni a stmiva se na zaklade diference obou cidel
spatecka je analogova a signal je z BSI,ne ze svetel takze pokud nesviti spateckove svetla (a to muze byt zarovkou ,kabelazi ) tak zrcatko funguje...ovsem pokud je vadny spinac spatecky tak zrcatko nefunguje..o CAN tu nepadlo ani pismeno
no dit sak ja take nemluvim o senzoru auta..bavime se o zrcatku ,nevim jak jsi dosel na senzor auta ? :nevim
funkce je trochu jina nez pouhe zacloneni predniho cidla...
cidla jsou dve predni a zadni a stmiva se na zaklade diference obou cidel
spatecka je analogova a signal je z BSI,ne ze svetel takze pokud nesviti spateckove svetla (a to muze byt zarovkou ,kabelazi ) tak zrcatko funguje...ovsem pokud je vadny spinac spatecky tak zrcatko nefunguje..o CAN tu nepadlo ani pismeno
|
|
26.02.2017 23:14 -
|
3044677
|
|
ink
|
Město: Řím, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 163 |
|
|
Nuz, co sa mna tyka tak je podstatne, ze nepadlo ani pol pismena o moznosti opravy; tym padom to musim asi povazovat za neopravitelne - vytiahnem roletu a kaslat na to.
Vdaka za vsetky odpovede, keby mi nesvietili spiatocky, vedel by som co treba skusit
Dikes!
Nuz, co sa mna tyka tak je podstatne, ze nepadlo ani pol pismena o moznosti opravy; tym padom to musim asi povazovat za neopravitelne - vytiahnem roletu a kaslat na to.
Vdaka za vsetky odpovede, keby mi nesvietili spiatocky, vedel by som co treba skusit :)
Dikes!
|
|
26.02.2017 23:24 -
|
3044684
|
|
jumep
|
|
|
prave tie spiatocky keby svietili stale tak zrusia funkciu zatmavenia
a co sa tyka opravy
mozno tam je nejaky studenak, mozno tam je nieco spalene, nikdy som to neriesil, ale mozno ked to das nejakemu opravarovi elektroniky ti bude vedet nieco pozret, osobne si myslim ze je jednoduchsie niekde na vraku zohnat ine a precvaknut ho
prave tie spiatocky keby svietili stale tak zrusia funkciu zatmavenia
a co sa tyka opravy
mozno tam je nejaky studenak, mozno tam je nieco spalene, nikdy som to neriesil, ale mozno ked to das nejakemu opravarovi elektroniky ti bude vedet nieco pozret, osobne si myslim ze je jednoduchsie niekde na vraku zohnat ine a precvaknut ho
|
|
27.02.2017 06:30 -
|
3044711
|
|
ink
|
|
|
Vrakace su mozno plne - ale len na vychode - v Taliansku je tych C5 II ako safranu.
Skusim sa mozno na to pozriet, ak najdem cas
Vrakace su mozno plne - ale len na vychode - v Taliansku je tych C5 II ako safranu.
Skusim sa mozno na to pozriet, ak najdem cas
|
|
27.02.2017 08:08 -
|
3044718
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
ink napsal(a): Nuz, co sa mna tyka tak je podstatne, ze nepadlo ani pol pismena o moznosti opravy; tym padom to musim asi povazovat za neopravitelne - vytiahnem roletu a kaslat na to.
Vdaka za vsetky odpovede, keby mi nesvietili spiatocky, vedel by som co treba skusit
Dikes!
co tak ctu tak podstatne je ze nepadl dotaz na moznost opravy
opravovat neni co,zkontroluj napajeni jestli vede do "skla" a pokud ano tak neopravitelne myslim ze je to dostatecne napsane jak ode me tak od Jumepa
co tak ctu tak podstatne je ze nepadl dotaz na moznost opravy
opravovat neni co,zkontroluj napajeni jestli vede do "skla" a pokud ano tak neopravitelne myslim ze je to dostatecne napsane jak ode me tak od Jumepa
|
|
27.02.2017 12:31 -
|
3044727
|
|
autodiag
|
|
|
to bylo asi ono jardo....
jinak staci napajeni...mezy skly je vrstva vidiveho gelu/konzistence s prvky kovu ktere pruchodem napeti meni svoje postaveni,tim dojde k zatmaveni
pouzit jde vsude,staci napajeni
to bylo asi ono jardo....
jinak staci napajeni...mezy skly je vrstva vidiveho gelu/konzistence s prvky kovu ktere pruchodem napeti meni svoje postaveni,tim dojde k zatmaveni
pouzit jde vsude,staci napajeni
|
|
11.06.2017 16:02 -
|
3073591
|
|
ink
|
|
|
Neviem či za to môe acetón, kadopádne epilóg je e mi ten gel s autom na slnku začal tie kvapka.
Dík za info - C5 I sa aj tu dajú na vrakáčoch zohna, skúsim to pozrie, keďe to moje je teraz zarosené a celkom milo strakaté.
Neviem či za to môe acetón, kadopádne epilóg je e mi ten gel s autom na slnku začal tie kvapka.
Dík za info - C5 I sa aj tu dajú na vrakáčoch zohna, skúsim to pozrie, keďe to moje je teraz zarosené a celkom milo strakaté.
|
|
18.02.2018 20:52 -
|
3132545
|
|
pavouk77
|
Město: Karlovy Vary, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 18 |
|
|
prosím nemá někdo schéma zapojení koupil jsem zatmavovací zrcátko a nemám v autě přípravu na zapojení
prosím nemá někdo schéma zapojení koupil jsem zatmavovací zrcátko a nemám v autě přípravu na zapojení
|
|
18.02.2018 21:00 -
|
3132546
|
|
jumep
|
|
|
ide tam spinane +, svetla spiatocky (ako signal o spiatocke) a kostra
pin 1= kostra
pin 2= napajanie (originalne je to tahane z 16pin sedy konektor, pin 1 na BSI)
pin 3= spiatocka (16 pin cierny konektor, pin 7 na BSI)
ide tam spinane +, svetla spiatocky (ako signal o spiatocke) a kostra
pin 1= kostra
pin 2= napajanie (originalne je to tahane z 16pin sedy konektor, pin 1 na BSI)
pin 3= spiatocka (16 pin cierny konektor, pin 7 na BSI)
|
|
| |
|
|