24.04.2016 00:27 -
Vypínání přístrojové desky
|
2945022
|
|
fred
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 20 |
|
|
Ahoj, začalo se mi stávat, e mi auto zahlásí deaktivaci airbagu spolujezdce a po chvilce se mi "vypne" palubní deska (vynulují se mi oba km, vechny ručičky "padnou" na nulu, přestane fungovat rádio) po chvilce to naskočí akorát u denní počítadla se (někdy) změní km, na displeji mi (zase občas) naskočí "Palubní počítač chybí" a stalo se mi, e se změnil stav km na display (ten první). Jinak auto jede, reaguje normálně (plyn). Lépe to asi popsat neumím.
Nesetkal jste se s tím někdo? Napadá někoho co s tím? Předem dík
Ahoj, začalo se mi stávat, e mi auto zahlásí deaktivaci airbagu spolujezdce a po chvilce se mi "vypne" palubní deska (vynulují se mi oba km, vechny ručičky "padnou" na nulu, přestane fungovat rádio) po chvilce to naskočí akorát u denní počítadla se (někdy) změní km, na displeji mi (zase občas) naskočí "Palubní počítač chybí" a stalo se mi, e se změnil stav km na display (ten první). Jinak auto jede, reaguje normálně (plyn). Lépe to asi popsat neumím.
Nesetkal jste se s tím někdo? Napadá někoho co s tím? Předem dík
|
|
24.04.2016 11:27 -
Re: Vypínání přístrojové desky
|
2945084
|
|
jumep
|
|
|
blbne BSI a podla popisu asi nie klasicky z displaya
- skus pozret ci nemas zatecenu v stropnych svetlach vodu
- skus odpojit display ci to bude resetovat aj nadalej
blbne BSI a podla popisu asi nie klasicky z displaya
- skus pozret ci nemas zatecenu v stropnych svetlach vodu
- skus odpojit display ci to bude resetovat aj nadalej
|
|
24.04.2016 11:50 -
Re: Vypínání přístrojové desky
|
2945096
|
|
fred
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 20 |
|
|
subjektivně jsem vypozoroval, e se to spraví při přejetí nějaké nerovnosti, stropní světla vypadají v cajku (alespoň na první pohled), kadopádně dík
subjektivně jsem vypozoroval, e se to spraví při přejetí nějaké nerovnosti, stropní světla vypadají v cajku (alespoň na první pohled), kadopádně dík
|
|
| |